- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
seria
tag
válasz
Atlantis #442 üzenetére
Nekem a magenta csomag, tv+ 10m net+hoppá plusz az kereken 9000forint ès erre jön rá a 5490ft nextS! A magenta kedvezmèny az 900 forint mert 9900 volt elötte. A 25%kedvezmèny az az amennyivel emeltèk az árát! Sőt! Most a netcsökkenès miatt a nextS 5310ft lett ès a mobil L az 5600ft. Nem beszèlve arról, hogy csak 150 perc van másik irányba. Az 10perc különbsèg, 350 Ft! Az epack is 400 forinttal többet kerül ha nem kèred. Összessègèben nem nagy összegek de azèrt mègis számottevő több előfizetèsnèl 2 èvre számolva!
-
seria
tag
válasz
Atlantis #436 üzenetére
Igazad van felesleges felháborodni! Kettőn áll a vásár! A magentába az a rossz, hogy vonalas telefon is kell amit elèg kevesen használják ki. Sokan azèrt csapatják hozzá, hogy meg legyen a magenta csomag. Mèg ha 3000 forinttal több is így az előfizetès! Sima átvágás a többsègnek!
-
válasz
Atlantis #436 üzenetére
Én inkább úgy érzem, hogy a Telekom ki akar vonulni a telefon árusításból és annak minden logisztikai nyűgéből. Ezért ad kedvezményt azért, ha nem veszel mobilt, és min 96e ft plusz, ha veszel.
A K&H KGFB nem értem?? Én évek óta náluk vagyok, és forduló esetén a netrisk évek óta nem tudott érdemben olcsóbbat ajánlani. Idén talán 1e ft/ év drágább, mint tavaly. De mindegyik biztosító emelt. A K&H-nál meg legalább korrekt az ügyfélszolgálat és el lehet őket érni.
-
peerke
csendes tag
válasz
Atlantis #381 üzenetére
Hát elvileg nálam figyeli, mivel ha a díjcsomagot úgy állítom be hogy alacsonyabb legyen az összeg mint az a hűségidőbe foglalt minimum szint akkor viszont egyből riaszt hogy kötbért kell ez esetben fizetnem.
Pl.:
Arra az előfizetésre amelyikre 3900 Ft vállalt minimum havi díj van arra engedi a mobil s + 1 giga netet ami 4000 forint viszont ha mobil s+400 mega netet választom ami 3000 Ft lenne arra már jelzi hogy kötbért kéne fizetnem.:S ezért nem értem.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Atlantis #377 üzenetére
Én spur rohadék vagyok semmire nem költök de mégis váltottam sok év után mert nem tudtam megszokni,hogy lassitás után ezer év mire betöltött egy komolyabb flashplayert használó oldal.
Sima böngészgetéssel (no yt és videozással is elmegy sok sok gb) így legalább nem lassulok be és nem 5 óra mire lejön egy 10mbos akármi a play aruházból. Dual simes telefon meg ma már nem tétel olyan olcsóak... -
Ateszpapa
addikt
válasz
Atlantis #361 üzenetére
Nézd, úgy csinálták az új csomagokat, hogy akkor is kapsz kedvezményt ha van otthoni szolgáltatásod is tőlük.
Ha meg technikailag nem lehetséges emiatt bukod a mobil kedvezményt is.
Ezért ez nem fer, mert nem rajtad múlik, ha akarnál otthonit akkor sem lehet.
Kizárnak a kedvezményből kapásból.
És szerintem figyelembe kellene venniük szerződéskötéskor ezt ha már ők ezt bevezették.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest