Hirdetés

2019. február 20., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) KYZRR


KYZRR
(őstag)

Csodálkoznak hogy nem megy a szekér, holott minden telefonjukban hulladék hardver van. Komolyan, most fájt volna egy 410-et beletenni a 212 helyett? Sőt, ennyiért már valami 6xx illett volna bele... :U

Szerk.:
Kezdem érteni ezt a készülék számozást, olyan SoC-ot raknak bele, aminek kellett volna nevezni ez adott telefont. ;]

[ Szerkesztve ]

You can only die once, make sure it is worth it...

(#2) prolad


prolad
(őstag)

Ez így nagyon kevés, ezerszer inkább egy 735.
Fémkeret és vékonyság ellenére is.

(#3) barthez


barthez
(újonc)

Korrekt cikk, grat a szerzőnek! Tavaly ősszel voltam a 950-es bemutatóján Budapesten és erősen elgondolkodtam a váltáson Androidról. (Így utólag azt mondom hatalmas parasztvakítás volt.) De ami azóta történik elvitt a No-Way döntésig.

(#4) MongolZ válasza KYZRR (#1) üzenetére


MongolZ
(PH! addikt)

Nem olyan vészes a hardver WP-hez képest, gördülékeny így is.

Nagyon sajnálnám, hogy ha elmaradnának a WP telefonok a jövőben. A prémium irányba elmozdulás nagyon jó ötlet, de remélem azért hagynak akár egy másmilyen márkanév alatt futó beugró szintet is.

(#5) janeszgol


janeszgol
(PH! kedvence)

Csak grafikusan erősebb egy kicsit, nem? Tehát prociban nem erősebb az S400, mint a 212? Sőt a 410 sem annyira. Jól tudom?

Amúgy a legnagyobb baja, az az összeszerelési minőség. Ha már a hátlap sem illeszkedik megfelelően, akkor itt minden naposak lesznek az elromló gombok, ami a Lumia védjegye? Kár érte. Amúgy nem lenne rossz, kicsit olcsóbban. Még előfizusan is drága.

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#6) ldave


ldave
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jajj, a harmadik oldal közepén leírtak nagy lehangoló képet mutatnak a rendszerről.

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near. Command?

(#7) aram01


aram01
(PH! nagyúr)

Nálam nagyon betalált ez a külső, válthatja az öreg megfáradt céges 520-am. Fasza a fémkeret. Mondjuk xl-ben jobb lenne.

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#8) gerii


gerii
(PH! addikt)

A kamerája nem is olyan rossz, de a rendszer és az árazás az.

(#9) S-eye


S-eye
(senior tag)

Remélem tényleg x86-os lesz a Surface Phone, az még megmentheti őket. Ez így tényleg kevés.

(#10) aram01 válasza gerii (#8) üzenetére


aram01
(PH! nagyúr)

Egy rendszer részeként megálná a helyét. Komolyabb tudásért fentebb kell szétnézni. Pár hónap és az ár is realizálódik.

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#11) tomboy0013


tomboy0013
(PH! kedvence)

Aki papíron leírt speckó alapján dönt annak szóba sem fog kerülni ez a készülék, viszont gyakorlati használat során gördülékenység, gyönyörű kijelző és minőségi kialakítás jellemzi. Kamera szempontjából sem mondanám rossznak, összehasonlítottam egy A3-as Samsunggal és mind színre mind élességre korrektebb képeket lő a 650. Egy 930 mellett nyilván lassabb a működése, de egy 640/735-től van ahol fürgébb. Aki átlag használatra veszi a telefont (hívás, chat, böngészés, némi fénykép, levelezés stb.) illetve szereti a könnyű mégis minőséginek érződő készülékeket annak simán tudom ajánlani meg a jelenlegi áráért is. Tapasztalatom alapján azért sokkal jobb készülék mint ahogy ez a teszt alapján lejön.

(#12) KYZRR válasza MongolZ (#4) üzenetére


KYZRR
(őstag)

Hiába überoptimalizált, felsőkategóriás telefont egyszerűen szégyen ezzel a hardverrel kiadni.
Nem hiszem azt, hogy csak a körítés miatt kell ezért a telefonért majd 4x annyit fizetni, mint egy Lumia 532-ért.

You can only die once, make sure it is worth it...

(#13) Shyciii


Shyciii
(PH! addikt)

Céges telefonom egy Lumia 550. Lényegében ugyanaza hardver, úgyhogy ez is egy ipari hulladék lesz. Egy bugos, lassú, akadozó, unreszponzív rendszer az egész. Mondjuk van 950-esünk is, az is időnként megdöccen, és a continuum azon sem remekel, szal az a telefon is csak parasztvakítás. Nem csoda, hogy 1,1%-nál tart a részesedése az egész wp-nek.

(#14) Csapoati válasza tomboy0013 (#11) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Ez oké, bár a leírt bugok azért eltántoríthatják a vásárlókat. A valódi gond viszont az árazás, 70 ezerért ez csak a fanatikusoknak életképes ajánlat.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#15) Obyboy válasza MongolZ (#4) üzenetére


Obyboy
(őstag)

A SOC tényleg nem vészes viszont a 0,55 amperes töltő, a 355 nites fényerő és a 2000 milliamperórás aksi elég sovány szerintem.

___"Mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval birkózni a sárban.___________ _______________Idővel rájössz, hogy ő ezt élvezi."________________________

(#16) planbmokus


planbmokus
(senior tag)

Minőség? Sebesség? Körítés? Megbízhatóság? Szerethetőség?
Egy szóval összefoglalom:
CSEMPE! :DDD

"A megtett út mögötted van, de ha megfordulsz, hogy szemügyre vedd, már az előtted álló út lesz mögötted. És mivel mögötted van az előtted, olyan logikai ellentmondást hozol létre, mely fekete lyukat szül..." (Oravecz Coelho)

(#17) fornettisuti


fornettisuti
(PH! addikt)

gyászOS

Samsung S7 - LG Gpad 8.3 - Xiaomi MiBand2

(#18) tomboy0013 válasza Csapoati (#14) üzenetére


tomboy0013
(PH! kedvence)

Hidd el, hogy nemcsak fanatikusok veszik, előfizura simán elviszik ezt is ugyanúgy mint egy A3-as Samsungot szolgáltatóknál. Tapasztalatból beszélek. Akik bejönnek telefont vásárolni nagyon elenyésző százalékot érdekel az, hogy milyen SoC van a telefonba. Kézbe veszik, igényes, könnyű, fürge a rendszer, jó a kamera és kész. Ez érdekli kb az átlagot. Mert minek is foglalkoznának a speckókkal ha gyakorlatban más mutat a dolog mint ahogy azt papíron leírt infók alapján képzelik.

(#13) Shyciii : Nem ugyanaz a hardver és egyáltalán nem olyan felhasználói élményt nyújt mint egy 550, érezhetően fürgébb mindenhol a 650.

[ Szerkesztve ]

(#19) Tesco Value


Tesco Value
(fanatikus tag)

Egy S615 igazán beleférhetett volna ebbe az árba. Lehet megérné kicsit kevesebbet keresni 1-1 készüléken, hogy jobban terjedjen. Appokból úgy is behozza azt a veszteséget. Ez így gyenge. Volt nálam egy 550 pár napig, de sírva adtam vissza. Annyival ez se lehet erősebb..

Olyan sokszor megbuktam matematikából, hogy meg se tudom számolni.

(#20) Tuomas válasza Obyboy (#15) üzenetére


Tuomas
(Ármester)

Nyáron lesz két éve, amikor felszálltam a wp hajóra, egy (akkor még Nokia) lumia 630-al. Akkoriban nagyon tetszett mind a telefon, mind a funkciók, jól hangoztak az ígéretek, hittem benne és fél éve még keresgettem azt a szintén wp-s telefont, ami a mostanit válthatja majd ha elérkezik az idő.

Eddig.

A régi telefonban egyre több hiba, bug jön elő, lassan heti rendszerességgel újraindul, az alkalmazások elavultak, alig van belőle friss, naprakész és gyakran el sem indulnak, a rendszerfrissítésről meg inkább nem is szólok egy szót se, mit kapunk, mit nem kapunk, és hogy miről szóltak a hírek tavaly nyáron.

Amit az MS el tudott szúrni, azt most el is szúrta, kár érte, akkoriban még volt benne potenciál.

Szerk: hupsz, bocsi, nem válasznak szántam :B

[ Szerkesztve ]

We were here

(#21) margithid válasza S-eye (#9) üzenetére


margithid
(PH! kedvence)

Na olyasmi engem is érdekelne, de az meg szvsz csillagászati árban lesz!
Amúgy meg nem tudom meddig bírja microsoft, hogy kb csak viszi a pénzt a mobilos részleg. Részesedés 1% alatt van, és akkor kijönnek egy alsókategóriás hardverrel szerelt telefonnal középkategóriás áron. Ennek a telefonnak 100-150$ körül kellene mozognia, még ha veszteséget is könyvelne el minden eladott telefon után a microsoft. Nem terjed a rendszer, bevétel pedig abból van.
Hardverek erősödése és X86-os architektúra jó lehet majd, egy jó kis atom proci 32 GB tárhely és 2-4 GB Rammal szerelt teljes értékű win10-et futtató mobilra vevő lennék! De szerintem sokan mások is!
Az viszont szégyen, hogy milyen szegényes még mindig a win10 webáruház, most a desktopról beszélek.
Asus T100on kb midnent böngészőből csinálok, annyira gáz. Ja és ami a legdurvább, hogy microsoft saját alkalmazásai jobbak androidon mint win10-en... Ez azért gáz!
Abban viszont biztos vagyok, hogy a redmondiak nem hagyják majd annyiban ezt, mobilokban van a nagy pénz. Én mondjuk kezdésnek megvenném Blackberryt és a win10-BBOS10-ből összegyúrnék valami jót. Amúgy is aprópénzt ér jelenleg a BB.

(#22) Shyciii válasza tomboy0013 (#18) üzenetére


Shyciii
(PH! addikt)

Snapdragon 210 helyett 212 enyhén emelt órajellel, ugyanazon Adrenoval és memóriával. Ettől biztos táltos lesz. Főleg ahogy olvastam a tesztet, és a tesztelő is lagokra panaszkodott, bizonyára nagyon pörög akkor.
Az előző írásoddal meg az a bajom, hogy ha szerinted az egyszeri felhasználó csak kipróbálja és rögtön veszi, mert semmi más nem érdekli (lásd specifikáció), akkor miért is 1,1%-on áll a WP-s telefonok? Ami olyan kicsi, hogy mérési hibahatáron belül van. Valami akkor nem stimmel így.

[ Szerkesztve ]

(#23) tomboy0013 válasza Shyciii (#22) üzenetére


tomboy0013
(PH! kedvence)

Annyira jó, hogy kijelző előtt eldöntöd azt, hogy 550-hez képest mennyire fürge és nekem próbálod megmagyarázni, hogy nem az aki közel 3 hete használja és tesztelgeti és 550-nek is összehasonlította már nem egyszer :) Imádom az ilyet. De persze azt gondolsz amit akarsz én csak a tapasztalataimat írtam le. Amúgy meg minden viszonyítás kérdése, ha a tesztelő felsőbb kategóriához szokott nyilván lassabbnak érzi ezt a telefont mint a sajátját ezért leírja a tesztben, az én 930-amhoz képest is lassabb, de egy 550-hez képest érezhetően fürgébb.

(#24) bmwsan


bmwsan
(senior tag)

Pár év és el fognak tunni a Windowsos telefonok, hasonló helyzetben vannak mint anno a Nokia Symbiannal.

Az iOS melett labdába se rúgnak, de ma már a közép kategóriás androidok is elég szépn futnak.

Az áruház kínálatát inkább össze sem hasonlítom.

Sajnálom ,mert lett voolna benne potencia, de már nagy a lépéshátrány a másik két OS mögött ...

#WoT #S7+P20Pro #VW 3C #XOS #d3300

(#25) Shyciii válasza tomboy0013 (#23) üzenetére


Shyciii
(PH! addikt)

Ha ugyanaz a tapasztalatod, mint amit leírtál, hogy aki telefont vesz az nem néz semmit csak kipróbálja és veszi a WP-t, akkor bocs hogy kétkedve hiszem el, főleg hogy utóbbi esetben pont a piaci számok hazudtolnak meg téged. De nyilván a piaci számok is csak megmagyarázások, de valójában azt is jobban tudod ugye? :) No ennyi részemről. Azt azért megjegyzem, hogy a 950-ös is meg-megakad, tapasztalat, szal nekem nehezen magyarázod be, hogy a 650 akkor fürge, de éljél vele boldogan :)

[ Szerkesztve ]

(#26) margithid válasza bmwsan (#24) üzenetére


margithid
(PH! kedvence)

Szerintem eltünni nem fognak, microsotnak rengeteg a pénze, próbálkozhat akár új dolgokkal is.
Mivel már kvázi az operációs rendszerűkért se kérnek pénzt igy nekik is a reklámbevételek felé kell fordulni, no meg az alkalmazások felé.
Arra mondjuk szeritnem tényleg sokan vevők lennének ha ténylegesen összemosnák az asztali és mobil OS-t, mobilhoz hozzá lehetne kötni egeret billentyűzetet monitort és asztali gépként funkcionálna.
Hardveresen már mehetne a buli bőven, szeritnem szoftveressen nincsenek még felkészülve erre.

(#27) noro79 válasza Shyciii (#13) üzenetére


noro79
(tag)

Nekem is 550 van kb 2 hónapja. Semmi gond nincs vele.Nem akad. Összeszerelés lehetne jobb is,de egy 35 ezres mobiltól mit vársz? Nem rosszabb mint egy hasonló árú mobil...

(#28) HaZse válasza Shyciii (#22) üzenetére


HaZse
(őstag)

Mondd, miért kell minden WP-s topikba lehúzni a WP-t? Azért, mert Te kaptál ingyen egy Lumia 950-et a cégedtől és nem egy fullos droidot?

De azért tényleg eléggé szomorító, hogy itt mindenki a speckókra megy és nem arra, hogy az adott telefonon az adott rendszer hogy működik.

A jelenlegi telefonoban se vagyok 100%-ig tisztában, hogy milyen SoC is van benne, de nem érdekel. A lényeg nekem, hogy működjön, el lehessen engem érni állandóan.

A Lumia 650 meg, ha valóban csak monitoron keresztül láttál ilyet, akkor valóban baromság így véleményt alkotni egy telefonról. De Magyarországon nem így van, mert itt mindenki mindent jól tud egy kép és egy specifikáció alapján.

Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum

(#29) aram01 válasza margithid (#26) üzenetére


aram01
(PH! nagyúr)

Szerintem a w10-tòl már várható az összemosodás. Fasza kis rendszer lesz ez.

HaZse: Ott a pont

[ Szerkesztve ]

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#30) margithid válasza aram01 (#29) üzenetére


margithid
(PH! kedvence)

Akkor miért nem adnak ki ilyet még? Egy X86-os intel proci 20-30$, mellé 2 GB Ram, meg 32 GB tárhely.
Ezt ha 100k körül kiadnák lenne rá egy vevőjük szerény személyemben!
De szerintem megnyerhetnének más gyártőt is ehhez, ott van asus zenfone sorozat, olcsó és tökéletes lenne erre!

(#31) kutga


kutga
(PH! nagyúr)

Csak én nem találtam arra infót, hogy a kijelző glance képes-e?

Igen, én voltam figyelmetlen. :D

[ Szerkesztve ]

Az élet négy magnál kezdődik.

(#32) tomboy0013 válasza Shyciii (#25) üzenetére


tomboy0013
(PH! kedvence)

Akkor olvasd el mégegyszer amit írtam és fel fog tűnni még valami, fel is soroltam tapasztalataim alapján kb miket néznek és a gördülékeny működés is köztük volt. Nem azt mondtam, hogy nem rezzen meg néha a rendszer hanem, hogy érezhetően gördülékenyebb és fürgébb mint egy 550 vagy akár egy A3-as galaxy. A magyarországi piaci számok meg nem épp azt mutatják mint a globális és ugye én a magyar hozzáállásról beszéltem mivel azzal kapcsolatban vannak tapasztalataim. A lényeg, hogy hozzászólsz negatívan egy olyan témához amihez nagyjából közöd sincs mivel a cikkben említett 650 még a kezedben sem volt. Ezek itt a tények. :)

(#33) szupermacs


szupermacs
(PH! kedvence)

640 után ez az, ami legjobban tetszik Lumiákból. Rég láttam már ennyire egyszerű és szép telefont. A formatervezőnek gratulálok! :R
Ha az a RAM 2 Gb lenne, még gondolkodnék is rajta fél év múlva, amikor már (remélhetőleg) értelmesebb áron szórják.

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#34) aram01 válasza margithid (#30) üzenetére


aram01
(PH! nagyúr)

Ez egy nagyon jó kérdés. Sajnos én sem tudom rá a választ csak azt hogy az én zsebemben is lapulna már egy olyan csoda.

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#35) gepardlacee


gepardlacee
(kvázi-tag)

Ez a telefon szép, de ennyiért tényleg drága. Ár/érték arányban továbbra is a Lumia 535 a legjobb

radioPLAY - online rádió - www.radioplay.hu

(#36) A Zéé válasza aram01 (#7) üzenetére


A Zéé
(őstag)

520-ról jöttem én is 650-re, és nagyon nagy a minőség ugrás felfelé, kb. minden tekintetben!
A mérete elsőre furcsa volt nekem (túl nagynak tartottam, féltem is tőle nagyon), azonban így 5 napos ismeretség után már teljesen jó, sőt, az 520 tűnt kicsinek.
Külsőre, és a kijelző miatt engem megvett a telefon, a w10m-nek van ugyan pár hülyesége, ami furcsa elsőre, de régebbi, 20-as szériás telefonról felváltani nekem nagyon adja.

Hátlapja nekem is kicsit ropogott és mocorgott, de ha olyan sorrendben pattintottam vissza, ahogy felvettem -usb felől, sorban egyesével felfelé a pöcköket- akkor jól rögzült. Ez a része amúgy tényleg ront egy kicsit a minőségérzeten, lehetne vastagabb is ez a darab műanyag, mert befelé tényleg lehet nyomkodni a közepét.

Igen, az ára kicsit sok, ez gáz, de amúgy nem egy rossz telefon ez. Kártyafüggetlenül 50-55k környékén szerintem szava nem lehetne rá senkinek. Jó windowsos szokás szerint "majd egyszer".

Just a simple Lineman...

(#37) Imi1981


Imi1981
(PH! addikt)

Nekem egy lumia 735 volt és nagyon jó kis teló volt 8.1-el ,de az alkalmazások wp-re siralmasak . Én ezért váltottam mert elegem lett ebből ! Meg a billentyűzet tök jó lenne mert pontosan érzékel de automatán menti a szavakat (ki talál ki ilyet?) amit hol ment hol nem szóval nagyon nem jó így . Böngészőből is csak az explorer jó mert a többi kidobál meg ugyan úgy explorer motort használ .Egyszerűen nincs választási lehetőség az alkalmazásoknál és ez nyírja ki az egészet .
Amúgy wifi / térerő/gps mindig jól és megbízhastóan működött,mindig elértek és nem fagyott ! De néha volt magától úujraindulás.
Váltottam egy Lg g2 minire és nem érzem lassabbnak sőt !A böngészési sebesség sokkal gyorsabb uc browser-el mint 735-ön explorer-el .Persze vannak kisebb laggolások de attól még nem lassabb ,talán csak a menüben lépkedés .

Szerintem ez a 650 is jó teló amúgy csak nem ennyiért,na meg az alkalmazás hiány/minőség ezt is éppúgy kinyírja .

[ Szerkesztve ]

(#38) Vtwo


Vtwo
(senior tag)

Két dologról győzött meg a teszt.
1.Jól döntöttem ,mikor a 640LTE -t vettem meg.
2.A W10-re frissítés még nagyon ráér.

(#39) Csapoati válasza HaZse (#28) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Ott van a teszt. Én hiszek a tesztelőnek, aki hetente minimum 2-3 készüléket használ. Ha azt írja, hogy nem annyira gördülékeny a felhasználói élmény, akkor azt kontextusba lehet helyezni a többi általa tesztelt készülékhez képest.

szerk.: Most nézem, hogy a telenornál 57 ezer Ft feltöltőkártyával. Azért az már mindjárt jobban hangzik, mint a 69 ezer.

[ Szerkesztve ]

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#40) Borosz


Borosz
(őstag)

Ez a kamerán/kameraüvegen nyugvó készülékház ez már az 535-nél sem jött be.

(#41) =Mentor=


=Mentor=
(őstag)

Jó telefon lenne ez de maximum 40 ezerért... :W

(#42) razzorr


razzorr
(őstag)

Nagyon kíváncsi vagyok mit hoz a jövő. Én nem szeretnék se droidot, se almát venni.

(#43) mtm800 válasza =Mentor= (#41) üzenetére


mtm800
(senior tag)

Jah, kb ....minden esetre sztem a 830 értelmesebb vétel használtan garisan persze..... de ez csak magánvélemény

[ Szerkesztve ]

(#44) Pearce


Pearce
(senior tag)

A 650 elsősorban az üzleti vonalra készült és nem a consumer piacra. Ezt Nadella el is mondta, amikor felsorolta az MS évenkénti 3 termékkategóriáját.

A hibák meg szépen el fognak tűnni, a nyári Redstone-ig már nagyrészt csak bugjavítás lesz.

[ Szerkesztve ]

(#45) ADAM1337 válasza =Mentor= (#41) üzenetére


ADAM1337
(PH! nagyúr)

Nekem 20-ba lenne szerz hosszabbítással, viszont annyiért nincs jobb ajánlatom a vodánál a privi csomagomra, kérdés megérné-e annyiért.

Jelenleg 2 kártyás honor6-al elvagyok max a kiváncsiság miatt próbálnám ki.

Bár 930-al se voltam elégedett, igaz az wp8.1 volt .

[ Szerkesztve ]

cars1dA

(#46) taip


taip
(senior tag)

Ha tényleg igaz, hogy egy használt 830-as olcsóbb és gyorsabb, pedig vagy 2 éves modell, az elég gáz...

Sajnos 75 ezerért tényleg csak a fanatikusok fogják venni, pedig 50e körül már elfogadható kompromisszum lenne. De aztán lehet, hogy úgy történt Microsoftéknál, hogy a készülék hardvere már készen volt, amikor szóltak nekik, hogy nem lesz 650 és 950 között semmilyen készülék, ezért fogták és a hardver változatlanul hagyása mellett felnyomták az árát, hogy jobban kitöltse az űrt. :W

Meg persze az a Win10M, ami 950-en sem tökéletesen akadásmentes, ilyen alsókategóriás SoC-n még annyira sem. Amit az ember jobban elviselne, ha jóval olcsóbb lenne a készülék.

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#47) ΞΔGLΞ


ΞΔGLΞ
(PH! nagyúr)

Szép telefon, kiváló forma és még kiválóbb kijelzővel. Ki nem szarja le, milyen soc van alatta, ha pörög a rendszer. A faxkivanmá ezzel a hardverbuzisággal egyeseknél. Ezt nem játékra tervezték, ezer helyen leírták már.

(#48) kutga válasza ΞΔGLΞ (#47) üzenetére


kutga
(PH! nagyúr)

512 megával is elvolt a 8.1 anno. :D

Az élet négy magnál kezdődik.

(#49) oriic válasza kutga (#48) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Nekem nagyjából a Win 10 is elvan annyival most 625-ön. ;] :DDD

Live-Die-Respawn

(#50) mtm800 válasza ΞΔGLΞ (#47) üzenetére


mtm800
(senior tag)

Ebben teljesen igazad van....de élénken emlékszem még a nokia korszakra szép készülékek....csak elfelejtettek oldalra is nézelődni, aztán azt vették észre ,hogy a konkurenciák fénysebességre kapcsoltak. A vége pedig ismert a történteknek

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.