- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Hát nem tudom..
Nehogy már egy 500telefonszámmal rendelkező telefonkönyv kikezdjen mondjuk egy htc hd2vel!
Szerintem az alap probléma azzal van,hogy régen (nem tudom,nem éltem át,csak olvastam róla
)ha megnyomtad a pda-n az x-et,akkor nem kapcsolt ki a program, hanem csak lement tálcára.
Ok,hogy ha sok kis szar fut egyszerre, mert az user nem kapcsolta ki,akkor belassul az egész,de nehogymár mondjuk 4 alapvető program egyszerre futtatása kiakassza a mostani telefonokat,mert nem hiszem el!
Szóval van itt szükség multitaskingra bőven!
-
Zirowe
nagyúr
Ipod touch-on pl: elindítok egy játékot,és tök mindegy,hogy kikapcsolom a játék zenéjét, külön a saját zenémet nem tudom hallgatni,hiába próbálom elindítani..
Ez persze nem mindegyiknél van így, de a játékok nagy többségénél igen.Na, az ilyen nem létező multitasking nem kell nekem!
-
Zirowe
nagyúr
Én már a 3650es időszakában örültem a külön dedikált ceruza gombra, amivel copy/pastelni lehet, és azóta is rendszeresen használom.
Utána n80ason ugyan ez volt a helyzet, és amióta ipod touchra is elérhető, szintén gyakran használom.Sose lehet tudni mikor van rá szükség, de ha már egy bika vas van a telefonban, legalább ezt tudja!
Tehát az első két dolog, ami teljesen elijesztett a wp7től az a :
- no multitasking
- no egyéni skinElfelejtenek egy dolgot: ha nem lett volna a htc, aki a saját skinjével használhatóvá tette a wm-et,már rég nem is lennének a piacon!
Ha veszek egy telefont, ami felér teljesítményben egy 8 évvel ezelötti asztali géppel, hadd döntsem már el én, hogy hány programot futtatok egyszerre és hogy milyen kinézete van,nem?
Ja hogy biztos nem bírná a terhelést a gép,mert olyanra tervezték az os-t?? (egyébként lehet ez van a háttérben)Engem ezzel a no copy/paste dologgal végleg elűztek az új rendszertől, és nem érdekelnek a további újítások!
Örülök is,hogy nem jön majd ki a wp7 hd2-re, maradok a wm6.5.3 és boldog vagyok!
Mi lesz a következő funkció amit majd kivesznek azért, hogy haladjunk?
Nem lesz sms küldés,mert minek a mailek és mmsek korában?
Minek bele wifi támogatás,amikor mindenkinek van mobilnete?Stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest