- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ezt kár volt, mert te is pontosan tudod, hogy a márkának a vesszőparipája a user experience, az meg ilyen. nekem nincsen bajom az almával, szimplán nem veszek, mert nem szeretem a márkát, a termékeit és a filizófiát, viszont igen, az it iparban nagyon jól rámutat arra a márka, a legjobb példa is egyben, ezért hoztam fel, hogy mi a trend, és igen, szerintem eltűnik egy bizonyos fokú porbléma megoldó készség.
-
törölt tag
Nem tudom miből feltételezed, hogy aggódom. Szó sincs róla. Egyébként a Windows is tökéletes buherálni, sőt sokkal többet kell
enekényszer buherálni mint a Linuxot. Bár ez főként az ápdéteknek köszönhető, amiket meg nem érdemes mellőzni.Egyelőre szerintem felesleges belekeverni az OS/Driver ügyeket, eddig biztosan nem jut el aki leragadt egy ingame settingsnél.
Nekem nincs az az illúzióm, hogy valaki szövegszerkesztőből paraméterezze a játék motorját. (pedig 99%-ban adott a lehetőség) Felesleges piszkálódni, mert nincsenek teljesen elborult elvárásaim. Persze ettől még lehet kötekedni, csak kb semmi értelme olyan címkéket rám ragasztani ami nem fedi a valóságot.
A Fraps egyébként tökre userbarát megoldás, más kérdés a hatékonysága ami miatt sztem már egy ideje nem ajánlott, ha elérhető a beépített bench/counter.
A Vsync-hez (ami alaphelyzetben ált. ki van kapcsolva) többnyire mellékelnek tooltip-et, tehát ez sem kellene, hogy nagy fejtörést okozzon. Arra viszont tökéletes példa volt, hogyan lehet 1 opcióval kinyírni a játék teljesítményét, ha valaki figyelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Macska topik
- Synology NAS
- weiss: Pant* rant
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest