- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Szerintem meg ez egyszerűen azt is jelentheti (jelenthetné), hogy a júzerek 90%-a leszarja a grafikát, és megelégszik a default settings-szel, ha amúgy azzal rendesen, akadozás nélkül megy a játék. Van, akit jobban érdekel a játék, mint az, hogy a 4×-es MSAA mellett hányszoros legyen az AF. Mondjuk az elmúlt pár (talán 10?
) évben nem vagyok valami nagy gémer - talán majd akkor, ha időmilliomos leszek
-, de szerintem a default settings nem szokott annyira borzalmas lenni. Amúgy meg nincs most már kábé az összes játékban olyan, hogy az első indításkor bencsmarkolja a gépet, oszt' az alapján elvégez egy adott géphez illő custom beállítást?
Nagy átlagban sajnos tényleg tájékozatlanok (hülyék?) az emberek, de nagyon jó lenne, ha az lenne a legnagyobb problémánk, hogy Átlagjózsi a kórájhetesén Ultra High Detail helyett csak a default Medium-mal játszik
.
-
TESCO-Zsömle
titán
ha ő úgy boldog, ahogy van, akkor én milyen alapon piszkálom őt?
Na de a cikk alapja épp az, hogy nem boldog úgy ahogy van, mégse veszi a fáradságot, hogy utánajárjon. Elkönyveli, hogy szar és kész...
És hogy ez ne legyen elég, saját tapasztalatait egy több diplomás professzor kutatásainak szintjére magasztalva terjeszti tovább több száz ismerőse felé. Mert neki volt ilyen, és mennyivel szarabb volt. És hiszi, hogy igaza van, pedig csak tudatlan.
BTW tudatlanság... Általános iskola 7. osztályától készítettek minket a vizsgákra. Az egyik legfontosabb tanítás az volt, hogy legyünk magabiztosak. Nem számít, hogy amit mondunk az hülyeség, vagy nem tudjuk pontosan, a lényeg, hogy kellő magabiztossággal mondjuk el, mert az imponál. És bazzeg a való életben ez működik... Póker arccal hallgattam végig 1-2 értelmiségi középiskolai osztálytársamat amit bizonygatták, hogy márpedig egy réz radiátorral lehet szobahőmérséklet alá hűteni. "Fogd csak meg! Hidegnek fogod érezni! PEdig most a szobában vagy, szóval azt érzed. Tehát akkor hidegebb a szobánál..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Akciókamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest