Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz helixP #103 üzenetére

Igen az ismerosok mindig kivetelek :)

Mennyire geek rendszer azt hagyjuk. Elozo droidoson akartam valamit, megkerdeztem a topikban mi a megoldas, megleptem, majd felmerult egy masik problema, megoldas: az elozo megoldasban bekapcsolt kapcsolot kapcsoljam ki. Kosz. :D Kartyas fizetesnel van revo es otp kartyam, ha beallitom hogy az alapertelmezett mod (gpay, revo) helyett masik fizetesi mod legyen ha aktiv a masik fizetos alkalmazas (simple pay, otp kartya) akkor is az elsorol veszi le a penzt. Kezzel allitgassam minden fizetesnel mi legyen az alapertelmezett? Pip. Kerdeztem mi a megoldas mert ios-en elinditok safariban egy streamet lerakom picibe, es bongeszek a tobbi lapon, droidon chrome viszont nem tudja. Hasznaljak 2 bongeszot... kosz :) szoval akarmilyen nyitott en a mindennapi hasznalatban azt tapasztaltam, hogy tovabbra is mokolni kell es meg akkor sem tudom olyan jol megoldani mint ios-en alapbol. Appok minosege meg... mobilbanki alkalmazas droidoson hibat dobott nem tudtam utalni, ios-en egybol abban az idopontban. Kollegam szinten droidos telefonjan szinten nem ment abban az idoben. Gmail csatolmany lassabban nyilik meg mint az oreg i7-en es neha ujra kell inditani mert csak fut a csik. Meg eleve hamarabb jelzi az iphone gmail app hogy level jott mint a droidos? Wtf. Plusz sokszor csak akkor ha felebresztem. Tobb droidos topikban volt tema, hogy minden markanal elojon ez. f1 tv app crash ha vissza akarom nezni a futamot, tele volt a play ertekeles is vele, szoval nem egyedi ez sem. Es ezek csak a jeghegy csucsa. Szoval mint rendszer kb barmekkora felarat megerne az ios. Bonusz hogy mar olcsobb is mint a hasonlo droidos tarsai.

Új hozzászólás Aktív témák