- Netfone
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Érdekes.
Megnéztem az utsó számlám tételeit, a Magenta otthoni része nekem 8105 HUF, 120-as nettel, Hoppá+ vonalassal és a középső TV-csomag HD-vel együtt, felvételi opcióval és MoziKlub-bal. Ez listaáron 25306 HUF lenne, ebből a Magenta-kedvezmény 9968 HUF és még adnak kedvezményt a hűségre, valamint a mobil előfizetésre 25%-ot, így jött ki a 7815 az ÁFA-csökkentés után, de a RTL és TV2 már fizetős, így arra 290 extra díjat kell fizetnem.
Emellé jött most a két Mobil S+1GB, összesen 8k helyett 6k, mert ott is megadták a 25%-ot, a lecserélt díjcsomagokért közel 7,4k-t fizettem és az újjal még 500MB nettel több is lett.
Ezért mondom, nekem nem rossz ez így, de azért mindig határozott és karcos stílusú fellépés kell hozzá, hogy ezt megadják. Most szeptemberben megint kezdődik majd velük a harc, talán megegyezünk megint.
-
7Heads Drago
veterán
Na mert a voda nem drágult? Dehogynem. Normális sebességű netet meg vidéken csak a t-home tud. Vagy mobil net, de az meg adat mennyiség korlátos lesz.
A magenta nagy vonzása a korlátlan tv go. Én is gondolkoztam rajta- De nem érzem annyira fontosnak, hogy telefononként 1500 ft-ért fizessek érte. Alig lenne idő nézni is. És ha vonalasra amúgy sincs kimenő, akkor meg a sima alap csomag nekünk csak 300 ft kedvezményekkel.
Az is vicc, hogy ha viszed magaddal a számodat kapsz 1000 ft kedvezményt 2 éven keresztül. (Mobil L csomag) Ki az a marha aki inkább új számot kér? Sztem ezzel direkte össze akarják kavarni a 20-30-70 számok eddigi átláthatóságát. Persze volt aki eddig is váltott, de most már ki az aki nem? -
Atlantis
veterán
Hát nem tudom....a Magenta miatt sokkal több kedvezményt kapsz, mint amennyibe az a 2k-s vonalas telefon kerül. Ugyan teljesen nem világos, mit hogyan számolnak, de ha összeadom a számlán azokat a tételeket, amik Magenta-kedvezmény néven szerepelnek, elég szép össze jön ki, messze több, mint amibe a vonalas telefon kerül (amit egyébként mi sem használunk) és most még mellé jön a mobil-előfizetésből is a 25%.
Szerintem ez nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest