Hirdetés
- Macrodroid
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
szerintem s21ultraval ennyire nem szar a helyzet :).
amikor vettem tavaly volt még akkora felár az iPhonera hogy ennyiért megerjen benevezni androidra :). igaz lehet a oneui sokat tesz hozzá ehhez az élményhez..amugy nem ertem mit kell warezolni: kell fb google insta meg hasonlók amit ma egy átlagos ember használ és kb kész. de ezeket akkor is csak okostelefonra lehet telepíteni.
-
helixP
nagyúr
joey04: Várom a példát az anyukák rexdl letöltéseiről.
De tényleg: ne csináljuk már. Az Android tömegtermék lett, rengeteg olyan userrel, akik épp' hogy le tudnak tölteni egy appot. Nem gondolhatjátok azt komolyan, hogy a buszvezető, az építkezésen dolgozó segédmukás, a nyugdíjas:
1. Tudja mi az az .apk és neki mért van erre szüksége
2. Ismer oldalakat ahonnan letöltheti
3. Tudja a letöltés és telepítés menetétA szerkesztett részhez:
És ezek a problémák csak virágbolt .apk-val oldhatóak meg? Mert most ez azépp beszélt téma, nem az, hogy mi crash-sel, mi nem.
Amúgy ezzel az iránnyal nem megyünk semmire, mert kiragadott példák: erre azt tudom mondani, hogy nekem pl. megjön a Gmail, nem crash-sel a banki appom, és a családomban lévő 8 droidosnak sem. ¯\_(ツ)_/¯
"Kollegam szinten droidos telefonjan" => Szóval igen, az ismerosok mindig kivetelek
+1 szerintem mazochista aki stream-et, vagy podcastot a mobilon böngészőből hallgat. Androidra is tök jó podcast/stream appok vannak, az iOS-en meg egészen biztosan több és jobb

Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest