- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#57018880 #251 üzenetére
Erről már írtam cod fórumban elég sokat (meg egy cikket is). És az lett az vége hogy ha az adott multi szerveren nem tiltják akkor mindenki azt csinál amit csak akar.
Cod-nál és szinte minden quake szerűen hozzáférhető játéknál jelen van ez. Én sok időt öltem abba hogy a cfg ellen küzdjek, majd végül beleszartam a dologba és 600fps-el repültem a pálya fölött célzás nélkül lábra tartva a fegyvert fejeseket osztogattam elrontva azt a maradék pár ember játékát is aki nem ezt tette. Ez is egyfajta paraméterezés amit maguk a játékírók tettek lehetővé. Biztosan nem programozói hanyagságból hanem erre van igény. -
rudi
nagyúr
Sokfélék vagyunk. Van aki a V-sync-et nem igényli, van akinek a 20-30 FPS-es átlag elég folyamatos, van aki a színek árnyalatait nem tudja megkülönböztetni, megint más meg botfülű. Érdemes ezt inkább elfogadni, ha ő úgy boldog, ahogy van, akkor én milyen alapon piszkálom őt? Ha majd kikéri a tanácsomat, akkor megmondom neki,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest