- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darahian
tag
Az 1.3.01 egyszerűen tuti lett! Végre van ágry, meg ez az árnyékolás... Szép lett, na. Egyetlen bajom van az ágyhasználattal: amíg alszol, nem múlik az idő. Az a kisebbik baj, hogy nem sülnek a cuccok gyorsabban, vagy hogy nem nő a nád - ez nem fontos, nyilván hozzászoktam ha,mar, hogy abszolút értékben kell az idő elteltét mérnem. Az viszont gixer, hogy mivel új világot indítottam (seed: It's Darahian's), minden este kipróbáltam az ágyat, mert felszínen dolgoztam - viszont mivel éjszaka kelnek a mobok, ha átalszod, meg sem jelennek. Egy "hétig" minden éjszakát átaludtam normal módban, és a hatása ugyanaz volt, mintha peacefulban játszottam volna. Szóval hiányzik a helyzet előző állapothoz képesti realitása e téren...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest