- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Engem csak az bánt ilyenkor, hogy egy-másfél év múlva jön a következő olyan készülék, ami kiváltja a "pfú, de komoly, ez kell" érzést. Igazából semmilyen ész érv nem szól mellette. Ha pedig igen, akkor az mesterségesen kreált.
Így lassan másfél éve egy Vodafone-os Diamond-dal tolom, ami pontosan a korábban említett lélektani határként említett összegbe került.
Egyedül némi plusz memória hiányzik belőle, az nagyon jól jönne. Általában én is a beépített task manager-re bízom a programok automatikus kilövését. Most viszont a cleanRAM nevű programmal barátkozom.
-
engusz
veterán
válasz
vehement69 #52 üzenetére
Ilyen címmet se kaptam még.
-
engusz
veterán
Ez aztán baromi szubjektív. Tetszik az egyszerű használat és az újszerű elrendezés miatt. Az egységes dizájn pedig csak hab a tortán.
De eszemben sincs azért "harcolni", hogy mással megszerettessem. Csak valahol elvárnám (meg gondolom többen is), ha már valaki véleményez, akkor ne csak annyit böfögjön ide, hogy "há' ez szar, nem teccik". Igenis tornáztassa meg az agyát, alkosson konstruktív kritikát. Tudom-tudom, nehéz, meg bizonyos rétegben nincs is meg a törekvés, de legalább akkor, ha az ember "ellenkezik" velük, kisajtolnak magukból néhány értelmes mondatot.
-
engusz
veterán
-
engusz
veterán
-
engusz
veterán
Azt nyilatkozták az MS-nél, hogy élesen el akarják különíteni az asztali és mobil rendszereket. Valószinüleg ennek két bástyája a multitasking és a vágólap hiánya. Ami alapjaiban nem rendít meg semmit, csak a ti fejetekben indítja be a fikázni akarást.
A VOIP háttérben futtatását még megértem, annak valóban van értelme, de nagyon mást nem tudok elképzelni, ami beleillene a napi rutinba. És itt azt a szemléletet követem még mindig, hogy egy mobiltelefonról, egy kézi eszközről van szó.
-
engusz
veterán
Ja, itt mindenki napjában "kopipésztel" a telóján?
Amúgy, ahova kell, ott nyílván megoldják, hogy legyen alternatív módszer. Felismeri a telefonszámokat, e-maileket. Kevésszer van hangoztatva, de ez tényleg egy mobil operációs rendszer lesz. Sallangok, apróbetűk, kis ikonok nélkül. Használhatóság és közben élmény.
Azok közé tartozom, akik nem akarnak egyszerre 100 féle ikont látni a képernyőn, fejléceket, meg fel-le ugrálók ablakokakat (írom mindezt WinMo userként). Így - szerintem - a WP7 messze az egyik legtetszetősebb rendszer lesz, ami a közeljövőben napvilágot fog látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- iPhone topik
- Crypto Trade
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest