- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
válasz
mrhitoshi #492 üzenetére
Valoban nem rossz dolog a cserelheto hatlap, de az nem zarja ki azt, hogy szinesebb, erdekesebb, izgalmasabb legyen (lett volna) a telefon dizajnja. Es sajnos az idei ev pont nem a praktikumrol szolt, hanem minden vonalon az uvegrol es a femrol. Amikor mar a Samsung is beadja a derekat, az mar jelent valamit
-
Fiery
veterán
válasz
mrhitoshi #448 üzenetére
Nemtom, szerintem eleg nyilvanvalo, hogy ha a szeles vasarlokozonseg szamara keszult volna a 950/950XL, akkor a mostaninal izgalmasabb kulsot kapott volna, es adott esetben jobb minosegu anyagokbol is keszult volna. Nem kell nagy dolgokra gondolni, pl. a Lumia 930-szeru megoldas teljesen franko lett volna. Persze me'g jobb lett volna egy full fem+uveg kombo, esetleg egy lehajlo szelu kijelzo. Ez utobbinak tudom, hogy nincs ertelme, megis cooool a megjelenese
Pont ez a "cool" faktor, a szexepil (ha igy jobban tetszik) hianyzik a 950/950XL-bol. A regebbi Lumiakat, me'g ha muanyag hazasak is voltak, legalabb a dizajn egyeb elemei feldobtak. Ha meg az sem, akkor legalabb szinesek voltak, ami jopofa, udito latvany. A 950/950XL se nem szines, se nem erdekes, se nem szep, se nem jo minosegu anyagokbol van. Hasonlo, mint pl. a bq Aquaris E5 HD Ubuntu Edition: az is a fejlesztoknek, rajongoknak keszult elsosorban. Jo keszulek -- ahogy a 950/950XL is az, alapvetoen --, csak nem fogja senki szivet megdobogtatni, aki nem fan. Ez van, majd legkozelebb izgalmasabbat gurit a Microsoft
-
confuser
senior tag
válasz
mrhitoshi #471 üzenetére
Szóval nem értesz egyet vele. Értem. Ha van egy cipőket gyártó cégem, és azt mondom, csinálok felemás cipőt csálé lábú kacsacsőrű emlősöknek, akkor te milyen jogon nem értesz egyet a kijelentésemmel? Az én cégem, az én termékem, az én döntésem. Attól hogy te mást mondasz, én azt a célcsoportot célzom meg amelyiket én akarom, nem amelyiket te gondolod.
Tévedtél, mert nem ismerted a hátteret. Nem vagy képes beismerni, és makacsul az eredeti véleményedet véded, noha többszörösen és egyértelműen meg lett cáfolva. Szánalmas viselkedés. Ez az utolsó kommentem ami hozzád szól, felesleges ilyennel vitázni.
-
pzstm
titán
válasz
mrhitoshi #471 üzenetére
nem is értelek...beszélsz itt mindent sjaát tapasztalatok alapján, úgy hogy készüléked is van. Igazán beláthatnád, hogy sokkal jobban tudják azok az emberek akik képről/videóról látták a dolgokat.
Ez a topik arról szól, hogy minél többen legyenek itt a NEM 950/950XL tulajok
-
opr
nagyúr
válasz
mrhitoshi #457 üzenetére
Köszi a választ!
Ez alapján nekem úgy tűnik, hogy semmi olyat nem ad, ami nem megoldható droidon, viszont ugyanazt kényelmesebben adja, anélkül, hogy extra programokat kéne telepítgetni/beállítgatni.
Xbox integráció tényleg nagy húzóerő lehet annak, aki használja, de Én megrögzött PC-gamer vagyok, ráadásul az is maradok, mert annyit nem játszok, hogy átszokjak a controllerre. Ki kell mondani, mocskos casual lettem, na. -
confuser
senior tag
válasz
mrhitoshi #448 üzenetére
Nem értem miért kell úgy beállítani a dolgot, hogy csakis a WP fanoknak készült, mert ez hülyeség.
Szerintem azért, mert az MS CEO-ja már fél évvel ezelőtt megmondta ezt szó szerint, és azóta is többször megismételte eme kijelentését különböző interjúkban. De az is lehet, hogy csak úgy hobbiból találtuk ki.
-
opr
nagyúr
válasz
mrhitoshi #448 üzenetére
Erre a rendszerintegárcióra tudnál pár példát írni légyszives?
Engem is ezért érdekelne maga a platform elsősorban, csak nem tudom jelenleg ez milyen szinten valósul meg.A fő kérdés az, hogy tud-e valami plusszt nyújtani a droid, illetve win10+google appok kombóhoz képest, esetleng kb ugyanazt nyújta, esetleg valamiben többet/kevesebbet?
Szóval a lényeg: mi az, ami neked, mint usernek könnyebbé teszi a mindennapokat, és valóban használható, stabil, jól máködik, stb?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest