- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bopez
tag
Igen ez a borzalom benne...
Nem igazából a legjobb, hogy élvezzük a szabadságát, annak hogy mindenki eldöntheti, hogy Androis, iOS, Bada, vagy épp Symbian alapú telót akar e...
Az a legjobb, hogy annyi féle van, hogy mindenki talál magának olyat ami megfelelő!
Alma meg már csak alma marad.. -
gabe8719
senior tag
Azért a Vaio arány is jelentős, különösen manapság..
Nekem is volt több ájfónom, iPod a mai napig van otthon használatban, de kikötöttem a droidnál. Nem mondom hogy börtön amit az alma csinál, megközelítés (és részben belemagyarázás) kérdése, hogy hogyan értékeljük amit kiadnak a kezükből. Lehet maximalizmusnak nevezni, lehet megkötésnek, és rabszolgaságnak is. Kinek mi tetszik.
Én szeretem ha valami testreszabható, szeretem ha valami olyan amilyet én akarok, ugyanakkor abszolút meg tudom érteni (sőt, ahogy öregszem, én is kezdek efelé elmenni), hogy sokaknak fontos az, hogy kibontod, bekapcsolod, megy. És amit tud, azt kifogástalanul és 'mindenkinek' szép felhasználói élmény mellett tudja.
Mindemellett van egy marketinggépezet ami mindezt egyfajta tökéletesség definíciójaként tálalja, ami mellett van egy nem túl hivalkodó, minimalista stílus és egyszerűség. Ergo el is hiszed amit mondanak, mert szimpatikus. Ahhoz pedig, hogy ezt a szimpátiát váltsa ki az emberekből egy termék, épp ugyanúgy kellett a minimalista formaterv és egyszerű, de szép felhasználói élmény mellé az is, hogy a 'vezér' borostásan, sportcipőben, farmernadrágban és garbóban (az átlagember képében), mosolyogva áll a világ elé. Jobs erre jött rá, ez az a stratégia (pszichológiai hadviselés?) amit részletekbe menően kidolgozott, és ettől milliárdos az Apple, ugyanis a legkisebb dolgoktól a legnagyobbakig mindennek megvan a maga helye, jelentése, szerepe, mindezzel pedig egy tökéletesen felépített gépezetett alkottak, amiben minden apró csavar ugyanazt a célt szolgálja.
Ilyen értelemben nem is sajnálom tőlük a profitot, megdolgoztak érte (különösen ha azt nézem, hogy a vásárlóik elégedettek, 'boldogok').
Mi (a többiek) csak azon csodálkozunk, hogy hogy lehet ilyen termékpalettával és termékpolitikával megélni egyáltalán, miközben lassan bekebelezi az alma a világot.
Hát igen, pontosan így lehet, a számok beszélnek bárki helyett. Ez van.
-
Xero
nagyúr
Az ismeretségi körömben elég sok iPhone modell van. Ha tárgyalni voltam valamilyen ügyben, akkor a vezetőségnél 70%-ban iPhone volt. E mellett a Nokia E sorozat volt nagyon elterjedt.
Ha egy osztrák sípálya felvonójában valaki telefonált, vagy matatott telefonon, az 90%-ban egy iPhone-on tette. Franciáknál ugyan ez az arány 70% körüli volt (legtöbbje angol fiatal).
Ezek persze nem reprezentatív minták, de azért ne képzeljük, hogy a magyar átlag képviseli a világ átlagot is. Tőlünk nyugatabbra lényegesen nagyobb az elterjedtsége.
-
ne itt keresd, ahol 1000 emberből egy engedheti meg magának, hanem nyugaton, ahol az iPhone A telefon alfája és ómegája.
bár hozzáteszem, hogy nem kell nagyon messzire menni, Szegeden mindennap látok iPhone-t nyomkodó embereket. nem mindig i4, vagy i4s, hanem csak mondjuk 3Gs, de iPhone
-
opeter87
senior tag
Szerintem se menjünk bele...
Az üzleti életben a legnagyobb vállatoknál nagyon is megy az iPhone a BlackBerry mellett, mert biztonságos OS van alatta és ez sokat számít.
Több olyan multiról is tudok, ahol megengedték a BlackBerry mellett az iPhonet (vezetői szinten), alacsonyabb dolgozói szinteken nem (árszegmensben) nem ott maradtak az olcsó BlackBerryk. -
opeter87
senior tag
Hát 35 millió iPhone egyetlen negyedév alatt, ez azért kemény szám. Ezek után kijelenteni, hogy olyan, mint Colombo felesége... hát szerintem enyhén szólva is túlzás.
Menj el bármelyik magyarországi bevásárlóközpontba és ülj le egy étterem (ne meki) vagy kávézó elé és nézd meg hány embernek lesz iPhoneja. (az üzleti világról nem is beszélve)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest