Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

válasz lam@ #117 üzenetére

Hát nem tudom..

Nehogy már egy 500telefonszámmal rendelkező telefonkönyv kikezdjen mondjuk egy htc hd2vel!

Szerintem az alap probléma azzal van,hogy régen (nem tudom,nem éltem át,csak olvastam róla:) )ha megnyomtad a pda-n az x-et,akkor nem kapcsolt ki a program, hanem csak lement tálcára.

Ok,hogy ha sok kis szar fut egyszerre, mert az user nem kapcsolta ki,akkor belassul az egész,de nehogymár mondjuk 4 alapvető program egyszerre futtatása kiakassza a mostani telefonokat,mert nem hiszem el!

Szóval van itt szükség multitaskingra bőven!

• Zirowe

nagyúr

válasz madgie #51 üzenetére

Ipod touch-on pl: elindítok egy játékot,és tök mindegy,hogy kikapcsolom a játék zenéjét, külön a saját zenémet nem tudom hallgatni,hiába próbálom elindítani..
    Ez persze nem mindegyiknél van így, de a játékok nagy többségénél igen.

Na, az ilyen nem létező multitasking nem kell nekem!

• Zirowe

nagyúr

Én már a 3650es időszakában örültem a külön dedikált ceruza gombra, amivel copy/pastelni lehet, és azóta is rendszeresen használom.
    Utána n80ason ugyan ez volt a helyzet, és amióta ipod touchra is elérhető, szintén gyakran használom.

Sose lehet tudni mikor van rá szükség, de ha már egy bika vas van a telefonban, legalább ezt tudja!

Tehát az első két dolog, ami teljesen elijesztett a wp7től az a :
    - no multitasking
    - no egyéni skin

Elfelejtenek egy dolgot: ha nem lett volna a htc, aki a saját skinjével használhatóvá tette a wm-et,már rég nem is lennének a piacon!

Ha veszek egy telefont, ami felér teljesítményben egy 8 évvel ezelötti asztali géppel, hadd döntsem már el én, hogy hány programot futtatok egyszerre és hogy milyen kinézete van,nem?
    Ja hogy biztos nem bírná a terhelést a gép,mert olyanra tervezték az os-t?? (egyébként lehet ez van a háttérben)

Engem ezzel a no copy/paste dologgal végleg elűztek az új rendszertől, és nem érdekelnek a további újítások!

Örülök is,hogy nem jön majd ki a wp7 hd2-re, maradok a wm6.5.3 és boldog vagyok!

Mi lesz a következő funkció amit majd kivesznek azért, hogy haladjunk?
    Nem lesz sms küldés,mert minek a mailek és mmsek korában?
    Minek bele wifi támogatás,amikor mindenkinek van mobilnete?

Stb..

Új hozzászólás Aktív témák