- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A mai nap váltottam Nexus 6-ról Moto Z-re, de sajnos azonnal olyan problémába futottam, amivel már nem egyszer találkoztam: Az Android OS ébren tartja a telefont. Folyamatosan.
Első körben cloud-ból a Nexus 6 "backup"-ját választottam ki a telepítés elején. Szépen fel is ment minden app a beállításaival együtt. Aztán feltűnt, hogy idle állapotban is meglehetősen merül a telefon. Ekkor próbáltam meg egy gyári beállításokat, és egy tiszta telepítést. Meglepetésemre már akkor ébren tartotta a telefont az Android OS, mikor még egy darab saját appot fel nem telepítettem. Na ilyennel még nem találkoztam, így teljes mértékben tanácstalan vagyok. (7.1.1, novemberi security patch)Az esetleges ötleteket tippeket szívesen fogadom.
(Egyébként elképesztő, hogy már a 3-as android verziónál is gyakori volt ez a wakelock probléma. Most a Moto Z esetében a 7-es verziónál tartunk, és még mindig ugyanaz a probléma. Komolyan kiábrándító.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest