- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsosy
senior tag
+1
A sok hiba amiket ide írogatnak 5 év WP alatt egyszer sem jött elő és nem csak nálam, hanem nagyon sok wp-s ismerősnél sem.
Szóval ezeket magam mindig is user errornak tekintettem. 😉Droidból meg köszönöm, nekem elég szenvedést okoz anyám táblája, amit maga az ördög küldött a Földre, hogy örök nyomorba döntse az emberiséget. 😁😉
-
Pjotr
senior tag
Így van, érdekes. Csak nem úgy, ahogy Te gondolod
A 950 után megváltás...még a 830 után is. De még a 630-hoz képest is, amiket az elmúlt másfél évben használtam. Plusz az iphone-ok, de azt most hagyjuk ki ebből. Én se voltam oda a droid-ert, most se vagyok, de ez tragédia, ami most van Win vonalon. Hátha lesz változás, de már nem reménykedem. Hiányzik a sok jó dolog, persze, viszont a meg több bosszúság meg rohadtul nem.
Néha visszajövök ide olvasgatni, hátha jó hír van és megbanom, hogy eladtam, de mindig arról van szó, hogy bugos, az appok kezdetleges, stb. Ugyanaz a lemez... -
Sztyepadzso
őstag
Szia,
1.)A hálózati töltő 3A-es, ami mellett szerintem okés a melegedés. A használat közbeni nálam teljesen véletlenszerű, valamikor apphegyekkel a háttérben, játszva vele nem melegszik, máskor a Wordtől is izzik.
3.)Amit abban a néhány pillanatban látsz, az a feldolgozatlan fénykép, és akkor marad meg, ha a kamera beállításában a fénykép méreténél be van állítva. Dng vagy mi. Lehet a néhány kép mellett egy nar filet is találni, ez vagy a mozgóképes fényképhez, vagy a hdr-hez tartozik, at nem tudom. -
Cooley18
aktív tag
Szerintem kizárt dolog, de még nem láttam róla tanulmányt...
A FW frissítés független az Insidertől, úgyhogy egyszerű telefonfrissítéssel meg kellene kapnod. Ha valamilyen oknál fogva nem érkezne meg, akkor WDRT-vel fel tudod rakni. Ha még ennyire friss a dolog, lehet érdemes azt még most az elején, mielőtt jobban belaknád.
sum-blink: Persze ez személyes vélemény, de 5S-re kizárt, hogy lecserélném. Minimum 6.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest