Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
válasz
zsoltzsolt #472 üzenetére
Telekomosoknak igen.
-
Atlantis
veterán
válasz
zsoltzsolt #432 üzenetére
Nem fogja engedni, a vállalt minimum költésnek meg kell maradnia. Ezt egyébként én is inkább személyesen vagy max telefonon intézném, a webes felületben nem bízok ilyen szinten. Nekik van egy jobb szoftverük rá, hogy milyen váltást enged kötbérmentesen és milyet nem.
seria: kár felháborodni, minden cég egyelőre maga határozza meg a számára fontos irányokat, aztán vagy bejön vagy nem a stratégia. Ha neked ez nem jó irány, lehet váltani.
Szerintem a Telekom most látszólag arra megy rá, hogy olyan előfizetőik legyenek, akiknek minden fronton szolgáltat, ergo az IPTV-t nyomja a mobil előfizetéshez, tehát Magenta 1 ügyfelet akar minél többet. Ezt csak abból gondolom, hogy a Sat-TV áraikat is szépen emelgették és kártyás mobil csomagjuk sem éppen a legjobb.
Példaként nézd meg a K&H tavalyi KGFB-árait: meg akarták szüntetni azt a szolgáltatást, ergo olyan árakat ajánlottak, hogy minden épeszű ember röhögve távozott tőlük.
-
goop
őstag
válasz
zsoltzsolt #432 üzenetére
Inkább üzletben érdeklődnék a helyedben, mielőtt kötbéres csomagba sikerül váltanod.
Az új csomagra ha váltasz, nem lesz korlátlan opciód.
-
enginev3.0
félisten
válasz
zsoltzsolt #428 üzenetére
Nagyon érdemes
-
313313
addikt
válasz
zsoltzsolt #428 üzenetére
Még 28 napig teheted meg. Megrendelni megrendelheted, még le nem mondod használhatod, ha lesz helyette jobb, maximum lemondod.
-
söncö
tag
válasz
zsoltzsolt #401 üzenetére
Nem ,nem próbálom megmagyarázni de pl az előttem szólók sem azt mondják mekkor vackok az új csomagok vagy ,hogy drágábbak. Fogalmazzunk úgy ,hogy kedvezőbbek.
Mindössze meglepődtem azon hogy mennyire ragaszkodik mindenki a régi rendszerhez és nem akarnak nyitni az újdonság felé ami a maga módján jobb mint a régi.Szeretném jelezni ,hogy pont nem a t-nél dolgozok ,de éppen maradjon az én titkom. Nehogy egy másik témában megkapjam jogosan amit most próbálsz rám ruházni.
-
válasz
Én tegnap voltam bent, átkötni a next M ATK telefon XL + 1gb netre, mert így 9810 helyett 8800ft havonta. A Telekomos ügyintéző csak egy sanda mosolyt ejtett arra az észrevételemre, hogy "jól látom-e, hogy a Telekom arra halad, hogy letudja magáról a mobil árusítást, avval, hogy a jövőben nem éri meg náluk mobilt venni, mert a rendszer akkor büntet plusz költséggel, ha mobilt veszek?"
Kicsit bosszant, hogy az ATK mellé nem vettem készüléket, mert úgy voltam, megvárom az S8-t, így most se honor 8 jó áron, se S8 a Telekomtól.... Viszont ha nem veszek telefont, Nekem havi 820 ft-tal olcsóbb a két előfizum. Mobilt meg ezentúl gyártói garis függetlent veszek. -
válasz
gonosz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest