Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubid
senior tag
Unlockolni valahogy lehet még ?
Ez a battery status progi érdekelne engem is nagyon : )
-
catroot
veterán
válasz
Boonen007 #10893 üzenetére
Hát, hogy mik azok, amiknek mindenféleképp fent kell lennie, nem tudom, inkább leírom, hogy nekem mi van. Nyilván ahány ember, annyi szükséglet. (szerintem mások is segítenek majd)
btw: android esetén ez jobban játszik, hiszen itt sok programot nem tudsz lecserélni, gyk.: nem kell másik billentyűzet, sms-kezelő, böngésző, mert a gyáriak elég jók szvsz.
Szóval:
I'm a WP7 (WP7-es közösségi app)
4th&Mayor (Foursquare-féle app, de szvsz jobb)
Advanced Config (unlock kell hozzá, egyedi színt lehet keverni)
Akinator (barkóba játék, fizetős)
Appflow (alternatív Marketplace, de letöltéskor átirányít a gyárira, egész jó)
Arist Info (zenehallgatáskor ha van net, lehúzza az arist infót - meglepő, mi?)
Battery Status (unlock kell, akku diagnosztizáló program, hiányolnám, ha nem lenne)
Compass (sima iránytű program)
das image (képeket lehet keresni, de nem olyan nagy durranás)
Facebook* (már fizetős lett, ez az új app, ami tulajdonképp a facebook.touch.com-ot kezeli)
Flashlight-X (zseblámpa progi)
Google search (sima google kereső, de ha kirakod tile-ba a google.hu-t, ugyanaz)
Hungarian Dictionary (ez egyértelmű)
MadPix (poénból tettem fel, eltorzítja a portréképeket)
Navigon Europe (offline navi, már külön Mo. térképpel, természetesen fizetős)
Network Dashboard (kitudod rakni a hálózati kapcsolókat, amik a menüjükbe visznek)
PhotoCasa (a picasa-t éred el vele és lehet rajta böngészni)
Screen Capturer (unlock kell, egyértelmű ez is)
Simple Dropbox Viewer (dropbox kliens, de van ugye skydrive is, lehet majd kukázom)
Szótár (magyar szavakkal, fel lehet töltögetni a prediktív szótárt)
True Dialer (dialer alternatíva, tárcsázáskor hozza egyből a kontaktokat is)
TuneIn Radio (netes online rádió, jó, ha pl. van wifi és külföldön van az ember...)
VEVO (videóklippeket tudsz nézni)
WeatherLive (fizetős, de szvsz az egyik legjobb, legigényesebb időjárás app, de vannak ingyenesek is)
Winphone Info (rendszerinfó)
wp7.hu (az oldal kliens programja)
yapf (elég hasznos google-alapú poi-kereső, térképpel)
Youtube (sima youtube kliens)Ezeket UK ID-val tettem fel, ha magyart használsz elképzelhető, hogy bizonyos dolgok nem lesznek elérhetőek, de nem biztos. Amúgy tényleg, milyen ID-t használsz?
*van egy másik Facebook app, ami a régi, ingyenes, csak nem olyan jó.
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Hogy tudok létrehozni live fiókot? Gmail címből lehet?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Boonen007 #10893 üzenetére
Skydrive (evel konnyen ki tudod hasznalni a 25GB helyet, jobb mind a webes felulet)
Dropbox - ha hasznalod, meg egyszerubb mind a SD de csak 2GB ingyenes- van PC-s progi is hozza ami magatol szinkroznizal
IM+ -van benne jo sok messenger - Yahoo, AOL, Facebook, Skype
Bingle Maps - terkepek -google maps-et hasznal (neha jol jon a bing maps melle)
Insider - tippek, trukkok, csengohangok, hatterkepek
AppFlow- egy hasznos kis alkalmazas amivel a Marketplace tartlamakat tudod bongeszni atlathatobban (mellesleg magyar fejlesztes)
4th & mayor - foursquare kliens -jobb mind az eredeti
Flashlight X -zseblampa
StormGlass - idojaras
Soundhound/Shazam -zenefelismero -
Boonen007
őstag
Nah megvan az Optimus 7-esem. Milyen programokat kell feltenni a gépre? Hogy tudom megnézni, hogy unlockolt-e?
-
blex
senior tag
ha már itt a battery statusról beszéltünk: csak nekem hal meg egyfolytában a chart? két napja használom, és mind a kétszer produkált egy ilyet. első nap nem figyeltem, de most szerintem az után csinálta, miután rádugtam a töltőre.
-
Ahogy olvasom, csak egy remote progi, asztali VLC lejátszóhoz.
"Control your VLC Media player, on your computer with VLC play!"
Ez szerintem mindent elmond
Amúgy ekkora kijelzőkön simán meg lehet nézni egy-egy sorozatrész, utazás közben, vagy buszra várva, vagy akármi. Én is szoktam néha
-
catroot
veterán
válasz
burgatshow #10876 üzenetére
Nem, mert olyasmibe "nyúl bele", amit a Microsoft (még?) nem támogat. Ez benne is van a support résznél. Lehet majd tolok át pár fontot donate-ben, mert eléggé kiforta magát
-
válasz
burgatshow #10876 üzenetére
Szerintem nem engedik át neki valamiért, lehet hogy rendszerszinten nyúl bele a dolgokba?
-
cortmusic
csendes tag
Ha jól látom a wp7 nem kezeli a divxet.Találtam a marketplaceben vlc media playert,de csak pénzért.
Nincs esetleg valami ingyenes media player ami kezeli a divxet,vagy mindenképpen konvertálni kell?
-
catroot
veterán
válasz
burgatshow #10858 üzenetére
Ok, nem tudtam, hogy most LG-n vagy Htc-n, de most már világos.
-
válasz
burgatshow #10858 üzenetére
Úgy-úgy
-
B1T3
addikt
-
B1T3
addikt
-
kungzi
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Schanyee
senior tag
válasz
kungzi #10852 üzenetére
Ami van az rendes? Mármint nem csak fagyasztja a háttérben a programokat? Mintha azt olvastam volna, de lehet rosszul emlékszem.
Eddig a háttértár üzemmód és a kártyafoglalat hiánya eléggé eltántorított, mert egy telefon mindig nálam van és könnyű csak úgy simán rádugni a tv-re és filmet nézni róla vagy a képeimet mutogatni, nem szeretném én internetre mindenféle megosztókra feltölteni a dolgaim. Szóval ezek miatt annyira nem mélyedtem bele a dolgokba, de tekintve hogy alapból jól megy és a mostani telefonom (ami okos) se "moddoltam" csak kihasználtam az okosságat, nekem sokkal fontosabb hogy babrálás nélkül jól menjen. A symbian tökéletesen nekem való oprendszer, ha kidobnak rá valami N8 utódot, hdmi kimenettel normális aksival maradok annál, megvárom a februári mobilbemutatókat az tuti, de visszatart hogy ha be is van jelentve 2 frissítés, szép lassan csak vezetik ki a rendszert és arra már tuti nem lesznek komolyabb magyar programok.
-
Schanyee
senior tag
Helo!
Le tudnátok írni, hogy melyek azok a dolgok, ahol zavaróan kijön a multitask hiánya? Mármint pl zenét lehet hallgatni bármikor, játék, navigálás, internetezés közben is? Olyanokat is írjatok, ami nem csak zenehallgatás, de szerintetek érdemes lehet tudni. A programok és a játékok (pl az Xbox-osra gondolok, de bármi másra) között milyen arányban vannak a színvonalas de ingyenes változatok? Magyar kapcsolódású programokkal mi a helyzet - úgy mint menetrendek, jegyvásárlás, turistautak.hu-hoz hasonló lehetőségek. Házimozis dolgokat hogyan bírja? Itt arra gondolok, hogy, van e DLNA vagy valami kábeles lehetőség TV-vel összekötni és a készített képeket, videókat átjátszani, ha van milyen felbontású videókat tud lejátszani? Van valami lehetőség a hangerőbeállítások időzítésére - pl este 10-kor vagy adott napárbejegyzéskor némítsa le magát?
Egész elfogadható áron került be a T-mobil árlistájába a nokia 710-es és elgondolkodtatott. Leírnátok még esetleg azokat a tapasztalatokat amikkel a mindennapi használat közben találkoztatok? Elsősorban a negatívumokra lennék kíváncsi, mert pozitív véleményt azt olvastam már elég sokat
Köszi!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Nova96 #10847 üzenetére
Most eleg nyomott aron vannak a keszulekek es igazabol felhasznalo szempontjabol nincs nagy kullonsebb az elso es a masodik genereaciosok kozott (a rendszeren nem igazan erzodik az 1GHz es a 1,5GHz kozott a kullombseg.. ). Estleg lehet majd a frissitesek teren de az sem biztos...
Varni meg nem erdemes, mert az ujak joval dragabbak es az elso generaciosok mindjart eltunnek -
kungzi
veterán
-
Nova96
őstag
Üdv eddig azt hittem androidos telefon kell de kicsit meguntam a romolást.És ahogy próbálgattam a telefonokat rájöttem meguntam.
Érdemes várni új telefonokra?Vagy Tangora?50-60e környékén van/lesz valami jó telefon? -
mrhitoshi
veterán
válasz
Polllen #10843 üzenetére
Valahogy ezt már a Titán esetében is éreztem.
(#10844) mukibuci : Lehet túlnyomó többségben a férfiak használják a WP7 platformot.
(#10847) Nova96: Szerintem érdemes kicsit még várni, lehet lesznek még itt érdekességek. Pl.: a Lumia 710 még nem jelent meg szerintem M.o.-on, vagy a Samsung Mangós mobilja.
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
HTC Titan 2. Ez a telefon minden tekintetben nagy lesz, de a kijelző felbontásról ezt nem lehet majd róla elmondani.
Pár kép a kicsikéről.
(#10842) 3XV :
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Az iment probaltam DB-al ment..letoltotte majd meg is nyitotta.
Most ujra probaltam SkyDrive-al, betoltotte, megnyitotta. Kileptem. Be az Adobe Reader progiba es ott van. 2 kullombozo fajlt szedtem le szoval tuti mukodik. NallamSzerintem ha nincs, tegyel fel egy Adobe Readert es megoldja a problemat. Azert lattad a .txt fajlt letoltve mert a telo alapbol tamogatja az Office-t ugyebar
-
gzbotii
nagyúr
Epp most problatam es megy Dropbox-al. Ezt a DB klienst hasznalom, ingyenes es mukodik. Nallam egybol a letoltest dobja be, meg se akarja o nyitni.
Van neked fent Adobe Reader?
Es ma probaltam a SkyDrive-al es ment aval is gondo nelkul huztam le egy excel fajlt[ Szerkesztve ]
-
ubid
senior tag
Az ingyenes dropboxból viszont úgy látom,hogy nem lehet lementeni a telefonra.
Fizetős dropboxból le lehet ?
-
ubid
senior tag
Hogyha PDF fájlokat akarok olvasni , olyat amit a laptopról a telefonra teszek például ...
azt hova tehetem , és honnan tudom előszedni a telefonból ?csak internet mellett skydrive-ból ?
-
catroot
veterán
válasz
taltos #10778 üzenetére
Én direkt kinyitottam teljesen az Omniát, így olyan színt rakok be, amilyet akarok. Viszont (és lehet én vagyok a hülye), de engem az zavar, ha pl. beteszem a szürkét, ami Nokiákon is van, viszont a programok nem tudják kezelni, így ott megmarad valamelyik rendszerszín. Pl. beállítom szürkére, a csempék szürkék, de ha megnyitom a 4th mayort vagy weatherlive-t, akkor amíg tölt (a pontok, amik úsznak oldalra) az szépen kék (vagy más) lesz. Tudom hülye dolog, de engem zavar az ilyesmi, így hagyom is a színeket.
@(#10811) Barthezz2
Feltetted már a legújabb battery stat-ot? Szerintem egész jó lett, több dolgot mutat már, kördiagrammal mutatja, hogy mennyi időt volt a telefon töltőn, illetve anélkül. Ja és tud frissítést is keresni.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
cortmusic #10816 üzenetére
sehogy. hard resetelni kell a telefont es az elsodleges e-mail cimnek a xboxos cimet kell megadni. viszont igy nem lesz wlm, mivel azokat a partnereket is az elsodleges e-mail cimrol nyeri. a lenyeg, hogy a zune, xbox live, wlm harmasnak egy e-mail cimnek kell lennie.
-
cortmusic
csendes tag
Üdv!Ma vettem egy htc hd 7-es készüléket.Nem igazán értek még ehhez az oprendszerhez,ezért szeretnék egy kis segítséget kérni.Véletlenül az msnes windows live idmet írtam be és ahhoz csinált egy xbox live profilt a telefon,viszont nekem van már xbox liveom és az ahhoz tartozó windows live id-re szeretném átváltani.Egyszerűen fogalmam sincs hogy lehet a telefonon kijelentkezni az xbox liveból.Előre is köszönöm a segítséget!
-
ubid
senior tag
A contact- oknál hogyan lehet azt megcsinálni hogy ne adja ki csak a SIM kapcsolatokat ?
nem pakolja oda nekem a facebook meg istentudjamégmit
ha a beállításoknál a szűrésnél kikapcsolok mindnet ( nálam : windows live ,google, facebook,twitter )
akkor semmit sem rak oda, érdekes módon elveszi a sim kapcsolatokat is .
-
válasz
burgatshow #10810 üzenetére
Pedig minden be van kapcsolva nálam. Mobilnet folyamatos, wifi is, location on, msn online, e-mail push. Emellett volt ma ~2.5 óra zene, 1-1.5 óra netezés. 3:30-kor vettem le töltőről, most itt tart:
Szerk.: Már látszik na
Csak még mindig nem tudok normálisan képet beszúrni skydrive-ról
[ Szerkesztve ]
-
blex
senior tag
fizettél 9$-t, kaptál egy kódot és azzal fel lehetett oldani a telefont, hogy a gépről is telepíthess appokat.
más:
- van valakinek ötlete, hogy miért nem indul el a screenshot program az omniámon? rányomok, behozza az appot, aztán rögtön ki is lép.
- a nyolc-tíz órás üzemidő nem nagyon kevés?
- ez szerintetek mi? -
ubid
senior tag
Tudom hogy már csak utólagos a kérdés, merthogy nincs ilyen .
de valaki elmondani hogy mi volt ez a Chevron wp7 zseton ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külpolitika
- PlayStation 5
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...