- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
szilagyiv #18 üzenetére
Nem kell olcsóbban adniuk, mint ahogy az nVidiának se kell olcsóbban adnia a XGT680-ast a 7970-esnél, hiába gyengébb. Annyiért adják, amennyiért megveszik.
Egyébként ne hidd ,hogy a konkurensek ipari célú megoldásai olcsóbbak, mint a VIA cuccai.
Tényleg ekkora piaca van az ipari robotoknak?
A beágyazott rendszerek piaca nagyobb, mint az ipari robotoké. Ilyenek mennek a nyilvános terminálokba, a CNC-gépekbe, és kb minden bonyolultabb automatizált gyártósorba.
Gondolj bele, hogy minden bankfiók bejárata közelében mellett van 2 ilyen. Egyik az ATM automatában, másik bent a sorszámosztó terminálban. Azok is számítógépek... És ez csak a bankfiókok. Hányezer van belőle csak az országban...
sz: Mielőtt berobbant a konzumer piacra az SFF láz, én már azon gondolkodtam, hogy lehetne összehozni a legkisebb izomgépet. Rá is találtam a piac első mITX alaplapjára, ami 775-ös foglalattal és teljes értékű PCIe x16-os csatlakozóval bírt. Egy ipari lap volt, az iBase MI900-as. Több, mint 300€ volt az ára áfa nélkül.
Szóval ennyit arról, hogy az Intel megoldásai olcsóbbak... Pedig ebbe még proci sincs.
-
TESCO-Zsömle
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CYBORG 15 A13V
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest