Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz szilagyiv #18 üzenetére

Nem kell olcsóbban adniuk, mint ahogy az nVidiának se kell olcsóbban adnia a XGT680-ast a 7970-esnél, hiába gyengébb. Annyiért adják, amennyiért megveszik.

Egyébként ne hidd ,hogy a konkurensek ipari célú megoldásai olcsóbbak, mint a VIA cuccai.

Tényleg ekkora piaca van az ipari robotoknak?

A beágyazott rendszerek piaca nagyobb, mint az ipari robotoké. Ilyenek mennek a nyilvános terminálokba, a CNC-gépekbe, és kb minden bonyolultabb automatizált gyártósorba.

Gondolj bele, hogy minden bankfiók bejárata közelében mellett van 2 ilyen. Egyik az ATM automatában, másik bent a sorszámosztó terminálban. Azok is számítógépek... És ez csak a bankfiókok. Hányezer van belőle csak az országban...

sz: Mielőtt berobbant a konzumer piacra az SFF láz, én már azon gondolkodtam, hogy lehetne összehozni a legkisebb izomgépet. Rá is találtam a piac első mITX alaplapjára, ami 775-ös foglalattal és teljes értékű PCIe x16-os csatlakozóval bírt. Egy ipari lap volt, az iBase MI900-as. Több, mint 300€ volt az ára áfa nélkül.

Szóval ennyit arról, hogy az Intel megoldásai olcsóbbak... Pedig ebbe még proci sincs.

Új hozzászólás Aktív témák