- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcadio
csendes tag
válasz
Plazmacucci #1008 üzenetére
Állapotjelentés szerviz utáni állapotról:
BT és akku probléma megoldódott (főpanelt, akkut cseréltek). Most visszatért a 1.5 nap.
Ami ebben a témában "izgalmas", hogy itt nem csak a telefon, hanem a kocsi is "bugos", mert nem minden telefont támogat teljes körűen a beépített kihangosító (software frissítés után jobban együtt tudnak működni, de full funkcionalitás csak iPhone-al érhető el).
Fagyások nincsenek.
A kamera sorozatfotó megállása adottság. Ennyit képes sorozatban fotózni (lehet, hogy ezt is érdemes lenne a következő tesztekben megnézni a sorozatfotó képességet). Ezt el tudom fogadni a képminőségért cserébeKöszönöm a tippet, nem mentésből töltöttem vissza, hanem mindent kézzel újratelepítettem.
-
arcadio
csendes tag
válasz
Plazmacucci #1008 üzenetére
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy nem tudják megváltani a világot, de kíváncsi vagyok, mit kapok vissza.
Ami zavar, hogy a reset hogyan képes ennyire megváltoztatni (elrontani?) a telefont. Elvárásom szerint, ha ugyanarra a HW-re ugyanazt a SW teszem vissza, akkor ugyanúgy kellene működnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest