Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Henryk

aktív tag

Minden kiadott modot nem tehet bele..
    Erre ott lesz a mod support, ő meg adja hozzá a stabil alapjátékot.
    Ami nagyon jó cucc azt eddig is berakta, de nem erőltethetsz rá mindenkire 1000 modot, ha nem akarja.

Nekünk 1.8-ban direkt modfree szerverünk lesz, dynmap és pár apróbb dolgot leszámítva, amik nem befolyásolják a jétékmenetet, így amikor nincs bukkit nem dől össze a világ.

Sokat játszottam szétmoddolt szerókon mindenféle hiperszuper cuccal kibővítve, de egy idő után egyszerűen szar, hogy minden túl egyszerű, mindent megkapsz pár paranccsal, és azt látod hogy az emberkék dobálják a gyémántot a lávába, mert nincs értéke, és hatalmas tégla felhőkarcolókat építenek, merthogy annyit vesz amennyit akar, nem kell netherbe mennie glowestonért, bányát még nem is látott de már full gyémántban mászkál, stb..

Egyszerűen minden építmény értéktelen, mert tudod hogy nem dolgoztak meg érte, csak beaddolták és összedobták.
    Egy modnélküli szerón ha van egy szép téglaházad azt elismerik, mert tudják mennyi meló kézzel agyagból összekotorni annyit, és mindennek van értéke, szépsége.

Szóval én már kinőttem ezt a rengeteg adokveszek/átalakítok/beaddolok cucccot, mert többet jelent a kényelemnél, ha tudom hogy minden cuccot kitermelt mindenki, és nem borul fel a játék értékrendje.

Új hozzászólás Aktív témák