Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiédetis
senior tag
válasz
kelzsoca #288 üzenetére
Az a baj, hogy H- vonal kiesése miatt, kicsi hazánkban a választék drasztikusan leesett 3 szereplőre. Samu, alma és xiaomi.
A többi valljuk be, hogy futottak még, eladott mennyiségben mindenképpen, közösségi "támogatásban" pedig nagyon.
Mint átlagos user, próbálj meg hazai (de akár nemzetközi) fórumon pl. realme készülékekről infókat összeszedni.
Azzal, hogy a H kicsinálása szintet lépett (nem vagyok fan, sőt) idő kell, mire a xiaomi helyére lép valaki, mennyiségben és közösségi támogatásban is. Addig meg?
De egy pl.: az említett Realme x50 pro-ról. kamera olyan, mint a többi, talán picit rosszabbnak mondják a szoftveres részt, de arról, hogy működike-e gcam, ha igen jelent-e javulást, túl sok bejegyzés nem található, egyet találtam, de igazából nincs rá, mert OP-ről hozták át. Sajnos ez gyér.
Ha valaki nem foglalkozik xiaomival, elég sok usert veszíthet. Ha veszteséges, nyilván akkor meg zsét, ami mégis fájdalmasabb, mint a bevétel nélküliség, pontosabban, csökkent bevételiség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest