Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

válasz 7Heads Drago #457 üzenetére

Hát te tudod. A magentához kellett a hoppá is, csak azért mentem bele mert olcsóbb lett miatta az egész. Az már csak hab a tortán hogy így jópár dolog ingyenes. Most legutóbb pl. az derült ki, hogy az egymás közötti havi ingyen duma is ingyenes magentában, pedig úgy mentem neki hogy azt a 300 vagy hány ft-ot bevállalom. Ezt a tvgo dolgot nem is tudtam hogy nem számít az adatkeretbe, de nekem nincs olyan készülék itthon amin működne. Mindenkinex xiaomi telója van, nem megy. Egyéb kínai telók: lenovo, motorola, zte, stb. nem megy. Tabletek, nexus7, samsung tab cm/lineage rommal szintén nem megy, úgyhogy lényegtelen.
    Úgyhogy nehogy véletlenül rákérdezz, mert a végén még lehet hogy jobban jársz... :DDD :N

• Upo

addikt

válasz 7Heads Drago #452 üzenetére

De csak ezért meg sajnálom a hoppát megrendelni, amikor nem is használjuk a vezetékest.

De ha megrendeled, akkor több kedvezményt kapsz mint a hoppá havidíja. Azaz még olcsóbb is lesz a csomagod. Akkor meg kit érdekel hogy használod vagy sem. Sokan vannak akiknél nincs is rádugva semmi a telefon portra, csak azért kötik hogy olcsóbb legyen a havidíj miatta. De te tudod.

• Upo

addikt

válasz Dr. Akula #172 üzenetére

Mintha úgy hallottam volna, hogy a vodánál mikor leáll a net, akkor felmész a voda lapjára (az még megy), és be tudod kattintani a gombot hogy kérem a lassított mobilnetet a fordulónapig. Akkor ez nem így van? Egyébként ezzel azt a kamu kifogást is el lehet kerülni, hogy a buta előfizetők nem tudják hogy miért lassult be a mobilnet. Azért, mert rányomtál a gombra hogy kérem a lassú nete bamme.
    Decemberben jár le nekünk is, ezek szerint néznem kell hogy hova lehet átmenni.

(#201) golyós:
    Ez a kifogyott a benzin, meg amiért nem fizetek azt nem használom, egy oltári nagy ferdítés (írhattam volna baromságnak is).
    Már hogyne fizetnék érte? Azt a díjcsomagot választottam, aminek az _árában_ benne van az adatkeret elfogyása utáni lassított net. Nem mindegyik díjcsomag volt akkor sem ilyen! Benne van a szerződési feltételekben, fizetek érte!
    Teljesen elég nekem a lassított net is, a waze elmegy, egy mobilbankos utalást bármikor meg tudok csinálni, messengeren küldök egy üzenetet a gyereknek rajta, mailekre rá tudok nézni. Ezért _fizetem_ ezt a díjcsomagot.
    Az autós hasonlatodat használva, ez olyan, mintha lehetne olyan autót is venni, amiből ha kifogy a benzin, akkor szép lassan még haza tudnál menni vele. És ha kifizeted ezt az autót, akkor már ugyan mi a bánatos lórúdért ne használhatnád? Ha ezt nem akarták volna, akkor minek árultak ilyen autót?? :W :O

Új hozzászólás Aktív témák