- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2956 üzenetére
Bocsánat, nem néztem. Azóta biztos már meg is vehetted. Nekem volt Edge 50 Ultrám. A lekerekített szélű kijelző volt, ami miatt főleg továbbadtam rajta, de jó most az 50-es széria. A Neo meg sík kijelzős is. A 60 Ultra ha kijön majd ránézek.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz FireFox1996 #2954 üzenetére
El bizony. Én is rég jártam erre. Jó ezt olvasni, hogy van, akinél még kitart."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2946 üzenetére
Nokiát nem vennék, rosszak a tapasztalataink bent, sok volt a hardver hibás.
Én kaptam egy OnePlus 7t-t, így egy ideig csendben ülök a hátsómon. Amúgy ha telefont kellene vennem én se tudom mit vennék. Az utóbbi 4 hónapban kipróbáltam a Xiaomi Mi 9T-t, Motorola One Zoom-ot, Galaxy S10e-t, Motorola One Vision-t, Galaxy S10-est és igazság szerint, ha a One Visionben snapdragon processzor lett volna + 2gb ram akkor az is elég lenne számomra. A Zoomban is csak a 6gb ram hiányzott."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2942 üzenetére
Én már újonnan annyit tuti nem adnék érte. Nemsokára elvileg lesznek új Motok, de nem tudom melyik irányba mennek tovább, lesz-e még Z?
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2940 üzenetére
Újonnan nehéz. Ebayen van fent 4gn ramos kínai verziós, de 6gb új már alig-alig. Hardveraprón van 1-2 használt még
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2938 üzenetére
Úgy már necces. Z3 Playt is nehéz találni már újonnan.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2934 üzenetére
Ár? Modok kellenek? vagy már másfelé?
TechMagneTic: az szép idő, nálam 1 évnél tovább sose húzza semmi, mert váltok.
-
ghiottone
nagyúr
Egy érdekes tweet a Moto Z4-el kapcsolatban: [link]
"#india, #malaysia and other #apac countries, kindly register your #motoZ4 interest to local @moto distributers.
Otherwise you won't get it." - persze EU nincs."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
Motorola One Pro
6.2 "OLED - több infó még nincs. [link]"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #2867 üzenetére
Nem, 1 simes, Verizono. Ez engem is érdekelt ezért már megkérdeztem, amikor kiposztolta a lenti első benyomásokat - linket nem tudok megosztani mert zárt csoport. Nincs és nem is lesz belőle dual sim , vagyis ha lett volna globál verzió akkor az lett volna 2 simes 6gb rammal. Pixel 3, One Vison meg a Z4 van most nála és azt írta, hogy a Z4 napi használatba van. Megkérdeztem amit írtál.
"Erster Eindruck des Moto Z4
Ich muss sagen, der erste Eindruck ist sehr positiv. Man merkt nicht, dass man ein Mittelklassegerät in der Hand hat, wenn man es mit der gesamten Z-Serie vergleicht. Einzig das Wissen, dass es eben kein Shattershield und kein HIgh-End-Prozessor hat, kann das Gefühl beeinträchtigen. Im täglichen Gebrauch merkt man aber bei der Performance nichts davon. Zumindest spürte ich gestern und heute bisher nichts davon, obwohl ich es doch sehr intensiv genutzt habe und wie immer sehr viele Apps im Hintergrund offen habe (im Schnitt ca. 40-60 Apps). Über die Akkulaufzeit kann man nach 1-2 Tagen noch nicht viel sagen, macht aber einen sehr guten ersten Eindruck. Das Display ist knackig, scharf und kann von den Farben her, wie gewohnt angepasst werden. Die Kamera überrascht (trotz nur 1 Linse) mit sehr guten Fotos. Ich werde auf alle Fälle bei Gelegenheit auch mal Vergleichsfotos mit dem Motorola One Vision machen, da dieser die gleiche Linse drin hat, aber zusätzlich noch ne 2. Linse auch noch hat. Die Optik ist sehr schön. Es gefällt mir sehr, dass nahezu die ganze Front aus Display besteht. Eine Notch hat es nicht. Lediglich den "Tropfen" oben in der Mitte. Es fühlt sich deutlich wertiger an, als noch das Moto Z3 Play und ist hinten, da es nicht mit glänzendem Gorilla-Glas bestückt ist, viel schöner (ist aber Geschmackssache) und auch gegen Fingerabdrücke bestens geschützt. Es fühlt sich nicht mehr ganz so leicht an, wie damals noch das Z2 Force (das war aber auch noch leichter und dünner), ist aber trotzdem leichter, als so gut wie sämtliche Konkurrenz in dieser Grösse. Erinnert euch zurück an das erste Moto Z mit damals einem 5.5-Zoll Display, so ist es heute schon ein 6.4-Zoll Display beim Z4. Und das bei gleicher Grösse!
Stereolautsprecher sucht man vergebens, da es nur 1 Lautsprecher hat. Dafür ist der Akku endlich auf eine ordentliche Grösse angewachsen (3600mAh). Für Freunde des 3.5mm-Klinkenstecker ist das Z4 auch eine gefreute Sache. Sämtliche Mods funktionieren auch mit dem Z der 4. Generation. Motorola hat somit mehr als nur Wort gehalten, als sie damals beim Moto Z (1. Gen) versprochen haben mindesten 2-3 Generationen zu unterstützen. Inzwischen sind wir bei der 4. Generation.
Der Fingerabdruckscanner ist neu im Display drin, ala Huawei Mate 20 Pro, P30 Pro und Co. und funktioniert sehr zuverlässig und schnell. Von 10 Versuchen klappen bei mir rund 9 aufs erste Mal. Manchmal sauschnell, manchmal nur schnell
Falls ihr noch Fragen habt, was ich alles anschauen soll, dann nur her mit den Fragen."Ezzel a csomagküldő oldallal szerezte be.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #2859 üzenetére
Igen, ismerősnél volt verizonos Z3, de nem volt teljesen megfelelő a frekvencia és panaszkodott is rá. Rákérdeztem még a spanyol és az angol motorolánál várhatunk-e Z4-et.
A Z4 Forceból viszont úgy néz ki, hogy nem lesz semmi, legalábbis Amerikában nem terveznek kiadni az évben más Z készüléket. (ezek után beszerzek egy zenfone 6-ost)"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz ghiottone #2855 üzenetére
Nem is jön EU-ba a Z4 - szép
"Motorola Deutschland teilte uns mit, dass eine Veröffentlichung hierzulande erst einmal nicht geplant sei.""ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
Hivatalosan is kiadták a Moto Z4-et Amerikában, később a nyár folyamán megjelenik Kanadában is. A blog nem ír az EU megjelenés időpontjáról.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Ez alapján a 2 simes hybrid lesz. Mondjuk 128gb alap az már jó lehet.
-
ghiottone
nagyúr
válasz nyalifali #2840 üzenetére
- Z3 Play 200-250 euró a németeknél - esetleg? ebay vagy amazonról - az oldalsó ujjlenyomat olvasót szokni kell.
- Z4 Play június elején lesz bemutatva így június vége/július elejére várható, de 350-400 EUR
- Most jön majd a 2019-es Motorola One széria is - itt 4 db készülékre kell számítani (One, One Power, One Vision, One Action), de nem tudni ezekből mit kapunk majd EU-ba és hátlapi ujjlenyomatosak. Ár 300 EUR alatt indul Exynos processzorral.
- Mi 8 volt nálam - jó készülék, de a rendszer (MIUI) nagyon nem jó - fura a memória kezelése. Például az épp futó zene appnál gondol egyet és magától bezárja. Mókolni kell a rendszerrel, bétára át kell térni vagy EU dev rom kell. + a kijelzője amoled ugyan, de össze se lehet hasonlítani minőségben a Samsung féle Super amoled és Oled panelekkel amelyeket a Motorolákba szerelnek, vagy az S9-be.
- OP6T lehet tényleg erős lenne.
-
ghiottone
nagyúr
válasz laleeee #2831 üzenetére
Még sajna nem. Xiaomi Mi 9-en gondolkodtam (abba van ilyen), de Mi 8 pár órás használata után a MiUi-tól elment a kedvem. Ez a telefon nekem tetszik, valószínűleg megveszem amint kijön, ha sd845 vagy 855 lesz. Azt pletykálják, hogy az X széria helyett ez lesz majd.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
A Z vonalat kezdik elengedni - új széria lesz, vagy az X- vonalat folytatják majd ezzel:
158.7 x 75 x 8.8mm, 6.2 col, csepp alakú kamera kivágás, 3,5 mm jack, 48 megapixeles fő szenzor + 3 másik, ujjlenyomat olvasó a kijelző alatt.
-
ghiottone
nagyúr
Ha a Z4 Play tényleg megáll 300 fonton / 330 eurón, akkor az eléggé jó ár lesz.
-
ghiottone
nagyúr
Erre megint felbukkant az sd675-ös Moto.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből - a mostani leak szerint nem lesz Play, "csak" Z4:
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #2784 üzenetére
Ha estleg moto - Z3 Play 250 euró a német ebayen - csak mert már z-khez van cuccod. Z2 Force már nem nagyon van. Z4 Play júliustól lesz kb. elérhető.
- Htc u12 plus - nem az igazi a dual sim kezelése.
- Samsung Galaxy S9 Plus? Most jó aron vannak. S9-esem volt, de ott 4gb ram kevés, a plus 6gb ramja már jó. Egyedül a lekerekített sarkok lehetnek zavaróak, meg a hátlapi ujjlenyomat olvasó.
- Lg/sony felejtős.
- Oneplus esetleg.
- Xiomi / Pocophone - Miui lehet a szűk keresztmetszet.[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Ha már a billentyűzetes modból nem lett semmi csináltak egy komplett qwerty-s telefont a fejlesztők. F(x)tec Pro 1.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2769 üzenetére
Nálam ez bevált - Kikapcsolásig lemerít majd bekapcsolás nélkül feltölt és miután elérte a 100%-ot még 1 órát töltőn hagyni.
-
ghiottone
nagyúr
Moto Z4 Play infók - Sd675, 48 megapixeles kamera és 3600-as aksi.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2737 üzenetére
Kis gemkapocs elhajlít és pont jó. Nálam irodában mindig ezt használom.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2724 üzenetére
Nem tudom ezen miért nincs kivágás. Nem nekem kellett a 2 db, én nem szeretem a flip tokokat.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Pár friss Z4 Play render kínai tokgyártótól.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2711 üzenetére
Ha folytatni akarják akkor legyenek új modok is, mert így nem sok értelme van.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2705 üzenetére
A Z3 Play 5 hónap után már 300 euró a német mm és saturnba ha akciós. A Z4-et én se fogom azonnal megvenni, a Force rendben van (S9 is volt nálam pedig)
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2703 üzenetére
Júniusi bemutatásra számítok.
Most először januárban a Braziloknál bemutatják a G7 szériát, aztán jön a P40 - alias Motorola One 2019 és utána a "Z" család ha tippelnem kellene.[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Moto Z4 Play renderképek és videó.
6.2-inch
158 x 75 x 7.25 mm
-
ghiottone
nagyúr
1 vagy 2 simmel?
Mostanában nem raktál fel új programot?
Akkumulátor statisztika alatt nincs alkalmazás, ami kiemelkedően fogyaszt, vagy beragad a háttérben?
Nálam a google play szolgáltatások emészti néha az aksit, amikor kijön egy újabb frissítés, illetve facebook messenger szokása beragadni."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
Majd meglátjuk mi lesz ebből:
+hellomotoHK - Google translate:
"The night is quiet, and everyone is smashing Mods. If there is no accident, in 2019, the Z4 (Play) will eventually support the original Mods generation; the original words will have a new interface, Mods, and there will be no flaws. Because of the lack of promotion, lack of support for third-party developers (or even the obstruction, because of a company's internal struggle), a company refused to underwrite, and so on, there are many Mods can not come out and die; It is a pity that there are Qwerty keyboard mod, Nikon interchangeable lens mod, no few ear-expanded Mod, Tablet Mod, waterproof mod, lower-order than Hasselblad, but more than a lot of camera Mod, etc. 😪
However, in 2019, there is still a good thing to look forward to, and there is a folding machine, and finally return to the flagship again (855? 5G?)"
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz hodostamas #2688 üzenetére
Már nem lesz akkor.2 év elmúlt.
-
ghiottone
nagyúr
válasz hodostamas #2685 üzenetére
Szeptemberi az utolsó?
-
ghiottone
nagyúr
válasz hodostamas #2677 üzenetére
upsz, bocsi.
-
ghiottone
nagyúr
válasz FireFox1996 #2674 üzenetére
A Z Playbe nincs ac - a 625 tudná, de a Z Play WLAN chipje a WCN3660B, ami nem támogatja a 11ac-t. + az XZ1 compactba azért csak 835 van....
-
ghiottone
nagyúr
Odin - alias Moto Z4 - ha minden igaz, akkor jövőre SD8150-el.
-
ghiottone
nagyúr
Motorola + iFixit = Motorola OEM Fix kits. Nem rossz az ötlet.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Gábor-KJ #2649 üzenetére
Ez akkor igaz, ha jó a térerő és 1 simmel használod. 2 simmel gyengébb térerő mellett nálam 2 teljes nap, azaz 48 óra alatt 1,5 óra telefonbeszélgetés, 1,5 óra bt zene és 3 óra fölötti kijelző idő az átlag. Játszani nem játszom, böngésző, yt, közösségi appok.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Integrale #2632 üzenetére
Nem tetszik az az irány sem, amit mostanában rebesgetnek. Most úgy néz ki, hogy a középkategóriás készülékek forgalmazasára fognak fókuszálni, aminek a Z3 már az első bizonyítéka is. + ebbe futottam bele minap.
-
ghiottone
nagyúr
válasz TechMagneTic #2630 üzenetére
Nem Kínai volt eredetileg ZUi-val és arra flasheltek ázsiai romot? Lehet a radio részét elszúrták, vagy tényleg hardveres hiba. Nagyon kiestem már ebből....
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Kiváncsi vagyok a holnapi normál pixel 3-asnak ki lesz a gyártója. Olvastam ma egy tweetet, amit nem igazán értek.
-
ghiottone
nagyúr
válasz kakukkmarci #2601 üzenetére
A többiekhez csatlakozva - opera és youtube vanced.
DNS66 is volt nálam használatba root nélküli reklámmentesítésre + adguard a saját lapjáról."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #2589 üzenetére
Semmit sem, ennyit tud sajna.
Visszanézve a régi képeimet nem volt ennyire gyászos az eredmény. Ha törlöd a kamera alkalmazás tárhelyen belüli gyorsítótárazott és alkalmazás adatait, majd telefont újraindítod nem lesz jobb?[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2572 üzenetére
+ 1 év támogatás, picit jobb kamera, nem puha üveg a hátlap, +1Gb ram, +32 Gb hattértár, cserébe gyengébb aku.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #2547 üzenetére
Nem tudom megy-e. Z2 Force-ból kiszedtem Kamera 7.2.23.5.apk
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz Integrale #2537 üzenetére
Alzan tényleg nem a plussz aksival és az ajándék JBL-el (az nálam is maradt ), de máshol 100 euróval erősebben kezdett. 499 már sok érte - most a német Saturn / MM-ben 349-ért is akciózták 2 hete.
Ami nem tettszett:
- Az ujjlenyomatolvasó elhelyezkedése. Nálam az előlapi a kényelmes megoldás.
- a kamera videóban gyengébb, mint a Force mert nincs EIS 1080p 30fps felett, és nem volt lassított felvétel (bár ezt szoftveresen lehet már megoldották)
- nfc nem akart működni mikor próbáltam.Igazából az ujjlenyomatolvasó nem volt okés nekem, a többi szoftveres volt csak.
-
ghiottone
nagyúr
válasz laleeee #2527 üzenetére
Az aksi miatt igen, de a szenzorszigetes megoldás miatt lehet nem. Függ az ártól és a kamerától is. A jelenlegi SD835-öt nem használom ki. A Power-ben pedig ugyanaz a 636-os processzor lesz mint a Z3 Playben, ami szerintem elég mindenre és eléggé energiatakarékos is.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz FireFox1996 #2489 üzenetére
Szerintem ez is azt támasztja alá, hogy így, ebben a formában a Z széria kezd kifújni. + ugye a Z3 nem csúcslapka, Verizonon és Kínán kívül nem kapja meg senki mert jó nekünk a Z3 Play. Új modok nincsenek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...