- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Hát pedig ezt a t-homes csaj írta le nekem. Nem a saját kútfejemből vettem. A legjobb az lenne ha a 10.500-ból venné le a 25%-ot. De erre vonatkozólag nincs sehol leírás, hogy mit mi után hogy von. Mert a 25%, egy kisebb összegnél már kevesebb. De azért köszönöm ezt a nagy fokú bizalmat.
A 25% a net plussz oldalon külön fel van tüntetve. Sztem a számlán is külön tétel lesz a net plussz. Mivel ez választható csak. De nem kötelező.
A számolásról pedig: A t-homes ügyintéző szerint a 25%-ot 3-ik tételként vonja le. és 4-ikként vonja ki a számhordozást. De nem azon a 250 ft-on múlik. Kíváncsi leszek, hogy fogják a számlán számolni. A szerződésen ez nem szerepel. -
-
313313
addikt
Amit írtam az is működött...
Május 1-el nem nagyon tudod eljátszani, mert ha lemondod, elvész(lezárt díjcsomagokat nem aktiválhatsz)
Most még a 4* adatkerettel lehet trükközni, megrendeled x csomagot, kapsz 4* netet, lemondod másnap, fizet gombot 2 hónapig használhatod az adott adatcsomag 3*-át ingyen... Nekem szeptembertől február közepéig így volt mobilnetem -
313313
addikt
Azért azt ne felejtsük el, hogy folyamatosan csiszolják a rendszert.
Régen működött, hogy megrendeltél x netet, lemondtad pár nap múlva, fizettél gombokat, fordulónapig meg használhattad a keretet. Most már úgy van, ha lemondod a rendelt netet, max másnap elveszik az adatkeretet is, igaz továbbra is az igénybevétel után fizetsz, de nem marad adatkereted a fordulónapig... -
söncö
tag
Igen ha több van egyszerre. Az ilyen turbo netet ne is nézzük az eddig is rablás volt. Sosem használtam.
Váltani akkor is tudsz ha van még hűséged az adott díjcsomagodra?
Pl Van egy Move csomagod amiről elméletileg simán válthatsz ,viszont ott mi lesz a maradék hűségeddel?Szerk:A lassitás eltörlése szerintem egy jó dolog. Ezidáig a lejárt net sebessége után vonták le a konzekvenciát sokan. Na mostmár csak arra fognak emlékezni mennyire gyors netük volt! "Volt"
-
Keem1
veterán
Ahogy olvasom, az itt (plusz a Telekom topikban) lévők többsége nem volt ilyen szerencsés, mert mindenkinek áremelés (lenne) az új tarifacsomagrendszer. Mi pont jól jártunk (én is, mert én fizetem az ő mobilját is), és duplán szerencsés a helyzet. Ugyanis az eddigiek alapján a páromnak 400 MB nem lenne elég, ellenben 2,4 GB bőséges lesz, gyakorlatilag nem fogja elhasználni. Átlag 700-900 MB-ot használ havonta. Igen, annyi a bibi, hogy ha valahogy mégis megzabálja a telefon, akkor kapu bezárva. Ezt tudomásul vettük, vállaltuk a rizikót.
#355 csako:
Igen, ebben igazad van. Nem nagyon voltam képben korábban, most a felbolydulás kapcsán néztem utána a jelenlegi tarifáknak. Én nem vagyok diák, ő szeptemberben lett egyetemista, így nem igazán volt mostanság tapasztalatom.
Ettől függetlenül nem érzem úgy, hogy most rosszabbul jártunk volna. Pedig sokaknál konkrétan kibabrálás lenne egy mostani díjcsomagváltás.Szerk: macerás lett volna a váltás, ahogy olvasom a Like S feltételeit. Meglévő előfizetésből nem lehetett volna, márpedig ő évek óta előfizetéses. Gondolom, a számának megtartásával csak nagyon macerásan lehetett volna így átváltani arra. Ez meg semmi perc alatt sikerült.
-
Tin
veterán
van pár dominóm, de a saját, 15+ éves számomról nem mondanék le
csak azért érdekelt, hogy lehet-e halmozni, mert úgy még többet ki lehetne hozni belőle.
még egy kérdés: ez a domino maraton 4gb csomag ez meddig érvényes? aktiválástól számított 1 év, vagy ez is ilyen havi szintű dolog?
-
Azt bánom igazán, hogy amikor a next-M arany társkártyán lejárt a hűségidő, készülék nélkül hosszabbítottam. Nagyon erősen gondolkoztam, hogy elhozok egy Honor 8-at, ami kb havi 3e ft lett volna, de úgy voltam vele, a note 4 után note 7 lett volna, amit ugye nem tudtam megvenni, úgy döntöttem, megvárom az S8-at vagy novemberben a note 8-at és nem hozok ki más telefont két évre. Erre tessék, se Honor 8 jó áron, se S8/note8 a láthatáron... Egyébként ha most a next-M ATK előfizumat akarom bármelyik készülés mellé jelölni, hogy meglévő előfizetés mellé venném, azt írja ki, hogy hiba, próbálja később...
Akkor, ha jól értem, 2019.01.-ban, ha lejár az ATK next-M hűségideje, a meglévő sima next-M miatt 15000-4000-20%= 8800 ft lesz az előfizetői díj, ha nem veszek telefont, és 15000-20% = 12000ft, ha veszek telefont?
Mert az is 24x3200= 76800 ft, tehát nagyon jó áron kell, hogy adják majd a flagshipeket, hogy megérje.
Szerintem ezek után marad a független gyártói garanciás készülékválasztás, a T-nél meg nem veszek készüléket...
Most direkt megnéztem azért a készülék árakat. A Honor 8 eddig cca 68e ft volt a next-M mellé, most a telefon XL + 1gb net mellé 15e ft előfizu + 86 160 Ft. Szóval kb 20e ft áremelés is kíséri az új rendszert. Hát, mit mondjak, lesz itt lemorzsolódás.
-
20% kedvezményt nem kapna, ahhoz mindkét előfizetésnek új díjcsomagúnak kell lennie, és akkor is csak az olcsóbbik ára csökken. Hacsak nem maradtam le valamiről és neki van otthoni előfizetése is.
Az új Mobil S akkor éri meg neki, ha többet beszél, mint kb. 45 perc havonta, de 80-nál kevesebbet + mint írta böngészős opciója is van/lett, tehát, ha erről hajlandó lemondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Hobby rádiós topik
- Bittorrent topik
- BestBuy ruhás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest