Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
7Heads Drago #457 üzenetére
Hát te tudod. A magentához kellett a hoppá is, csak azért mentem bele mert olcsóbb lett miatta az egész. Az már csak hab a tortán hogy így jópár dolog ingyenes. Most legutóbb pl. az derült ki, hogy az egymás közötti havi ingyen duma is ingyenes magentában, pedig úgy mentem neki hogy azt a 300 vagy hány ft-ot bevállalom. Ezt a tvgo dolgot nem is tudtam hogy nem számít az adatkeretbe, de nekem nincs olyan készülék itthon amin működne. Mindenkinex xiaomi telója van, nem megy. Egyéb kínai telók: lenovo, motorola, zte, stb. nem megy. Tabletek, nexus7, samsung tab cm/lineage rommal szintén nem megy, úgyhogy lényegtelen.
Úgyhogy nehogy véletlenül rákérdezz, mert a végén még lehet hogy jobban jársz... -
Upo
addikt
válasz
7Heads Drago #452 üzenetére
De csak ezért meg sajnálom a hoppát megrendelni, amikor nem is használjuk a vezetékest.
De ha megrendeled, akkor több kedvezményt kapsz mint a hoppá havidíja. Azaz még olcsóbb is lesz a csomagod. Akkor meg kit érdekel hogy használod vagy sem. Sokan vannak akiknél nincs is rádugva semmi a telefon portra, csak azért kötik hogy olcsóbb legyen a havidíj miatta. De te tudod.
-
Upo
addikt
válasz
Dr. Akula #172 üzenetére
Mintha úgy hallottam volna, hogy a vodánál mikor leáll a net, akkor felmész a voda lapjára (az még megy), és be tudod kattintani a gombot hogy kérem a lassított mobilnetet a fordulónapig. Akkor ez nem így van? Egyébként ezzel azt a kamu kifogást is el lehet kerülni, hogy a buta előfizetők nem tudják hogy miért lassult be a mobilnet. Azért, mert rányomtál a gombra hogy kérem a lassú nete bamme.
Decemberben jár le nekünk is, ezek szerint néznem kell hogy hova lehet átmenni.(#201) golyós:
Ez a kifogyott a benzin, meg amiért nem fizetek azt nem használom, egy oltári nagy ferdítés (írhattam volna baromságnak is).
Már hogyne fizetnék érte? Azt a díjcsomagot választottam, aminek az _árában_ benne van az adatkeret elfogyása utáni lassított net. Nem mindegyik díjcsomag volt akkor sem ilyen! Benne van a szerződési feltételekben, fizetek érte!
Teljesen elég nekem a lassított net is, a waze elmegy, egy mobilbankos utalást bármikor meg tudok csinálni, messengeren küldök egy üzenetet a gyereknek rajta, mailekre rá tudok nézni. Ezért _fizetem_ ezt a díjcsomagot.
Az autós hasonlatodat használva, ez olyan, mintha lehetne olyan autót is venni, amiből ha kifogy a benzin, akkor szép lassan még haza tudnál menni vele. És ha kifizeted ezt az autót, akkor már ugyan mi a bánatos lórúdért ne használhatnád? Ha ezt nem akarták volna, akkor minek árultak ilyen autót??
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged