Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Igen az ismerosok mindig kivetelek
Mennyire geek rendszer azt hagyjuk. Elozo droidoson akartam valamit, megkerdeztem a topikban mi a megoldas, megleptem, majd felmerult egy masik problema, megoldas: az elozo megoldasban bekapcsolt kapcsolot kapcsoljam ki. Kosz.
Kartyas fizetesnel van revo es otp kartyam, ha beallitom hogy az alapertelmezett mod (gpay, revo) helyett masik fizetesi mod legyen ha aktiv a masik fizetos alkalmazas (simple pay, otp kartya) akkor is az elsorol veszi le a penzt. Kezzel allitgassam minden fizetesnel mi legyen az alapertelmezett? Pip. Kerdeztem mi a megoldas mert ios-en elinditok safariban egy streamet lerakom picibe, es bongeszek a tobbi lapon, droidon chrome viszont nem tudja. Hasznaljak 2 bongeszot... kosz
szoval akarmilyen nyitott en a mindennapi hasznalatban azt tapasztaltam, hogy tovabbra is mokolni kell es meg akkor sem tudom olyan jol megoldani mint ios-en alapbol. Appok minosege meg... mobilbanki alkalmazas droidoson hibat dobott nem tudtam utalni, ios-en egybol abban az idopontban. Kollegam szinten droidos telefonjan szinten nem ment abban az idoben. Gmail csatolmany lassabban nyilik meg mint az oreg i7-en es neha ujra kell inditani mert csak fut a csik. Meg eleve hamarabb jelzi az iphone gmail app hogy level jott mint a droidos? Wtf. Plusz sokszor csak akkor ha felebresztem. Tobb droidos topikban volt tema, hogy minden markanal elojon ez. f1 tv app crash ha vissza akarom nezni a futamot, tele volt a play ertekeles is vele, szoval nem egyedi ez sem. Es ezek csak a jeghegy csucsa. Szoval mint rendszer kb barmekkora felarat megerne az ios. Bonusz hogy mar olcsobb is mint a hasonlo droidos tarsai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest