- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Einstvan
aktív tag
Ezt már leirtuk hogy felesleges az árára hivatkozni és hogy ki engedheti meg magának. Van más mobil is magas áron... ha valakit az izgat fel vásárlásra hogy melyik a legdrágább, akkor azt veszi meg,? .... ez nem jozan ész gondolkodás. Szerintem te is tudod.
Csak annyi van, hogy az iphone ára sokkal magasabb, mint maga a készülék tudása. De a cég magasan tartja az árát, mert presztizs termékeket akar csinálni. Kezdve a gramofon tölcséren át a kapacitiv kesztyün keresztül, a 13 ezer forintos ipad tartóig, ... Mind nagyon jó ötlet a gyüjtőknek, és az egoistáknak.
De természetesen ha a HTC is csinál ezekhez hasonló értelmetlen kiegészitőket, akkor arrol is meg van a véleményem. Szal nem az Apple ellen vagyok!(#41) ramrit
Nem elv kell hozzá hogy vegyél, vagy ne vegyél iphonet. Csak annyi hogy üzletböl haza vive, akarod e a te izlésednek megfelelöen alakitani a kijelzők kinézetét és hogy rögtön pc-re csatlakoztatva, akarsz e rádobni fontos személyes fájlokat, és rátölteni (wifi) sok ingyen alkalmazást, játékokat, és ingyen akarsz e FM rádiót hallgatni. Ha mind ez nem érdekel, akkor veszel iphonet és havonta frissited a iOS-ét amiben az Apple erös. Ennyi. -
feliks
senior tag
lufi az, ami mögött nincs tartalom, csak a hype fújja fel.
Ne érts félre, nem azt mondom, hogy nincs mögötte tartalom, de messze nem annyi, amennyire tartják.Asztali/Notebook vonal: Nem vagyok Anti-Appleista, meg semmi, de gyakorlatilag bármelyik cég képes lenne megvenni a tökátlagos hardvert, és összerakosgatni minőségi házba. miért nem teszi meg ezt egyik sem? Mert nincs hozzá olyan SW, ami miatt egyedi lenne, és ezért ami miatt bárki azt venné. (elég sokan vennének valami random gépet OSX-szel, ha lehetne, szal az asztali apple HW nagyjából a hozzátartozó sw miatt lehet életképes) Macbook helyett kb bármit lehetne venni, ha lenne rá OSX, Air helyett meg az ultrabookokat(Bár az air legalább nincs túlárazva)
Mobil/Tablet: erre nem merek semmit sem mondani, mert pillanatok alatt össztüzet kapnék minden almafantól, és megkapnám, hogy paraszt vagyok, mert máshogy látom a dolgot..
Ezzel összességében csak annyit akarok mondani, hogy az Apple bár jó cég, nem lett annyival jobb, mint amennyivel nő. Ez alapján szerintem lufi. Nem abban az értelemben, hogy ha kipukkan, vége, hanem úgy, hogy előbb-utóbb lecseng ez a túlzott hype, és visszaesik a nagyok közé. Továbbra is jó lesz, de nem lesz heti 100milliárd hír, hogy éppen melyik óriáscég hányszorosára nőtt éppen.
-
tamasgal
senior tag
Ha iPod tulaj vagy akkor értened kell, rád a mondat második fele érvényes
Viccet félretéve, had döntsem el én, hogy milyen file formátumot (irodai, video, kép, zene, stb stb) szeretnék megnézni-szerkeszteni-használni-másolni-küldeni-törölni a készülékemen és ne a készülékhez kelljen 3874521 dologban alkalmazkodnom.
Kb. ez igaz bármire, ami velük kapcsolatos. Egyébként ez a "nagypapámnak" nem feltétlenül jelent problémát, hiszen egy teljesen konyhakész egyszerüen használható terméket kap a pénzéért, de nekem ez nagyon kevés, sőtt egy idő után nyomasztóvá vált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple USB C kábelek - Új
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest