Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
catroot
veterán
válasz
taltos #10778 üzenetére
Én direkt kinyitottam teljesen az Omniát, így olyan színt rakok be, amilyet akarok. Viszont (és lehet én vagyok a hülye), de engem az zavar, ha pl. beteszem a szürkét, ami Nokiákon is van, viszont a programok nem tudják kezelni, így ott megmarad valamelyik rendszerszín. Pl. beállítom szürkére, a csempék szürkék, de ha megnyitom a 4th mayort vagy weatherlive-t, akkor amíg tölt (a pontok, amik úsznak oldalra) az szépen kék (vagy más) lesz. Tudom hülye dolog, de engem zavar az ilyesmi, így hagyom is a színeket.
@(#10811) Barthezz2
Feltetted már a legújabb battery stat-ot? Szerintem egész jó lett, több dolgot mutat már, kördiagrammal mutatja, hogy mennyi időt volt a telefon töltőn, illetve anélkül. Ja és tud frissítést is keresni.
-
gzbotii
nagyúr
-
Воланд
titán
a zune acc regiojatol fugg, hogy melyik marketet ered el. van us, uk, hu. us-nel nem biztos, hogy hozza tudsz adni hitelkartyat, uk-nel mar valoszinubb, elmeletileg a hu a 100%, gyakorlatilag ez sem jon ossze mindig. us - uk regional van zune pass, hu-s regional nincs, meg egyket alkalmazast nem lehet elerni.
elmesz ide, itt a mar meglevo liveid-del regisztralsz, a regiot meg a fentebbiek alapjan kivalasztod. a kulfoldi regiorol magyarra valo migralast nem tudom, nem talalom az uj xbox oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest