- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
enginev3.0 #430 üzenetére
Köszi, megrendelem, s ha lesz jobb legfeljebb lemondom.
-
gianone
őstag
válasz
enginev3.0 #418 üzenetére
Eleve a 9500-at írja ki, de ha rámész a csomagra:
Az e-Pack kedvezmény igénybevételének feltétele elektronikus számla igénylése, elektronikus csatornán történő számlafizetés, a számlák időben történő kiegyenlítése. Amennyiben az adott hónapban a feltételek nem teljesülnek, a havi 1000 Ft e-Pack kedvezmény nem érvényesül.
A számlázás egyperces mérési egységben történik.
7Heads Drago
Bocsi a bizalmatlanságért!
Csak már eleve úgy írtad, hogy megvan, gondoltam, akkor tudod. Itt leírják, hogy a kedvezmények után vonják a 25 %-ot.
Nekem csak a dominós van, számhordozás nincs, viszont -bár a szövegben nem nevesítik - ez elég egyértelmű. Az ügyintézők nagy része még semmit nem tud.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
enginev3.0 #418 üzenetére
Mert sztem neked kisebb a csomagod. Nekem a Mobil L csomag lett. A tied meg a Mobil M lesz.
Amúgy az ügyintézők se tudják. Egy elégé komoly kinyomtatót puskát használnak. Meg is kérdeztem a csajtól, nem-e le tudná ezt nekem másolni. De azt mondta, hogy ezt nem tudja. -
btz
addikt
válasz
enginev3.0 #23 üzenetére
Az opciók eltörlését köszönjétek az NMHH-nak
-
tomiee85
senior tag
válasz
enginev3.0 #29 üzenetére
Igen. Korlátlan közösségi oldalas opció is bukó, most erősítették meg.
-
gerii
addikt
válasz
enginev3.0 #29 üzenetére
Mozaik XS-ben voltam már 5 éve, most váltottam Move XS-re, szóval pár évig simán működik a "lejárt" díjcsomag is.
-
Ádám16
addikt
válasz
enginev3.0 #23 üzenetére
Plusz nemrég a telefon áraira is rádobtak pár Mátyást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest