- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz Nashaba #13557 üzenetére
Hát ha megmondod mit kell nézni miután felraktam hogy működik-e, akkor kipróbálhatom, de még kreatív módban sem voltam még, szóval repkedni se tudok
Mindenesetre én azt csinálnám hogy letörölnék minden forgéval kapcsolatos dolgot, és feltenném a forge legfrissebbet újonnan 1.7.10-hez az installjával [link] (Ha manuálisan belekapartál valamit a szűz 1.7.10 jar-ba, akkor letörölném azt is, hogy töltse le újra, aztán a forge install).
Azután ezzel profillal indítanék. A mods mappát archiválnám aztán üríteném !!! Bár ha normálisan csináltad akkor ez nem kell, mert a mod mappába ha verziószám van, akkor csak ahhoz a verzióhoz tölti be a modokat amik alatta vannak, tehát elvileg az 1.7.10-hez ha nem tettél modot akkor nem érdekli hogy az előző verzióhoz volt 1000 mod a megfelelő verziószám alatt. -
mikk2000
őstag
válasz Nashaba #13560 üzenetére
Hát nekem sem indult be. Aztán rákerestem a fórumán, megoldás az, hogy kivételesen NEM mods/verziószám alá kell kicsomagolni, hanem direkt a mods alá. Amit amúgy ír is a tömörítvényben. Tehát a két könyvtár+a jar file legyen a mods könyvtárban, azaz a "Put in mods folder" alatti rész. Mondjuk valami linuxos szar tömörítvény, mert kicsomagoláskor természetesen hibát talál (általában linuxszal csak gond és szopás van mindig), de csak az icon file-okkal van gondja, 7-zip kicsomagolja szó nélkül, de átnevezi ezeket a fájlokat, és nulla hosszúak lesznek.
Az installerből van windows verzió, de természetesen nem működik, miért is működne, a fórumán is írják hogy nem működik. Pedig abban talán normálisan vannak kódolva a fájlok.Na a lényeg hogy így felmegy, és rögtön induláskor bal oldalt középen jönnek infó szövegek, és nyomj v-t villager kereséshez amire kiírja hogy nincs a közelben.
-
apatyas
Korrektor
válasz Nashaba #14393 üzenetére
Szerencséd, hogy vízbe estél, különben megpurcansz. Remélem, van nálad elég fa. Pakolj ki ládába, csináld meg a hazavezető utat, s aztán menekítsd ki a cuccost.
Vagy építs ki egy földalatti bázist, és többet fel se gyere a felszínrepezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
válasz Nashaba #14428 üzenetére
a wikin megtalálod az ore eloszlásának táblázatát ott látszik hol a leginkább gyakori a dia.
a dunegon-nál nem tudom mire gondolsz. alapból nekem ő ugrott be, de van elhagyatott bánya stronghold az end kapuhoz tartozó épület gyak és a netherben fortress
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest