Hirdetés
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Valoban nem rossz dolog a cserelheto hatlap, de az nem zarja ki azt, hogy szinesebb, erdekesebb, izgalmasabb legyen (lett volna) a telefon dizajnja. Es sajnos az idei ev pont nem a praktikumrol szolt, hanem minden vonalon az uvegrol es a femrol. Amikor mar a Samsung is beadja a derekat, az mar jelent valamit

-
Fiery
veterán
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Nemtom, szerintem eleg nyilvanvalo, hogy ha a szeles vasarlokozonseg szamara keszult volna a 950/950XL, akkor a mostaninal izgalmasabb kulsot kapott volna, es adott esetben jobb minosegu anyagokbol is keszult volna. Nem kell nagy dolgokra gondolni, pl. a Lumia 930-szeru megoldas teljesen franko lett volna. Persze me'g jobb lett volna egy full fem+uveg kombo, esetleg egy lehajlo szelu kijelzo. Ez utobbinak tudom, hogy nincs ertelme, megis cooool a megjelenese
Pont ez a "cool" faktor, a szexepil (ha igy jobban tetszik) hianyzik a 950/950XL-bol. A regebbi Lumiakat, me'g ha muanyag hazasak is voltak, legalabb a dizajn egyeb elemei feldobtak. Ha meg az sem, akkor legalabb szinesek voltak, ami jopofa, udito latvany. A 950/950XL se nem szines, se nem erdekes, se nem szep, se nem jo minosegu anyagokbol van. Hasonlo, mint pl. a bq Aquaris E5 HD Ubuntu Edition: az is a fejlesztoknek, rajongoknak keszult elsosorban. Jo keszulek -- ahogy a 950/950XL is az, alapvetoen --, csak nem fogja senki szivet megdobogtatni, aki nem fan. Ez van, majd legkozelebb izgalmasabbat gurit a Microsoft 
-
confuser
senior tag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Szóval nem értesz egyet vele. Értem. Ha van egy cipőket gyártó cégem, és azt mondom, csinálok felemás cipőt csálé lábú kacsacsőrű emlősöknek, akkor te milyen jogon nem értesz egyet a kijelentésemmel? Az én cégem, az én termékem, az én döntésem. Attól hogy te mást mondasz, én azt a célcsoportot célzom meg amelyiket én akarom, nem amelyiket te gondolod.
Tévedtél, mert nem ismerted a hátteret. Nem vagy képes beismerni, és makacsul az eredeti véleményedet véded, noha többszörösen és egyértelműen meg lett cáfolva. Szánalmas viselkedés. Ez az utolsó kommentem ami hozzád szól, felesleges ilyennel vitázni.
-
pzstm
titán
válasz
mrhitoshi
üzenetére
nem is értelek...beszélsz itt mindent sjaát tapasztalatok alapján, úgy hogy készüléked is van. Igazán beláthatnád, hogy sokkal jobban tudják azok az emberek akik képről/videóról látták a dolgokat.
Ez a topik arról szól, hogy minél többen legyenek itt a NEM 950/950XL tulajok

-
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Köszi a választ!

Ez alapján nekem úgy tűnik, hogy semmi olyat nem ad, ami nem megoldható droidon, viszont ugyanazt kényelmesebben adja, anélkül, hogy extra programokat kéne telepítgetni/beállítgatni.
Xbox integráció tényleg nagy húzóerő lehet annak, aki használja, de Én megrögzött PC-gamer vagyok, ráadásul az is maradok, mert annyit nem játszok, hogy átszokjak a controllerre. Ki kell mondani, mocskos casual lettem, na.
-
confuser
senior tag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Nem értem miért kell úgy beállítani a dolgot, hogy csakis a WP fanoknak készült, mert ez hülyeség.
Szerintem azért, mert az MS CEO-ja már fél évvel ezelőtt megmondta ezt szó szerint, és azóta is többször megismételte eme kijelentését különböző interjúkban. De az is lehet, hogy csak úgy hobbiból találtuk ki.
-
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Erre a rendszerintegárcióra tudnál pár példát írni légyszives?
Engem is ezért érdekelne maga a platform elsősorban, csak nem tudom jelenleg ez milyen szinten valósul meg.A fő kérdés az, hogy tud-e valami plusszt nyújtani a droid, illetve win10+google appok kombóhoz képest, esetleng kb ugyanazt nyújta, esetleg valamiben többet/kevesebbet?
Szóval a lényeg: mi az, ami neked, mint usernek könnyebbé teszi a mindennapokat, és valóban használható, stabil, jól máködik, stb?Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha a 950 még ennél is gyengébb akkor az nem is tudom milyen lehet. Mondjuk az utód nem ez a telefon lesz az tény.

Ez a topik arról szól, hogy minél többen legyenek itt a NEM 950/950XL tulajok