- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én meg egy szintén jó régi Kaiserrel, mostanában kezdtem nézni, mire lehetne fejleszteni. Ha már komoly összeget befektetek, nyilván nagy teljesítményugrást szeretnék minden téren: kéne bele cortex a9-es proci komoly grafikával (fullHD lejátszás) - pl tegra 2, 4.5"samoled kijelző, multinormás navi (GPS+GLONASS), LTE és valami komolyabb akksi, ami egy feltöltéssel kibír 4-5nap aktív igénybevételt. Ez már lenne akkora lépés, hogy kiadjak 100k-t. a többi csak köztes megoldás lenne, amit 1éven belül uis cserélnék, mert hol ez hiányzik, hol amiatt gyenge...
-
Integra
titán
hidd el, így vagyok ezzel én is, hogy minden ilyet túlárazottnak tartok.
csak valami kell amivel mindent megtudok a jelenlegi káoszkészülék bazárom helyett csinálni. mert elegem van már.
csak egyetlen egyet akarok, nem 4-et. egyszerűen ki akarom pucolni a fiókjaim.
amúgy valóban nonsense, hogy a monitorom áráért egy ilyen cigisdoboz méretű szart kapok.. -
Avicularia
veterán
Szifon topikba leírtam múltkor ,de beírom ide is.
Hosszú várakozás közben Gonews rss olvasóból nyitogattam meg a weboldalakat,közben pocket playerrel zenét halgattam,közben a háttérben futott a nimbuzz.
Ez 4 alkalmazás és egyáltalán nem életszerűtlen.De azt se szeretném,ha navigáció közben kilépne ha bejövő hívásom van.
Addig kitartok a winmo mellett,amíg 6.5 vagy 6.5.x lesz,de ez a sz@r nekem nem kell.Asszem marad az android. -
Nem az a lényeg hogy ki-ki személyenként hogyan profitál a multitaskingból, mert vélhetően mindenki másként.
De elég sokan állítják hogy kell, és a nagy része nem a levegőbe beszél..
És okostelefonokról beszélünk, csaknem teljes értékű operációs rendszereket futtatnak, és szerintem (is) elvárható, hogy a név kötelezzen, és ne legyen fabuta a készülék.
A PDA-sok nagy része napi szinten fórumozik, blogol, vagy tweetel és ki tudja még mit csinál a mobil eszközéről, és ehhez kell hogy fusson pár program egyszerre.
Böngésző, zenelejátszó (akár third-party, amit nem a rendszer old meg), hívásszűrő és rögzítő (említették fentebb, és én is használtam őket WM alatt), esetleg mellé beugrik a navi, vagy játszana az ember, simán le lehetett tenni háttérbe néhány kisebb játékot, és a másodperc törtrésze alatt visszamászni bele.
Ilyenekre gondolok én.
Gondolom nem azért találták ki régen a multitaskingot, mert olyan rossz és szükségtelen dolog lenne.
Én kemény pénzért nem olyan okostelefont szeretnék, ami egy szépen dizájnolt, és néhány alapszintű szolgáltatást tartalmazó felületen kívül semmit nem tesz lehetővé.Remélhetőleg leszünk elegen, és észreveszi az MS, hogy ez így használhatatlan.
Pedig többek között én is igencsak vártam a rendszert, a W7-tel visszaszerezte a szimpátiámat az MS, de ezek után... -
törölt tag
pl: inportált levelezés címlistájának szerkesztésénél, ahol a magyar vs. külföldi miatt keveredő vezetéknév-keresztnév párosok javítása leég sok időt vesz igéynbe. De simán jegyzetelésnél is, valamit lejegyzetelek, mert papír nicns nálam meg toll, aztán el akarom küldeni eg részét valakinek, nem az egészet, kicsit gyorsabb, mintha midnent átránt és utána még szerkesztgetem a mélt, pl.
-
Ez pontosan így van
meg is kezdtem az ismerkedést az androiddal (Symbian-os mobilt a nokián kívül más nemigen gyárt, a HTC legkevésbbé
) mire eljön a készülékcsere ideje, tuti felhozza magát a kis zöld robot WP7/szifon 4 szintre
- és jóval kevesebb lesz a megkötés (pl lesz rá Sense UI)
-
kaller1
veterán
A szűrés valószinüleg nem lesz része a rendszernek
Nagy hiba, de ha lesz is, olyan profi módon úgy sem fogják megcsinálni, mint ahogy most elérhető külső alkalmazásokkal.
a rögzítést el tudom képzelni, mint default funkció.
Dettó, mint fentebb írtam.
Nálam ezek napi használatban vannak, ezek mellett még használok néha gps trackert, operát, mail klienst, stb. Na már most akkor mindezek EGYSZERRE futtatásáról le is lehet mondani, vagy már eleve nem is lesznek ilyen alkalmazások wp7-re.
Ilyen egy jó rendszer? Nekem nem.
-
csak éppen sok értelme nem lesz új vasat venni a régi OS alá, lévén szegénykém kb a 3-4évvel ezelőtti procikra van optimalizálva, az őslelet WinCE 5.2-es kernel miatt. Az újak utasításkészleteit, alkalmasint második procimagját (!) nem tudja kihasználni a wimo 6.5.
Copy-paste kérdéshez: HASZNÁLOM, pedig nem vok túl régóta PDA user. Hol egy SMS-ből kell kimásolni vmit, hol egy szövegfileból bemásolni egy telószámot egy SMS-küldő weboldalra, hol a csetprogiból akarok kimenteni pár fontos infót...
A multitaskhoz: mi lesz a navikkal? egy hosszabb telefonálás közben kikapcsolja a GPS-t és utána kereshetem újra a holdakat pl vezetés közben? marhajó...
#40: ha készüléket nem váltasz/régi készüléket veszel, akkor ésszerű is a döntés, de egy snapdragonnal ellátott HD2 esetében elég gáz már, hogy az OS komplett modulokat nem használ a CPU-ból (pl a VFP-t
)
-
Scenic
tag
Ja, itt mindenki napjában "kopipésztel" a telóján?
Öööö, mindenkit nem tudom, de én igen, mert munkára (is) használom!
Egyébként eddig még nem kerített a hatalmába a WP7 érzés, szóval nekem nem probléma, ha nem lesz benne vágólap, de a multitask hiánya már az iPhone-nál is fájt, szerintem másnak is fog.
-
Véresszájú fanatikusok éveken át támadták az iPhone-t, hogy nincs benne copypaste vagy multitaszking lehetőség 3rd party alkalmazásoknak. Ha a Microsoft csinálja akkor meg ez a jövő és tényleg nem kell?
Paff.
Egy másik valós use-case a multitaszkingra a netrádió.
De voltak (az iPhone ellen) elég jó példák, bár már nem emlékszem rá.Egyébként egyetértek vehement69-cel, ez egy .NET alapon újraimplementált iPhone OS 2.0. Minden szempontból. Csak a marketingkörítés más (ajtók vs. utcás lószaf).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- Diablo IV
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest