Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bluetooth-headsetekről általában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
Minden kiadott modot nem tehet bele..
Erre ott lesz a mod support, ő meg adja hozzá a stabil alapjátékot.
Ami nagyon jó cucc azt eddig is berakta, de nem erőltethetsz rá mindenkire 1000 modot, ha nem akarja.Nekünk 1.8-ban direkt modfree szerverünk lesz, dynmap és pár apróbb dolgot leszámítva, amik nem befolyásolják a jétékmenetet, így amikor nincs bukkit nem dől össze a világ.
Sokat játszottam szétmoddolt szerókon mindenféle hiperszuper cuccal kibővítve, de egy idő után egyszerűen szar, hogy minden túl egyszerű, mindent megkapsz pár paranccsal, és azt látod hogy az emberkék dobálják a gyémántot a lávába, mert nincs értéke, és hatalmas tégla felhőkarcolókat építenek, merthogy annyit vesz amennyit akar, nem kell netherbe mennie glowestonért, bányát még nem is látott de már full gyémántban mászkál, stb..
Egyszerűen minden építmény értéktelen, mert tudod hogy nem dolgoztak meg érte, csak beaddolták és összedobták.
Egy modnélküli szerón ha van egy szép téglaházad azt elismerik, mert tudják mennyi meló kézzel agyagból összekotorni annyit, és mindennek van értéke, szépsége.Szóval én már kinőttem ezt a rengeteg adokveszek/átalakítok/beaddolok cucccot, mert többet jelent a kényelemnél, ha tudom hogy minden cuccot kitermelt mindenki, és nem borul fel a játék értékrendje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs