- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
atikó
őstag
jó de nekem nem kell mobil net, majd eldöntöm hogy kell e, 3000ft havidíj meg plusz 1000ft net, hát .........!!!
régen keményen megbüntettek azért mert aki bement és kötött előfizetést és nem kért netet annak is bekapcsolták csak az kbit alapú volt, ami jogtalan volt, ha nem kell akkor nem kell, amúgy rohadt drága 1000ft 400Mb netért ugyan már, lapból annyit esznek a telefonok amikor bekapcsolja az ember a mobilnetet, és itt nem az applikációk frissítéséről beszélek!
-
gianone
őstag
25-öt éppen azért vagyra írtam, mert az nem derült ki, hogy van-e neki, vagy nincsen otthoni előfizetése.
A 20 %-nál akkor valóban félreértettem, hogy mindnek újnak kell lennie. Ez nem érint, nem figyeltem eléggé. Next M ATK nálam marad, viszont van otthoni, Magenta.
A korlátlan netet nem csak májusi váltás után nem tarthatja meg? Én úgy értelmeztem, hogy még lehet választani, ahogy pl. a Next S-t is, de leeht tévedek. Mondjuk mentségemre szóljon, hogy a fél oldal nem megy, az ügyintézők sem mindig állnak a helyzet magaslatán.
Pl. nekem Move M ATK-ról a harmadik volt hajlandó Mobil S + 1 GB-ra váltani normálisan. Az egyik kötbéresnek mondta, mert lefelé váltás szerinte, a másik Dominó-bevitel kedvezményét nem akarta jóváírni. Végül a 3. simán átírta. Legalábbis az mondta.
Mert a kedvezmények persze nem látszanak online, csak majd a számlán.
-
Hegasus
senior tag
huha én pont ebbe esem, illetve van diákom, terveztem is meghosszabbítani a likeot, meg venni egy telefont részletre. csak ez bekevart...
szóval junius 1jén jár le a like, de már március óta vehetek telefont, ha mondjuk áprilisban megkötöm a telefonra a like mellé a szerződést, akkor juniús 1 től él az új like vagy baxhatom?
nem feltétlenül neked szól a kérdés, hanem aki tudhatja.illetve bónusz kérdés: lehet előtörleszteni a telefon részleteit? inkább letudnám fél év alatt mint 2 alatt.
-
Tuomas
addikt
Ez így van!
Nevetni fogtok, de nekem most 50 mb netem van, ecosurf díjcsomagba.
Mivel sokat vagyok wifi közelbe, ezért elég ennyi, illetve ugye megy tovább csökkentett sebességgel, az meg elég az e-mailek olvasásához, fórumra és messenger-re.De van 3490 ft havdíj, amit teljesen lebeszélhetek, és abból bőven kijön a 80 perc/sms (sőt még 160 is...)
Na de ha számolok, és mindenből az alapot választom, 3000 ft-ra jövök ki az új csomaggal.
Igen ám, de ha nem elég a 80 perc/sms (ami elég valószínű), akkor elő kell fizetnem a költségkontrollra is, ami + 250 ft és még a feltöltés összegét nem számoltam. Így jön ki 3 250 ft + a feltöltés összege. Vagy a másik verzió, hogy a 3 000 ft-os m csomagot választom, és akkor havi 4 000 ft-t fizetek ki.És ezért cserébe kapok egy agyonkorlátolt csomagot, aminél ha lefogy a mobilnet valami okból, akkor még azokat az alapdolgokat se tudom intézni, amit a csökkentett sebességűvel bőven meg tudtam volna oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest