- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Ágógreen #497 üzenetére
Nálam egy 950 van, de az akksi idő szerintem borzalmas. A referenciám egy 920. A 950-en ha csak netezek, vagy valami mást csinálok, gyorsan merül. Nem tudok most pontos számokkal dobálózni, de a 920-hoz képest rosszabb az üzemidő.
Nálam nem recseg a hátlap, semmi baja nincs. Egyben van a cucc. Tapintásra... hát nem tudom. Ez nagyon szubjektív. Valahol fogd meg, nézd meg. -
mrhitoshi
veterán
Értem. Ebben egyetértek, hogy lehetett volna folytatni akár a Nokia vonalat, nem rokkantak volna bele.
Lehet egyébként az a cél, hogy ha akarod, akkor tudod cserélni a hátlapot. Legalábbis erre tudok következtetni ebből a Mozo-s meg Designed for MS valamiből. Persze nem értem én sem, hogy alapból miért nem lehetett volna kihozni egy Mozos hátlappal, de legalább ott áll a lehetőség a cserére. Én rengeteget szoptam a 920-szal és a HTC Radarral az unibody miatt.
-
mrhitoshi
veterán
Az irány mindenképp jó. A naptár, az email kezelő szoftver, az Edge, a fényképeket kezelő szoftver, ha jól gondolom, már univerzális W10 alkalmazások. Ezek esetében teljes a koherencia. Most látom, hogy miután beállítottam laptopon ezeket az alkalmazásokat, mindent megosztanak egymást közt. Mintha egy gépen kezelné a dolgokat az ember, nem lenne fizikai különbség. Eddig ez nem így volt WP8 esetén.
Kicsit baszkuráltam a naptárat gépen, és azonnal megjelent telefonon is az átrendezett naptár. Ez eddig nem volt ilyen gyors, gondolom annak köszönhetően, hogy ezt a rendszer intézte, és nem volt rá külön alkalmazás. Meglepődtem, hogy ilyen gyorsan szinkronizált.(#473) pzstm : Hát egy ilyen világban élünk. Lassan kezdem úgy érezni, hogy nem szabad megszólalnom.
-
mrhitoshi
veterán
Automatikusan Onedrive-ba tudod menteni az office doksikat, onnan eltudod érni az összes készülékkel a fájlt, default. Ez működik telefonról is, hogy ha van egy fájl, amit telón szerkesztettél, akkor azt tudod onedrive-ban menteni. Ez mondjuk tök jó lesz a Continuummal. Van egy előadás, mondjuk pps.-ben, egyszerűen csak letöltöd telóra, amit gépen megírtál, aztán elég csak a telefont magaddal vinni előadásra. Win 10-en és 8.1-en nem csak fájlokat tud szinkronizálni, hanem a beállított témát, háttérképet, jelszavakat.(Ezt sose használtam) Nekem van egy táblám és egy laptopom és egy asztali gép illetve telefon, elég volt csak az egyiken beállítani valamit, és a többi átvette. A biztonsági mentést nálam onedrive-ra menti minden eszközről. Integrált Skype.
Illetve ott van az Xbox mint nagy húzóerő. Nálam ez nem játszik, mert PS4-em van.
Nekem ezek a dolgok amiket nap mint nap használok, és jól működnek. Nem tudom, lehet van még egy jó pár dolog, de perpill ezek jutottak most eszembe, ezek mindennaposak. Illetve nem tudom hogy megválaszoltam-e a kérdést.(#455) confuser: Shit happens. Én máshogy látom.
-
mrhitoshi
veterán
Nem értem miért kell úgy beállítani a dolgot, hogy csakis a WP fanoknak készült, mert ez hülyeség. Nekem marha mindegy lenne, hogy mit használok, ha jó lenne a platform. Jelen pillanatban nekem nagyon fontos az egész Office platform. Ezen kívül asztali gépen Windows fut, és nagyon megkönnyíti az életét az embernek egy Windows M. Ez eddig is így volt, most csak azt veszem észre a W10-zel, hogy egyre jobban közelebb kerül a két platform. WP7 esetén semmi ilyesmi nem volt még, most már a browser-en belüli kedvenceket is szinkronizálja. Nem mondom, hogy ez akkora csoda lenne, de légyszíves mondj egy olyan asztali gépet, amin Android fut. Az iOS más tészta, hiszen ott is van asztali környezet, és az is korrekt lehet egy átlag embernek, akinek sok pénze van. Arról nem is beszélve, hogy munkakörnyezetben én nem vállalnék be egy OSX-et.
Szóval ha a Google tudna egy ilyen infrastruktúrát adni az adnroid mellé, és persze biztonságot, akkor nekem mindegy lenne. iOS-t meg azért nem vennék, mert mint mondtam, totál más az infrastruktúra, és jelen pillanatban pénzem sincs annyi, hogy bevásároljak mindenből, másrészt MS környezetben vagyok jelen pillanatban.Ezek után azt tudom mondani, hogy aki ugyanígy MS környezetben van, akkor mindenképp megkönnyíti a WM az életet majd. Viszont átlagfelhasználónak is ajánlottam már. Igen nincs sok alkalmazás, viszont sok embernek nem is kell. Sajnos nem akarják kipróbálni, mert valami miatt van az emberekben egy ilyen gátló küszöb. Akinek ajánlottam és ki is próbálta, kb 80%-ban bejött az embereknek.
Ezt most csak mint platformra írtam, nem pedig a 950/XL-re.A két telefonra azt tudom mondani, hogy el kell ismerni, hogy túlárazottak. Én nem bántam meg, mivel jó áron vettem. WP 8.1 óta sokat fejlődött a rendszer már jelen pillanatában is. Én ennyit tudok mondani 1.5 hét elteltével. Az üzemidő szar, lehetne jobb minőségű is telefon, de a 950-öm nem recseg, illetve lehetne mit javítani azon, hogy az egész rendszer szebben fusson. Sajnos ezt elkapkodták a MS-nál, lehet nem kellett volna most kiadni, viszont ezek csak szoftveres dolgok. Voltak ennél nagyobb gondok is már a WP-nél.
(#419) tomboy0013: Próbálok erre törekedni. Egyébként most akkor ez 950/XL topik ?
Ja ami nagyon tetszik az a kisalkalmazások valami. Sokszor hallgatok zenét fülesen, és azt tudja, hogy ha beállítod, akkor bedugod a fülest a telóba, és azonnal elindítja a kiválasztott alkalmazást. Nem nagy kunszt, de ha jól tudom ilyen eddig nem volt. -
mrhitoshi
veterán
válasz
liquidgold #388 üzenetére
Ja... nem figyeltem a szóhasználatra.
És tényleg működik napszemüvegben is, képpel nem lehet becsapni. Szóval nem rossz feature.
Viszont lehet csak nálam fordul ez elő, nem tudom, de ha scannelés közben felhúzom a képernyőt, akkor is feloldja a zárat. Magyarán nem kell bescannelnie valakit ahhoz, hogy fel lehessen oldani. Ez egy érdekes bug. lolSebességre azt tudom mondani, hogy kb 2-5sec. Napszemüvegben kicsit már gondolkozott, de az sem több 6 sec-nél, átlagos fényviszonyok mellett.
-
mrhitoshi
veterán
Nem értem, hogy milyen hibákról van szó... Nálam nem fagyogat, nem indul újra a telefon. Egyedül azt tudom felhozni, hogy nem teljesen jó az optimalizálás a menüt tekintve.
Apropó. 950 marhára merül. Ez eddig az a negatívum számomra, ami nagyon fáj. A 920 baromi sokáig bírta, a 950 meg.... hát egy kis ez egy kis az, és beszopott 10%-ot.
Szóval ez így nem lesz jó. Egyébként egyre jobban tetszik az összkép. Az arcképes feloldás meglepően jól működik. Penge az Edge.
Illetve 950-en nincs semmilyen recsegés. -
mrhitoshi
veterán
Egy hetes használat után nem sok releváns dolgot tudok mondani, de eddig! nem tapasztaltam volna, hogy nagyon nagy gond lenne az értesítésekkel. 90%-os valószínűséggel időben megérkeznek.
920-hoz képest nem változott, se jobb, se rosszabb irányba. Az hogy ez mennyire jó, mindenki döntse el. -
mrhitoshi
veterán
válasz
tomboy0013 #79 üzenetére
Hát nem tudom.
Nekem 2 évig 920 volt, most váltottam a héten, és a 920 sokkal jobb volt összeszerelést illetően.Egyébként egy hete használok 950-et, és nem bántam meg. Igaz most azért leesett az állam, hogy 200e Ft.
Én a telekomtól vettem, dokkolóval együtt volt 150e Ft. Ennyit megért nekem, ha azt nézem, hogy ~30e Ft maga a dokkoló. Szóval ennyiért azt mondom, hogy jó vétel.
Ami nekem negatívum, hogy anyaghasználatban lehettek volna igényesebbek, illetve tényleg látszik még a rendszeren, hogy most élesedett, de nincs ezzel baj, majd megoldódnak a gondok.(vagy nem)
Én 920-ról váltottam, és iszonyat sokat fejlődött a rendszer. Olyan, mintha totál más rendszert használna az ember. (Arról nem is beszélve, hogy már megváltás volt váltani. Állandóan fagyott a 920, használhatatlan volt. A böngésző rendszeresen összeomlott, lassú fos volt már.) Először nem is értettem, hogy sok dolog hova meg miért került. A kezdetektől fogva jelen vagyok WP-n, és ez most tényleg nagy durranás volt a WP oldaláról.
Szóval szoftveres oldalról vannak fura dolgok, de ez benne van a pakliban.
Viszont van egy brutál hardver.
Kipróbáltam a Continuumot és érdekes elgondolás. Azt hiszem meg is van mire fogom használni. Egyetemistaként ez nem volt nehéz.Szóval saccra 120e Ft-ért vettem a telót, és nem bántam meg. Persze ennyiért tényleg meg is éri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest