- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
Nem, egy biztonságiőrön érzékeltettem, hogy elég sokan a híre miatt veszik, noha azt sem tudják, milyen az iPhone. (a történet annyi, hogy volt egy cserém egy mekiben, és T-Pulse került hozzám valami másik olcsódroidért cserébe, a biztonságiőr meg odajött jópofizni, hogy látja, hogy nekem is tetszik az iphone, hogy szereztem egyet. A tag annyira nem volt képben a telefonokkal hogy nem tudott különbséget tenni a nálam lévő pulse és az iPhone között, persze mivel látta, hogy telefonokkal ügyködtem, elkezdett sztorizni, hogy neki BB-je volt, de nem jött be neki, ezért vett részletre egy iPhone-t, mert aszonták neki h tuti, csak még nem találja hol lehet bekapcsolni a wifit.. itt buktam ki..
) Am ezt a sztorimat csak azért próbáltam fent rövidebben leírni, hogy érzékeltessem, iPhone-t nem csak az vesz, aki tudja, hogy neki ez kell, hanem az is, aki majdhogynem azt sem tudja, hogy mi az..
-
feliks
senior tag
Ha csak lufi lenne, akkor igen. De ha társul mellé fejlsztés is, akkor simán ellehet 10évet is egy ilyen..Persze ez csak egy laikus meglátása, nem okoskodni akarok/akartam, de itthon pl ameddig a mekiben cserélek valakivel, és a biztonságiőr odajön, hogy neki is iPhoneja van, mint amit én cseréltem(T-Pulse volt,hozzáteszem, ennyit a szakértelméről), majd elmagyarázza, hogy Blackberryről váltott, és hitelre vette, mert ez mindenkinek tetszik, csak ő még nem tudta megtanulni, így meg meg kell találnia, hogy hol lehet bekapcsolni a wifit(!!), addig ez inkább hype, mint tudatos vásárlás szerintem, és elég sok hasonlót ismerek..
Persze, ez csak egy kis része a vásárlóknak, de ha lehet ilyet mondani, akkor az iPhone az a termék, amit az a réteg is megvásárol, akik nem tudják hogy mit akarnak, tökhülyék az egészhez, és mivel az iPhonet mindenki fényezi szinte, ilyet vesznek.. Mondjuk nehéz is azzal bármilyen terméknek versenyeznie, hogy az iPhone egy néven kerül forgalomba, és mindenki tudja, hogy mi az.. Érdekes is volt látni, hogy sokan "húúúú"-ztak az ezeréves 3G-mre, és mindenki tudta, hogy mi az, az SGS2-t meg csak páran ismerték fel..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest