- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsosy
senior tag
+1
A sok hiba amiket ide írogatnak 5 év WP alatt egyszer sem jött elő és nem csak nálam, hanem nagyon sok wp-s ismerősnél sem.
Szóval ezeket magam mindig is user errornak tekintettem. 😉Droidból meg köszönöm, nekem elég szenvedést okoz anyám táblája, amit maga az ördög küldött a Földre, hogy örök nyomorba döntse az emberiséget. 😁😉
-
Pjotr
senior tag
Így van, érdekes. Csak nem úgy, ahogy Te gondolod
A 950 után megváltás...még a 830 után is. De még a 630-hoz képest is, amiket az elmúlt másfél évben használtam. Plusz az iphone-ok, de azt most hagyjuk ki ebből. Én se voltam oda a droid-ert, most se vagyok, de ez tragédia, ami most van Win vonalon. Hátha lesz változás, de már nem reménykedem. Hiányzik a sok jó dolog, persze, viszont a meg több bosszúság meg rohadtul nem.
Néha visszajövök ide olvasgatni, hátha jó hír van és megbanom, hogy eladtam, de mindig arról van szó, hogy bugos, az appok kezdetleges, stb. Ugyanaz a lemez... -
Sztyepadzso
őstag
Szia,
1.)A hálózati töltő 3A-es, ami mellett szerintem okés a melegedés. A használat közbeni nálam teljesen véletlenszerű, valamikor apphegyekkel a háttérben, játszva vele nem melegszik, máskor a Wordtől is izzik.
3.)Amit abban a néhány pillanatban látsz, az a feldolgozatlan fénykép, és akkor marad meg, ha a kamera beállításában a fénykép méreténél be van állítva. Dng vagy mi. Lehet a néhány kép mellett egy nar filet is találni, ez vagy a mozgóképes fényképhez, vagy a hdr-hez tartozik, at nem tudom. -
Cooley18
aktív tag
Szerintem kizárt dolog, de még nem láttam róla tanulmányt...
A FW frissítés független az Insidertől, úgyhogy egyszerű telefonfrissítéssel meg kellene kapnod. Ha valamilyen oknál fogva nem érkezne meg, akkor WDRT-vel fel tudod rakni. Ha még ennyire friss a dolog, lehet érdemes azt még most az elején, mielőtt jobban belaknád.
sum-blink: Persze ez személyes vélemény, de 5S-re kizárt, hogy lecserélném. Minimum 6.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest