Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi

MODERÁTOR

válasz lezerpiramis #15107 üzenetére

Őszintén bevallom, nem értem, de most amúgy is fáradt vagyok, később nekifutok még egyszer.

Amúgy megoldottam a következő módon, leírom, hátha máskor más is ebben a cipőben jár:

A "KB01655" help cikk írta le, és a "Transaction error - failure at service" volt a keresési kulcsszó. [link]

BlackBerry® Internet Service

On the BlackBerry smartphone Home screen, click Options>Advanced Options>Service Book. (For 6.0 and 7.0 device software, go to Options>Device>Advanced System Settings>Service Book)
    Highlight the [CMIME] service book that displays the affected email address to the left, press the Menu key, then click Delete.
    Log in to the BlackBerry Internet Service account by locating the Email Setup Application.(For 6.0 and 7.0 device software, go to the messages application and press the menu key, and select Options>Email Account Management)
    Press Menu and select Service Books.
    Click Send Service Books. A notification is sent to the BlackBerry smartphone after the service book is sent.
    Exit the application and test the email address by sending a message.

Tehát, ahogy a CMIME szolgáltatáskönyvet töröltem, eltűnt az email fiókok beállítás mellől a (1), tehát észrevette hogy most már nincs email fiók. Ekkor simán be tudtam regelni újból.

Hogy igazából mi okozta, azt nem tudom. De szépen lejöttek a levelek, naptár szinkronizál, névjegyek szinkronizálnak, ahogy kell.

[ Szerkesztve ]

• lezerpiramis

őstag

válasz lezerpiramis #15107 üzenetére

Es igen, ha egy fuggetlen BB regelheto az adathalozaton (1. szintu reg), es valaki regisztralt hozza BIS-fiokot (2. szintu reg), amelyet nem toroltetett vagy koltoztetett mas BB-re, akkor azt csak az adott szolgaltato fogja tudni torolni. Ezektol szinten ovakodni kell (mar ha valakinek fontos az email-ezes - BB-nel ez meglehetosen gyakori :) ), mert ugye a vilag barmely tajan regelve lehet... Persze ha magyar az elado, akkor meg lehet kerni, hogy toroltesse a regisztraciot.

Ha az 1. szintu reg sem megy, akkor kuka a telefon.

Új hozzászólás Aktív témák