- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
teljesen random a map, és kvázi végtelen, el lehet jutni a végére, de normál körülmények között a közel lehetetlen kategória...
az állatok biom függőek, a pumák a dzsungelekben, a farkasok a havas tájakon vannak, a csirkék tehenek nem specifikusak, azokkal bárhol összeakadhatsz
-
törölt tag
Üdv.
Elkezdtem játszani a játékkal, pontosabban először a Survivalcrafttal telón, majd ezzel mert megtetszett. Per pillanat csak hülyülök meg bóklászok benne, elkezdtem házat építeni stb., kreatívba vagyok.
De nem találkoztam még farkasokkal, pumákkal meg az állatok nagy részével. Csirke, tehén, nyúl ilyenek vannak csak. Hol vannak?Ja és akkor ez a világ lényegében végtelen? Mindenkinél egyforma, vagy minden alkalommal máshogy fog kinézni?
-
Kaci84
őstag
Sziasztok! Hogy lehet szervert találni?
-
Amur
addikt
FTB Infinity-nél ugye csak elírás hogy nem AE2-öt hanem sima AE-t ír? (kicsit fáradt így meló után az agyam, de valszeg 1.7.10re evidens hogy 2 az csak nem írták ki..)
A fastcraft berakása szimpatikus, lassan alap lesz.
Modokban egyébként nincs túl nagy különbség a dw20 packjához képest.
Remélhetőleg jobban összedolgozott pack! -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #14692 üzenetére
Mianite modpack, na de melyik (Technincen rahedli van)?
egyébként akkor ezek szerint ők elbaszták az updatet.
-
mouzrr
őstag
Üdv. Valakinek lenne kedve néha teamspeak mellett játszani? UHC-ra gondolok illetve megnézhetünk egyéb játékmódokat is.
-
-
csoki
senior tag
egy kérdés ftb packon játszókhoz: hogy szokott lenni/hogy legyen a quarryzás? lehet overworldben? vagy lesz külön age neki/csináljunk mi magunk neki?
-
Serricon
senior tag
No ha már ilyen nagy az összhang, meg van egy elvileg stabil verzió, akkor tessék kipróbálni, feldobtam a szerverre. Cím ugyanaz (ftb), map is ezen a néven érhető el.
Felnéztem kicsit, nem tűnik vészesnek így elsőre, főleg hogy black még nincs fent..
-
csoki
senior tag
válasz
molnartibor #14663 üzenetére
1.1.0 ftb infinity kint van, ahogy mondtam nem sokat kellett várni
lehet 1.1.1-ig érdemes lenne várni? nem tudom, én már játszanék nagyon
-
Amur
addikt
válasz
zoZofox #14674 üzenetére
Akkor valószínüleg a MultiMC-ben állítottál el valamit, mert a amiatt nem kellene gondnak lenni hogy milyen launchert használsz. Próbáld ki ugyanazokkal a beállításokkal elindítani MultiMC-vel mint a most használt launcherben(gondolok itt memória beállításokra elsősorban)
-
zoZofox
csendes tag
Szia, Amur!
Igen én voltam, aki írtam neked. Gondoltam több ember véleményére is kíváncsi lennék. Köszönöm a segítséget így utólag is. Megpróbáltam a MultiMc-vel minden lehetőséget, de mindig ugyanaz volt a vége, kifagyott az egész. Aztán meguntam a kísérletezgetést, hiszen működnie kellene a dolgoknak. Kihagytam az egészből a MukltiMc-t, és láss csodát tökéletesen működött minden. Nincs, és nem is volt fagyás, mindegyik modpack működik, tehát semmi probléma. Memória gondom sem merült fel azóta. Egy dologban viszont még nem vagyok biztos, ez pedig az ore generálással kapcsolatos beállítások a cfg-ben.De köszönöm a segítséget.
Üdv
-
törölt tag
válasz
apatyas #14672 üzenetére
restartkor nem kéne ürülnie egy BigReactor energia pufferének. vagy bugos, vagy MCPC/Cauldron miatt bugzott. esetleg az fordulhatott elő, hogy nem restartkor hanem előtte/utána ürült a puffer mert nem lett unloadolva a chunkod mikor kiléptél így működött tovább a reaktor.
-
csoki
senior tag
válasz
Mottie #14670 üzenetére
ja, 1.7.10 nem a legjobban sikerült kliens és akkor még finoman fogalmaztam
a lényeg hogy én benne lennék az infinity packos szerverben, ha Serricon be tudja állítani hogy pár óránként (3-6) újrainduljon a szerver (azt az 1-2 percet ki lehet bírni, addig kaja,WC szünet pl
)
-
-
-
-
csoki
senior tag
válasz
molnartibor #14662 üzenetére
nem az hogy nehéz hanem idegesítően túlbonyolított
1.8.2a TC van jelenleg infinityben, ebben van már longbow + crossbow.
iguana tweaks elsőnek nem tűnik rossznak de nem hiányzik hogy nem kívánt enchantokat rakjon nekem egy kardra pl amit le sem lehet szedni1.10-es infinty már a küszöbön van, de még nem az igazi, de buildguild-es streamerek ezt a verziót használják (mondjuk pár óránként automatán újraindítják a szervert, nem tudom pontosan miért)
-
molnartibor
tag
válasz
molnartibor #14662 üzenetére
Az infinity még csak béta most nézem meg itt egy kis segítség a FTB pakkokhoz Infinity 1.0.2 nél tart jelenleg
First Number = Number of possible intended world resets or major mod removal/addition
1 = first Beta release version
2 = first stable version may require a world reset from full beta
3+ = new major versions that may require a world reset (can't think of any packs we have used that on)Second Number = Beta vs Stable
0 = Public Beta - used generally while a pack is still undergoing major changes - This number means you have a higher chance of world destroying bugs/resets
1 = Stable - nothing major is expected to change unless the first number changes
2 = Stable - minor pack change - we may have removed a mod or shifted an ID, doesn't require a world restart but things may be oddThird Number = Which update is it.
-
molnartibor
tag
válasz
#56573440 #14660 üzenetére
Nekem mind 1 csak valami 1.7.10 legyen bár a beyondban tetszik a hardcore mód
mert annyira nem nehéz a dolog és így nem egy hét alatt fog mindent kimaxolni az ember! Az igazi az lenne ha ez az új tinker lenne amiben van jó íj meg az új forgrecraftban van valami mod a tinkerre iguana tweaks asszem elég jónak tűnik!
-
törölt tag
infi+1 a gregtech belenyúl mindenbe. ore generálás (like terrafirmacraft, egy helyen sok, de azok szétszórva rendesen egymástól és csak egy típusú érc minden érben) a belyondban gt hard mode van, tehát 1 wood 2 plank és társai játék, belenyúl pl alu kell mfr-hez, az meg nem a tic-es alu, enderio limitáltan használható oreprocessre stb
én szeretem greget vagyis inkább nincs vele bajom, de a fórumlakók 99%-a biztos agyérgörcsöt kapna egy ilyen packtól 2 perc alatt...
bár akkor nem építenének sok dolgok és több erőforrás maradna nekem...
-
csoki
senior tag
válasz
Serricon #14658 üzenetére
én benne lennék egy új 1.7-es packban, akár ebben a beyondrealityben is, egyedül gregtech aggaszt benne
belenyúlna-e ic-n kívül másba is? ha nem, akkor oké, ha igen akkor én lehet inkább egy ftb infinity packra szavaznék
bár az még nem olyan régi, de nagyon nyomják most, ill talán ez mondható a hivatalos ftb packnak, így a hibák frissítése folyamatos ami van még
-
Serricon
senior tag
Vanilla és TPPI jelenleg, de pont tegnap beszélgettem erről MTiborral, hogy kijátszották már nagyrészt a mostanit, és talált valami 1.7.10-es pakkot (BeyondReality_223C) amit érdemes lenne kipróbálni.
Nekem mindegy, hogy mi fut rajta, ha megszavaztok valamit ami jónak tűnik, akkor feldobom.
Részemről annyi a feltétele, hogy ne valami sufnituning pre alpha bughalmaz legyen, mert napközben nem vagyok itthon hogy resizgessem, meg debugoljam. -
csoki
senior tag
van most 1.7.10-es moddolt ph-s szerver? vagy csak vanilla 1.8 és 1.6.4-es tppi?
-
jonnyjoker01
veterán
Már megoldottam az MCEdites problémát, csak jeleztem
-
törölt tag
válasz
N. A. Attila #14652 üzenetére
kommunikáció teamspeaken, nincs kasztosodás, mindenki azt épít amit akar, és szeretne, ha betartja a szabályt hogy nem nyúlkál a másik cuccaiban, ha kér kap, vagy nem
túlélő mód, és gyak ugyan az mint ha egyedül játszanál, csak többen vagytok a térképen, de mindenki a saját házát rendezi, kertet épít vagy éppen amit akar csinál
-
N. A. Attila
csendes tag
válasz
#56573440 #14651 üzenetére
Köszönöm! Még lenne pár kérdésem: a ti szervereteken túlélőmód fut? (nem vagyok valami kreatív, azt a módot nem is használom)
A közös játékban feladatok is vannak? Pl. valaki a gazdasággal foglalkozik, más épít, és időnként közösen feltártok egy barlangot?
A kommunikáció hogyan zajlik? -
törölt tag
válasz
N. A. Attila #14649 üzenetére
ugyan az amit gondolhatsz
van egy szerver és arra belépve közösen lehet másokkal játszani. ezeket a szervereket nem a játék készítői csinálják, hanem kb bárki akinek kedve van telepít egy szervert, és onnantól ahogy kedve tartja, vagy publikus tehát bárki játszhat rajta vagy szűri ki léphet be, stb.
amiről szó van az a ph fórumlakóknak futó, serricon fórumtárs által önzetlen szívjóságból összeállított és üzemeltetett szervere, amin többé kevésbé együtt szoktunk mókázni, építeni, szórakozni.
ahány szerver annyi fajta, mindegyiken lehetnek egyedi dolgok, szabályok, vannak moddolt szerverek amiken az eredeti minecraft kibővített változata fut több lehetőséggel, gépekkel, stb.
-
apatyas
Korrektor
Hali.
Egy ideje nem férek hozzá a TPPI szerverhez.
Se a két itthoni géppel, az egyik TechnicLauncheres másik FTB, se a benti géppel. Először azt hittem, a hálózatommal van gond, de akkor valamelyiknek működnie kéne.
Rögtön bejelentkezés után még látom ahol voltam, és pár másodperc alatt kidob.
2015-02-19 08:01:39 [SEVERE] [Minecraft-Client] Reached end of stream for t*****.net./**.*.***.**
[link]
Mi a hiba? -
Amur
addikt
válasz
zoZofox #14633 üzenetére
Szia!
Amur vagyok, szerintem youtube-on te kértél tőlem segítséget.(vagy ugyanaz a problémád,és a géped ram mennyisége is)
Ha sok modot szeretnél összehozni,ráadásul amiket látok azok mind ismert sok modpackban használt modok.
Akkor a legegyszerűbb módja hogy egy már összekonfigolt kész modpackot alakítasz a saját inyedre!
Ha 1.7.10-ben gondolkodsz akkor a direwolf is jó alap lehet(csak frissitsd a modokat mert sokszor nem az aktuális van benne), vagy ha nem FTB vonalon nézelődsz akkor az AT launcheres Bevo tech pack ill. a hermitcraft modsauce is megfelelő választás lehet!
Ezek már összekonfigolt állapotban vannak, nem neked kell az oregenerálást belőni stb..
Látom már kaptál több pontban is segítséget, én még egyet hozzátennék:
MultiMC launcher. A tutorial lejátszási listámban van videó hogyan tudsz ezzel saját modpackot összepakolni.
A youtube-on küldött mod listád alapján akár a dw akár a bevo tech pack egy az egyben jó lehet neked.
Ha mekanism érdekel akkor az utóbbi. Ha a dw packba akarod berakni a mekanismot akkor viszont a config fájlban állítsd be az osmium generálást(a megfelelő sorban a false-ot true-ra módosítod majd elmented)
A felsorolt modok egyébként nem szoktak összeakadni. Nem velük van a gond, tényleg kevés ram-ot adhattál. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Serricon #14641 üzenetére
Ha gépnél leszek átküldöm, köszönöm a felajánlást!
Commandok nem működnek, be van fagyva a kliens, ha beírom a /clear mobs vagy /kill all semmi nem történik, visszajelzés sem érkezik, hogy egyáltalán beírtam.
@blackrulz: úgy kell azt, én is kemencével kezdek mindig Annyira nem nehéz megépíteni amúgy. Ha meg már meg van a hammer akkor már 1-2 óra alatt fel lehet állítani egy 5x5x5+ reactort és természetesen összegyűjteni az ehhez szükséges nyersanyagokat. Utána jöhet az ME system
Legalábbis nálam ez a sorrend.
Lol offf akart lenni nem spoiler mostmár mindegy
-
Mottie
őstag
válasz
jonnyjoker01 #14640 üzenetére
A /kill all nem segít?
-
Serricon
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #14640 üzenetére
MCEdit minket még mindig kimentett a szarból ha black után kellett tisztogatni, ha gondolod megpróbálom.
Worldedit-ben is van ilyen funkció, a butcher, azzal is érdemes még próbálkozni, meg az opis is tud törölni globálisan, azzal ki is lehet választani pontosan milyen típust. -
jonnyjoker01
veterán
Emberek segítség kéne!
MCEdit-tel nem tudom kitörölni az over 9000 silverfisht!!! Ugyanúgy laggol, ha megnyitom a világot, annyira, hogy még kijelölni sem tudom a területet! (ctrl a sem működik valami miatt). Ráadásul a reaktoromat és a tinker's féle smelterymet is entitynek véli!!!
Már mindent megpróbáltam, de nem jártam sikerrel. Talán ha valakinek átküldöm a világot akinek a gépe elbírja azt a rengeteg szörnyecskét akkor pls pm-be írjonnégy
-
zoZofox
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #14634 üzenetére
Lehet hogy valamit rosszul csináltam, de ezt a választ kaptam:
Java path is:
C:/Program Files/Java/jre7/bin/javaw.exeJava Arguments:
[-xmx, 8gb, -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump, -Xms512m, -Xmx8064m, -Duser.language=en, -jar, D:/MultiMC/jars/NewLaunch.jar]Unrecognized option: -xmx
Minecraft exited with exitcode 1.64bit-es a java
-
törölt tag
válasz
zoZofox #14633 üzenetére
"Hogyan tudom a configban a módok által a játékban generált érceket letiltani, vagy módosítani, hogy ne legyenek a generáláskor aránytalanságok az ércek között? "a mappák között fogsz találni egy config mappát abban modonként a file-okat. ott lehet ki és bekapcsolgatni ezt azt. van amit persze onnan se fogsz elérni...jah látom közben kaptál erre is választ -
zoZofox
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #14634 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
zoZofox #14633 üzenetére
A launcherben profile settings és a java arguments résznél kell beírni, hogy -xmx 8g ( ez 8 gb ramot rendel a minecrafthoz, ez bőven elég még akár egy modpacknak is). Fontos, hogy 64 bites javad legyen, de gondolom ezt te is tudod. Az orespawnt a configokban tudod állítani (.minecraft/configs).
-
zoZofox
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék tőletek kérni. Összeraktam egy két módot -1.7.10 es verzióhoz. Működik is viszont egy kis idő után felaggol, totálisan és leáll. Variáltam és észrevettem bizonyos módok nem szeretik egymást. Van-e esetleg valami megoldás, hogy összehozzam az összes módot egymással. A laggolással kapcsolatban néha kiírta, hogy kevés a memória. Viszont a gépemben 16gb memória dolgozik. Hogyan tudom a configban a módok által a játékban generált érceket letiltani, vagy módosítani, hogy ne legyenek a generáláskor aránytalanságok az ércek között? Megköszönném a tanácsaitokat. -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #14630 üzenetére
az mc edit kéne kezeljen mindent, csak nem mutatja a moddolt blokkokat. az előfordulhat. seri is azzal szedte ki a szemetet amit én csináltam
-
jonnyjoker01
veterán
Most látom hogy az MCedit csak vanilla világokat kezel. Van valami alternatíva? A commandok (/clearmobs) nem működnek, a teljes kliens be van fagyva.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Egy silverfish bug miatt ki akarnám törölni az összes entityt a világomból, de az mceditnek (legfrissebb verzió) kell a minecraft 1.8 én ugye pedig technic modpackkal játszom 1.7.10 alatt. Van valami alternatíva? -
bugmenot1
tag
hogyan lehet jó pvp set-et enchantolni? mindig élesség, védelem, erő I-II-t dob...
-
Midguar
csendes tag
Ehh ez egy trove clone, felre ertettem shit
-
Midguar
csendes tag
Alfazik a Skysaga eu ban gyertek minél többet. Yogcastosok is részt vesznek a fejlesztésben, jeletnkezni itt. Én instant kaptam invet kb. http://uk.skysaga.com/
-
qisqaqas
senior tag
válasz
föccer #14613 üzenetére
Úgy érted rajtam kívül senkit?
Megint mire visszatalálok a halálom helyszínére...
A faültetés bevált a tornyokon. Pöpec! De azt ne feledjük el ha az oszlop 1 kocka széles, es magunk alá ültetünk, és csontlisztel küldjük a csemetét, akkor oldalra fog lökni a megnövő fa.
Illetve az ágyam elpusztításával az eredeti spawnpointon találtam magam. Úgyhogy az első házam megtalálva
Már csak a többit kell megkeresni
-
Mottie
őstag
válasz
Hunbeast87 #14619 üzenetére
Nice
-
qisqaqas
senior tag
válasz
Geryson #14606 üzenetére
Nos ha nincs is sok munkaóra abban amit a 2. ház ládikái rejtenek.. a környezet annyira gazdag és bőséges hogy megéri visszatalálni. Meg a barlangrendszer piszok nagy. Úgyhogy most növekvő spirálban megyek kifelé és húzok fel oszlopokat, tetejükün építek egy nagyobb blokkot, ültetek rá fát, megfáklyázom és elbontom alatta a tornyot. Kíváncsi leszek
Ha valaha meglesz a ház, szerintem a koordinátákat a homlokomra fogom tetoválni tükörírással.
Ugye, ha tudtam volna hogy az alvás spawnpointot is képez... aludtam volna. 2-3 napot lent voltam bányászni nappal feljöttem, este elment olvasztással, fabrikálással, másnap vissza. Egyszer meg lezuhantam a mélybe, és a világ másik oldalán ébredtem. Ügyes vagyok.
-
Geryson
addikt
válasz
qisqaqas #14604 üzenetére
Azért szerintem ez nem csalás...
Én személy szerint a jelzőfényeket annyira nem preferálom, egyszer 18.000 blokkra mentem el a házamtól, azt hiszem elég sok jelzőfényt kellett volna összedobnom...
Beacon jó dolog, de szintén elég hamar elveszted a "jelét", ráadásul valljuk be, hogy nem is túl "olcsó", merthogy nem csak úgy terem a földön...
-
qisqaqas
senior tag
válasz
Geryson #14603 üzenetére
Amíg nem tévedtem el, addig nem néztem utána, és nem is tudtam róla. Meg egy kicsit csalásnak érzem. Map és iránytű összerakásnál még nem tartok, pedig majdnem... Ha visszatalálok akkor az lesz az első, hogy építek olyanokat.
Addig építem a tornyokat szorgalmasan. Jelzőfényhez(beacon) még kicsi vagyok.
-
qisqaqas
senior tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Eltévedtem. Illetve hajlamos vagyok ezt a nemes tevékenységet rendszeresen elkövetni.
Az égbemeredő oszlopokon kívül van más lehetőség ennek megakadályozására?
Hozzátenném, hogy ez csak a felszínen gond, ugyanis ahányszor odalent ha nagyon eltévedtem, kerestem egy felfelé vezető járatot és kicsi ásás és ott voltam 20 kockányira a háztól
Oszlopépítésre meg rá kéne szoknom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest