Hirdetés
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini tri-fold koncepciót mutatott az Infinix
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
válasz
Inarus #13145 üzenetére
Ja igen az elfelejtettem hozzátenni, hogy max. 4 colosat szeretnék.
A Titan 4,7-es kijelzője és a hozzá tartozó 480x800 pixel felbontású kijelző szerintem azért már kevés (pixeles), így 2012-ban. De fent tartom a jogot a tévedéshez, hiszen soha nem nyomkodtam még élőben.
-
Integra
titán
válasz
Inarus #13005 üzenetére
köszi neked is, holnap eldzsi boltban inditok, van nekik szerencsére raktáron, kemény 4 rugó. belefér.
azt mondjátok meg srácok, hogy van e lehetőség arra, hogy a phone-ban az egy adott személytől történő hivásokat illetve az én, felé kezdeményezett hivásaim egy csoportba gyűjtse? mert most volt 8 nem fogadottam, és én meg visszahivtam 3x és scrollozok ezerrel, mert kidobja a teljes hiváslistát fő oldalra..
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Inarus #10207 üzenetére
A legnagyobb gonoszság, amit elkövethettek, hogy nincs telefont lerakó gomb. Ha le akarom rakni, elveszem a fülemtől, megvárom, míg újra lesz kép és még bökjek is rá ahelyett, hogy megnyomnám mondjuk a vissza gombot. Nem, ha megnyomom, akkor még nagyobb a baj, mert akkor lehet egy még kisebb terület megnyomásával visszahozni a telefont és úgy lerakni. Szerintem ez röhejes és ezt minden mai érintős telefonban utálom is.
A másik kedvencem a keresés gomb. Egyfelől szándékosan talán egyszer használtam eddig, másfelől miért nem az az alap, hogy minden alkalmazásban tiltva van? Bár úgy meg nem sok értelme lenne. Mondjuk így sincs.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz
Inarus #10105 üzenetére
PNG-t sok Microsoft fotóprogram nem kezel teljes értékűen, pl. a Windows Live Photo Gallery sem, ennek pedig az a hivatalos magyarázata, hogy a PNG (és a GIF) nem "fotó" típus, az a JPG. valahol egyébként igazuk is van.
a Zune-nal egy baj van, hogy nem bővíthető úgy codec-ekkel, mint a WMP, de remélhetőleg előbb-utóbb ez is átalakul.
-
gzbotii
nagyúr
-
Воланд
titán
nem hiszem.
"Both Apple and Google have suffered from SMS bugs with their iOS and Android devices. Security researcher Charlie Miller discovered a flaw in the iOS 3.0 software that allowed attackers complete control over an iPhone at the time. Android-based phones also suffered in the SMS attack, but attackers could only knock a phone offline rather than gain full access." [link]
-
Tudom, hogy többször szóba került, de szerintem korábban én azt is leírtam, hogy a naptár nekem NAGYON fontos, nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos.
A google naptár évek óta szépen működik (egy időben ment részben párhuzamosan mellette a mobileme is - jó volt csak a blackberryvel nem tudott szinkronizálni, mert ja igen, én egy afféle köcsög vagyok itt a wp7 fórumban akinek szifonja meg bb-je van, de wp7 cucca nincs).
Nagyon nehezen mozdulok meg naptár ügyben, az 5 évvel ezelőtti váltás is azért volt mert az akkor használt windowsos pocket pc + outlook szinkronizálás csinált 1-2 olyan mókát, hogy éjfélig bent maradtam az irodában helyrerakni a naptárakat - másnap reggelre működni kellett mindennek. Szóval ilyen extrén gyogyós módon vigyázok a naptárra, állandó export, backup backupjának backupja meg ilyesmi, kialakult egy rendszer, működik. Nem akarom az életem bonyolítani ilyen dolgokkal (gondolok itt arra, hogy a linkelt cikk vagy működik vagy nem játékával beállítom a szinkront, és akkor majd egyszer csak valamelyik telefonon elmókázik valami, mert egyszer csak a hivatalosan nem támogatott dolog bebüffed teljesen).Van elég szívnivaló a blackberry-re írt google sync-kel (el nem hiszem hogy akár a rim, akár a google nem tudna egy normális szinkronizáló progit írni, mert az ami van, finoman szólva is néha idegbajos, egyszer csak úgy dönt hogy a naptárak közül akkor most az egyiket elfelejtjük).
A BB kiváltására gondoltam wp7-es telefonra, mert pár hülyeségéből annyira elegem van a bb-nek, hogy lassan azt kell terjesztenem az ismerősöknek, hogy részegen vettem a telefont, csak hogy elkerüljem a kiröhögést. Bedőltem a bb által ígért dolgoknak és nagyon rosszul döntöttem, egy elavult idejét múlt technológia mellett döntöttem extra költségek mellett.Szóval ilyenek járnak az eszemben wp7 teló kérdésében...
Apropó. A bb 9700-ban azt az egyet szeretem hogy állatira jól bírja az akksija. Nálam van napi 3-4 óra beszélgetés, hullámzó mennyiségű sms és sok email, ez megy gond nélkül.
Melyik most az a wp7 telefon aminek a legtovább bírja az akksija. Más feature nem nagyon érdekel, gondolom közel egyformák a cuccok (ha egyiknek jobb a kamerája mint a másiknak azt pont leszarnám). -
Dale
aktív tag
Csak elkiabálni nem akartam, a marketen meg csak holnap lesz kint vagy hogy... "Hungarian Dictionary" a neve, angol-magyar és német-magyar szótár lokális szóadatbázissal, folyamatos gépelés közbeni kereséssel, kedvenc kezeléssel. Magyar területi beállításkor vagy kívánságra magyar felülettel megy, szóval Mango előtt is kihasználható ez a feature. Kicsit tartottam tőle hogy visszadobják amiatt hogy vannak benne csúnya szavak, ami fölött sok kontrollom nincs, kimazsolázni nem fogom őket, de szerencsére ez nem volt gond.
Ingyenes, ebből a szempontból máris jobb mint az a pár ami még a marketen van, de simán kérhetnék érte pénzt is a minőséget tekintve. Ugyanakkor pici piac ez, nem lenne rajta sok bevételem, szóval vegyétek-vigyétek ha kell.
-
gzbotii
nagyúr
igaz, helyesebben beszelek es irok magyarul, mind a legtobb magyarhoni, es anyanyelvem a magyar ezen kivul meg folyekonyan beszelek romanul, roman egytemen vagyok, de attol meg magyar!
es teny, h azert nem irok helyesen, mert tobbnyire sietek es nincs idom ujra olvasni amit irtam, ezert van benne hiba. meg amikor telorol irok akkor ugy egy 3,2" konnyu feregepelni+ sietseg
-
robertel
senior tag
Szerintem annyira nem lesznek elszállva az árak, főleg, hogy lesz egy brand több telefont is kiad majd mangoval ( ha igazak a pletykák lg és samsung is)
Plussz a zte is ottvan, nem hiszem, hogy60e Ft-nál sokkal többért adnák a wp7es telefonjukat, nem csúcshardvert tesznek bele, 1 GHz-es procival szerelve már most vannak iylen árban telefonok, plussz lehet zte megelékszik egy 800 MHz-essel is.
Én reménykedek, hogy idén év végére lesz 50 körül is szolgáltatóknál -
bumbalaci55
tag
Szeva én is most szeretnék venni egy Samsung omnia 7-et ha megkapja a mangot és hoz rá teljes magyar kezelőfelületet menü beállítás minden nem csak beviteli nyelv akkor meg is veszem .A készülék nagyon tetszik menü külső minden zune nem gond, nem buherálnám feleslegesen.
( az angol nyelv kevés ismerete
)
-
törölt tag
ez igazából felvetés volt csak, nem tudom biztosra. miért, ki lehet kapcsolni ilyen beépített szolgáltatásokat? úgy persze igen, ha nem adsz meg hozzá accountot, de itt ugye az a probléma, hogy facebooknál van külön kliens, de msn-re nincs normális, és skype-ra sem biztos, hogy lesz.
a kontaktlista megosztás érdekes kérdés. ugye amikor felteszed például a facebook app-ot, akkor az hozzáfér a kontaktlistádhoz (androidon tuti, hacsak nincs módod rá, hogy letiltsd, mint pl. az M9-ben). kérdés, hogy ez a facebook plugin mit is csinál pontosan. nem olyan elképzelhetetlen számomra, hogy megpróbálnák megragadni az alkalmat, hogy "segítsenek ismerőst találni", itt inkább az az érdekes, hogy mennyire hagyja az MS.Barthezz2: igen, ha egyszer megcsinálod a kontaktlistádat, akkor még jó is lehet. nekem is ráment pár napom, hogy rendesen felcímkézzem az összes zenémet, hogy az id3 alapján kategorizáló programokban is le lehessen játszani. telefonváltáskor mennyire lehet ezt átvinni az ilyen dolgokat? hogy esetleg ne kelljen újból előről kezdeni.
egyébként tényleg nem rossz megoldás, bizonyos szempontból kényelmesebb. csak ha mondjuk nem akarsz online lenni, akkor macerásabb.van benne invisible mód? -
Jannn
aktív tag
Egyáltalán nem lőttem mellé, mert az eredeti kérdése mindenkihez szólt, az h te mit mondtál nem számít. Írta h hiba h nem ébreszt kikapcsolva. Szerintem nem az. Ennyi. Újabb telefonok, újabb szokások. Nem lehet kikapcsolva ébreszteni. Nem lehet BTn file-t, képet küldeni. Ez a tendencia. Vagy megszokja valaki, vagy nyomogatja a tovább a kék ledes "nokijáját"
Szerintem meg az a hiba, hogy nem viszi le a Morzsi kutyámat reggel sétáltatni.
[ Szerkesztve ]
-
Tényleg jó drága...
Én már a dühös madarakat várom, bár nem tudom, miért. Ha az lesz, ami PC-n is kijött, akkor már unalmas pályák várnak.
Viszont itthon még mindig nincs dev acc regisztrálási lehetőség.
Ez már kezdi a szánalom határát súrolni... szerencsétlen görögöknek ez a legkisebb bajuk most, ott mégis elérhető hetek óta. Itthon meg 3-4 hete várja a nép.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
-
CarajoEsp
senior tag
Nemnem..nekem ott nem sikerült, legalábbis telefonon keresztül.
De:
People Hub--What's New- Kiválasztod amit tiltani akarsz(Játék,bármi), rákattintasz, mire a Facebook felhozza az aktuális játék weboldalát. Ott felül kiválasztod a játék nevét(Cityville, Farmville), majd mikor az betölt, bal oldalon lesz egy "Felhasználó letiltása". Erre rányomsz, frissítesz és már el is tűnik.
U.I.: Annyi hiba van, hogy egyesével kell, minden szart kilőni.
-
BlueTorch
csendes tag
"Viszont egy rossz hírt is közölnöm kell: a jelenleg tulajdonunkban álló készülékek hiába kapják meg a mango frissítést, és hiába érik el a magyar store-t nem fogjuk tudni őket magyar nyelvűre állítani, még hard reset segítségével sem. (egyrészt igaz volt a pletyka, másrészt kénytelenek leszünk új készüléket venni, ha azt akarjuk, hogy magyar legyen)"
a forrás: [link]egyébként én is furcsállottam, mivel ugyanaz a frissítés megy fel elvileg. Szóval logikát nem látok benn.
[ Szerkesztve ]
-
oO7
őstag
nálam látszódik de azért annyira nem elviselhetetlen...
plusz mivel azon "szerencsések" között vagyok akiknek selejtes kijelző került a Trophy -jába, így kicsit oldalról nézem és problem solved... most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek... remélem gyorsan ki fogják cserélni és nem kell hetekig várnom -
moonman
titán
egyébként az iménti megjegyzést a fénymérőre értettem, megvagyok nélküle.
-
blex
senior tag
akkor most lereagálom az összeset:
1: ez valóban fura és nem feltétlen kényelmes, viszont én elég gyorsan megszoktam. Sokkal szebb, ha nincs tele a képernyő teteje minden szarral és az ember nem akarja percenként nézegetni az akkuidőt. Megértem, ha valakinek hiányzik, de szerintem jó ez így. Amit viszont nem értek, hogy a wifi jelerősségét miért csak a beállításokban mutatja.
2: ez igaz, továbbá nem értem a mangóban megjelenő kereső gombot sem (ott a hardveres gomb!)
3: lehet, hogy nevetséges, de nekem ez sem nagyon hiányzik. alig telefonálok
4: ezt még nem volt alkalmam tesztelni, mert a sim-lock miatt cserélendő telefont live id nélkül használtam (a második naptól). de ezt nem is fogtam fel teljesen. itt a live tile-okon megjelenő számokról beszél?
5: komolyan, ennek direkt örülök. amikor megláttam a keynote-ban, hogy a mango "javítja" ezt, ugyan azt mondtam, amit a cikkben is írnak: "Why, Microsoft, why?"
6: telefonon még sohasem állítottam el az automata beállításokat. de elhiszem, hogy valakinek ez fontos.
7: automatát használom. de elfogadom, hogy valaki több opciót igényelne.
8: azt hiszem ezt a fejlesztőkön kéne elverni. de lehet, hogy rosszul tudom..
9: nem tudom a 4-es indokból kifolyólag. Viszont a kereső szar.
10: először azt hittem, hogy ez vacak lesz, mert a nyomogatás miatt bemozdulnak a képek, de kellemesen csalódtam. virtuális gomb viszont nem hiszem, hogy kéne, max tap to focus.
11: ezt relatíve rengetegszer tapasztaltam a 3 nap alatt, de eddig a t-mobilos firmware-t hibáztattam. majd meglátjuk, mi a valóság...
12: ez igaz. de még így is mindenki azon panaszkodik, hogy milyen kevés az app. Mondjuk attól még, hogy mindenki a számokra veri, nem kéne az ms-nek minden vackot beengednie a marketplace-re.
13: ezen már én is gondolkodtam, mert hogy cserélték a telefonomat. Semmi beállítást, mentést nem lehet lementeni.
14: erre én nem is gondoltam, de nem is vagyok komoly üzletember..
15: ezt sem szeretem. de hogy a bekapcsológomb különböző funkciókat hozzon elő... hol élnek ezek?
16: ezen már én is gondolkoztam. nyilván lesz ilyen valamikor...
17: szintén gyökérség (mármint az ms részéről, nem a cikkben) Kell már ez a mango...
18: aki hülye haljon meg.
19: ennek csak örülök
20: ja, mert a reklámok mindig a valóságot mutatják...
21: mozifilmek is 24 fps-sel mennek. maga a minőség tényleg nem a legjobb, de hát ez egy telefon..
22: eddig csak egy fájlt próbáltam, az működött. Több szerkesztési opció tényleg lehetne.
23: ez egy telefonnál miért olyan fontos?
24: html5 tényleg kell, fash-t én nem nagyon kérek, de ha kapok, köszi, multitasking jó lenne, copy-paste van.Összességében kb 7-tel értettem egyet a 24-ből. De jó kis cikk
-
moonman
titán
a firmware mizériát aláírom, de a frissítésekkel ugye mindenhol gond volt, HTC-knél simán lekorlátozódott 16 bitesre a színmélység.
a sávosodásról annyit, hogy mégiscsak IE bug/feature lesz. a YouTube videók némelyike pl. borzalmas, mindenki narancssárga és sávos mint a zebra, de ha PC-n letöltöm a videót mp4-ben és Zune-on átküldöm, akkor pictures+videos hub-ban teljesen jó. továbbra is amoled-esen túlszaturált, de sokkal kevésbé és a sávosodás sem látszik. a rendszer többi felületén pedig szintén nem nagyon észrevehető.
-
Valentino K.
senior tag
Azért vágod, hogy egy mobiltelefonos játékról beszélsz?
Ez nem PC. Simán belepumpáltam 10-12 órát a Harvestbe, s azt vettem észre, hogy a laptopom előtt ülök, mégis órák óta a telefont nyomkodom, s játszok. Megérte az árát, nagyon lekötött.
Aki szereti az RPG jellegű játékokat, azoknak kötelező a Harvest.
Ennyi erővel a Diablo 2 is egy szar, hiszen ugyanazokkal a karakterekkel kell ugyanazokon a pályákon 5 csillió szörnyet megölni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!