- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
joey04: Várom a példát az anyukák rexdl letöltéseiről.
De tényleg: ne csináljuk már. Az Android tömegtermék lett, rengeteg olyan userrel, akik épp' hogy le tudnak tölteni egy appot. Nem gondolhatjátok azt komolyan, hogy a buszvezető, az építkezésen dolgozó segédmukás, a nyugdíjas:
1. Tudja mi az az .apk és neki mért van erre szüksége
2. Ismer oldalakat ahonnan letöltheti
3. Tudja a letöltés és telepítés menetétA szerkesztett részhez:
És ezek a problémák csak virágbolt .apk-val oldhatóak meg? Mert most ez azépp beszélt téma, nem az, hogy mi crash-sel, mi nem.
Amúgy ezzel az iránnyal nem megyünk semmire, mert kiragadott példák: erre azt tudom mondani, hogy nekem pl. megjön a Gmail, nem crash-sel a banki appom, és a családomban lévő 8 droidosnak sem. ¯\_(ツ)_/¯
"Kollegam szinten droidos telefonjan" => Szóval igen, az ismerosok mindig kivetelek+1 szerintem mazochista aki stream-et, vagy podcastot a mobilon böngészőből hallgat. Androidra is tök jó podcast/stream appok vannak, az iOS-en meg egészen biztosan több és jobb
-
helixP
nagyúr
Tök jól ismerem a green bubble jelenséget, de Te akkor itt az "iMassage-lock-in" hatásra gondolsz? Igen, ez tökre valós. És tudna változtatni rajta az iPhone, és azt is megértem, hogy mért nem teszi.
-
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #109 üzenetére
Gondolom erre a hsz-re gondolt:
12 év droidozás után váltottam iOS-re. Van benne elég tapasztalatom, és össze tudom hasonlítani a két rendszert, elhiheted.
(Androidon kitcheneztem, CM-eztem, beta-ztam szinte folyamatosan).
-
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #105 üzenetére
Már hogy a viharba ne lenne szükségük okostelefonra? Nagyon el vagy tévedve: Kb. 5 éve nem a nyomógombos felhasználó az átlag user.
Az átlag user szeretne facebookolni, unokájáról képet kapni, videó csetelni / csevegni, e-mailt kapni.
Igen, még a nagymamám is.
Mindjárt megkérdezem őt, hogy mikor ment fel legutóbb rexdl-re.Bőven advanced level user, amit leírtál.
-
helixP
nagyúr
Geek rendszer VOLT.
A Google és a gyártók sokat tett azért feature-ökkel és korlátozásokkal, hogy ne legyen érdemes és szükséges mókolni.
Én voltam a legnagyobb romoló, rootoló, de egyszerüen most már nem szükséges, teljes a droid (tudom, mindjárt jön az egyik kedvenc fórum társ és mondja, hogy a backupon még lehetne reszelni)
Az átlag user meg nem fog 'lopni rá' semmit. Anyukám / nagymamám / Pisti bácsi elg kevés .apk-t lopott a 'virágboltból' élete során, hidd el. -
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #75 üzenetére
"Nah, ezért jó sokaknak az android."
Jah, nincs apple sznobizmus. Az ilyen allja hozzászólások miatt él még mindig ez a mítosz. Ezek után szerintem Te ne beszélj agyi kapacitásokról!
-
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #43 üzenetére
Amúgy rohadtul fején találtad a szöget: gyakorlatilag alig épült infrastruktúra. Ajánlom figyelmedbe ezt az ábrát. Az első PHARE-popjektek 2000 körül kezdtek befutni.
Szerintem is hagyjuk, mert sajnos ehhez a témához tisztába kellene lenni egy pár alapvető fogalommal és folyamattal.
Bár én most tanultam meg Tőled, hogy a korrupció is az EU hibája és előtte olcsó volt a magyar autópálya -
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #30 üzenetére
Szerinted a nem uniós, európai országokban majd marad a lighting?
Mért érdekelne engem más ország?Pénztáros nem vagy, de járdán mászkálsz, buszt használsz, autópályán vezetsz stb. Ezek mind mind EU-s pénzek, de ja inkább ne kapjunk. Remélem, hogy nem vagy még szavazó korú, vagy legalább nem szoktál eljárni szavazni
-
helixP
nagyúr
válasz
GoldhandRent #24 üzenetére
Sose tört le egy darab sem az elmúlt 6 évben egy db C-nek sem. Úgyhogy ez nem issue, ne aggódj .
-
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #21 üzenetére
Jaja, azért vesznek körül halott Lightning kábelek
Amúgy a bekopni kifejezésnek nem az az értelme, amire gondolszVállaltuk az EU csatlakozáskor a közös szabványokat, szóval meg lehet nyugodni semmit nem erőltet. Gondolom az EUs források azért jól jönnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged