- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
"A copy-paste hiánya speciel szerintem is necces.
Az tény, hogy manapság egyre ritkábban van rá szükség... de szvsz jól jön ez a kiskapu."Minden attól függ, a helyettesítő megoldások hogyan működnek. Leírok most egy aktuális szituációt:
RSS olvasóba bejön egy friss hír, amit szeretnék megosztani másokkal, tehát megnyitom a hírt a böngészőben, majd elindítom a Twitter klienst is a PDA-n. A böngészőből a képet és a linkeket átmásolom a Twitter kliensbe, majd feladom a "csiripet". Ehhez minimum két alkalmazásnak kell együtt futnia, illetve a linkek, képek másolásának is működnie kell. Ha nincs a klasszikus értelemben vett fájlkezelő, tehát egy olyan alkalmazás, ami kvázi minden tartalomhoz hozzáfér a beépített háttértáron, és az egyes alkalmazások csak a saját részükre kiosztott területet látják, akkor a böngészőben/RSS olvasóban lementett kép be se szúrható a Twitter kliensben, nemhogy vágólapon keresztül áthelyezhető lenne anélkül, hogy a tárhelyet terhelnénk olyasmivel, amire később nem lesz szükségünk. -
moonman
titán
"Lehet bármilyen, erős egy vas, ha minden fut rajta egyszerre akkor fabatkát sem ér."
hátizé. szerintem pont akkor nem ér fabatkát sem, ha mindig minden programot újra kell indítani. nincs semmi baj a WM6 task-kezelésével, a háttérbe tett programok alig fogyasztanak, mivel megjelenítve nincsenek, videó-erőforrás nem kell nekik, feladatot pedig úgysem végeznek vagy csak alap dolgokat (letöltés, mp3 dekódolás). ellenben pillanat alatt előjönnek és nem kell újraéleszteni őket."Egy tökösebb telefonkönyv úgy 5-700 számnál kezdődik. Tegye fel az a WM mobil tulaj a kezét akinek ennyi bejegyzés a csupasz rendszere is egyáltalán elfogadható reakcióidőt produkál."
jelen. (és nem most, hanem már évekkel ezelőtt is)"Egy mp3 lejátszóval 10x könnyebb zenét hallgatni..."
rábökök a Music tab-re majd play gomb."Egy sima nokiával 10x könnyebb telefonálni..."
megnyomom a contacts gombot és rábökök arra, akit hívni akarok.
azért annyira nem megerőltető. -
Zirowe
nagyúr
Hát nem tudom..
Nehogy már egy 500telefonszámmal rendelkező telefonkönyv kikezdjen mondjuk egy htc hd2vel!
Szerintem az alap probléma azzal van,hogy régen (nem tudom,nem éltem át,csak olvastam róla
)ha megnyomtad a pda-n az x-et,akkor nem kapcsolt ki a program, hanem csak lement tálcára.
Ok,hogy ha sok kis szar fut egyszerre, mert az user nem kapcsolta ki,akkor belassul az egész,de nehogymár mondjuk 4 alapvető program egyszerre futtatása kiakassza a mostani telefonokat,mert nem hiszem el!
Szóval van itt szükség multitaskingra bőven!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest