Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
7Heads Drago #457 üzenetére
A Magenta miatt szerintem is több kedvezményt kapsz, mint amennyibe a Hoppá+ kerül.
Nekem egy ajánlatkérést megérhetne adott esetben.
-
Atlantis
veterán
Érdekes.
Megnéztem az utsó számlám tételeit, a Magenta otthoni része nekem 8105 HUF, 120-as nettel, Hoppá+ vonalassal és a középső TV-csomag HD-vel együtt, felvételi opcióval és MoziKlub-bal. Ez listaáron 25306 HUF lenne, ebből a Magenta-kedvezmény 9968 HUF és még adnak kedvezményt a hűségre, valamint a mobil előfizetésre 25%-ot, így jött ki a 7815 az ÁFA-csökkentés után, de a RTL és TV2 már fizetős, így arra 290 extra díjat kell fizetnem.
Emellé jött most a két Mobil S+1GB, összesen 8k helyett 6k, mert ott is megadták a 25%-ot, a lecserélt díjcsomagokért közel 7,4k-t fizettem és az újjal még 500MB nettel több is lett.
Ezért mondom, nekem nem rossz ez így, de azért mindig határozott és karcos stílusú fellépés kell hozzá, hogy ezt megadják. Most szeptemberben megint kezdődik majd velük a harc, talán megegyezünk megint.
-
Atlantis
veterán
Hát nem tudom....a Magenta miatt sokkal több kedvezményt kapsz, mint amennyibe az a 2k-s vonalas telefon kerül. Ugyan teljesen nem világos, mit hogyan számolnak, de ha összeadom a számlán azokat a tételeket, amik Magenta-kedvezmény néven szerepelnek, elég szép össze jön ki, messze több, mint amibe a vonalas telefon kerül (amit egyébként mi sem használunk) és most még mellé jön a mobil-előfizetésből is a 25%.
Szerintem ez nem rossz.
-
Atlantis
veterán
válasz
zsoltzsolt #432 üzenetére
Nem fogja engedni, a vállalt minimum költésnek meg kell maradnia. Ezt egyébként én is inkább személyesen vagy max telefonon intézném, a webes felületben nem bízok ilyen szinten. Nekik van egy jobb szoftverük rá, hogy milyen váltást enged kötbérmentesen és milyet nem.
seria: kár felháborodni, minden cég egyelőre maga határozza meg a számára fontos irányokat, aztán vagy bejön vagy nem a stratégia. Ha neked ez nem jó irány, lehet váltani.
Szerintem a Telekom most látszólag arra megy rá, hogy olyan előfizetőik legyenek, akiknek minden fronton szolgáltat, ergo az IPTV-t nyomja a mobil előfizetéshez, tehát Magenta 1 ügyfelet akar minél többet. Ezt csak abból gondolom, hogy a Sat-TV áraikat is szépen emelgették és kártyás mobil csomagjuk sem éppen a legjobb.
Példaként nézd meg a K&H tavalyi KGFB-árait: meg akarták szüntetni azt a szolgáltatást, ergo olyan árakat ajánlottak, hogy minden épeszű ember röhögve távozott tőlük.
-
Atlantis
veterán
A honlap nem veszi figyelembe a vállalt díjkategóriát, hiába írja ki. Nekem is simán engedte 2 hónapja leváltani a csomagomat a legkisebbre, aztán utána a telefonos ügyfélszolgálatnak kellett visszaállítania, mert rájöttem, hogy lehet, hogy nem pálya. A kiegészítő net miatt összegszerűen ugyanannyit fizettem volna, de alacsonyabb volt a csomag díjkategóriája.
-
Atlantis
veterán
válasz
Ateszpapa #362 üzenetére
Számomra ez éppolyan erőltetett lenne, mintha reklamálnék az áramszolgáltatónak, hogy ugyan én szeretnék visszatáplálni a hálózatba napelemekkel, de nem tudok, mert társasházi lakóként önmagában ez nem megoldható. De biza'Isten, higgyék el, én szeretném és ugyan tessék már jóváírni kW-onként X forintot....
Miért adnának olyan szolgáltatásra kedvezményt, amit nem veszek igénybe, mert technikai vagy törvényi okok miatt nem lehetséges, tehát hiába szeretném igénybe venni? Szerintem azt a Telekom sem írta sehol, hogy ez mindenkinek jó alternatíva.
-
Atlantis
veterán
válasz
Ateszpapa #349 üzenetére
Szerintem nincs igazad. Én sem reklamálok, hogy az utcánkban nincs DIGI, pedig szeretném, mert jobb lenne, mint a rózsaszínek, de csak a szomszéd utcában van. Ez ilyen. Sajnos vagy nem sajnos nálunk kábelen (társasházban szerintem a tányéros megoldás nem pálya) két alternatíva van, a Tarr és a Telekom. Nincs bajom az utóbbival, de jó lenne versenyképes alternatíva.
-
Atlantis
veterán
válasz
7Heads Drago #319 üzenetére
Nem mindenkinél, csak akinél ők akarják, ott kialakítanak Wi-Fi pontot és akkor az illető felhasználó kap elérhetőséget a Wi Fi Fonhoz.
-
Atlantis
veterán
Érdekes elgondolás. Azt nem találom hirtelen, hogy alakulnak a percdíjak a legkisebb, 80 perces csomagnál. Az rendben van, hogy 80 perc benne van, de utána mennyi percenként?
Nekem egyébként tetszik a moduláris felépítés, de lehetne bővebb a választék. Annak meg kifejezetten örülök, ha külföldön is használható lesz az adatkeret, ha 1-2 napra megyek, jó dolog, hogy nem kell külön csomagokkal bajlódni aranyáron.
Első számításra egyébként én jobban járok az új csomagokkal így is. Nejem most Move XS-ben van+ 1GB adat külön, én Move M ATK, ez így együtt most 7280 asszem. Ehelyett lesz 8000, de nekem is 1GB lesz, ráadásul Magenta 1-esként az a 8k valószínűleg inkább csak 6k, de a kedvezményeket és azok számítását még néztem át teljesen.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a Családi opcióval, még nem szóltak róla, de ott apró betűben az van, hogy csak nem lezárt díjcsomagoknál lesz díjmentes, egyébként fizetős lesz az is.
Ami még érdekes, hogy válthatok-e hűségidő alatt ezekre az új csomagokra anélkül, hogy a hűség újraindul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest