- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
520-ról jöttem én is 650-re, és nagyon nagy a minőség ugrás felfelé, kb. minden tekintetben!
A mérete elsőre furcsa volt nekem (túl nagynak tartottam, féltem is tőle nagyon), azonban így 5 napos ismeretség után már teljesen jó, sőt, az 520 tűnt kicsinek.
Külsőre, és a kijelző miatt engem megvett a telefon, a w10m-nek van ugyan pár hülyesége, ami furcsa elsőre, de régebbi, 20-as szériás telefonról felváltani nekem nagyon adja.Hátlapja nekem is kicsit ropogott és mocorgott, de ha olyan sorrendben pattintottam vissza, ahogy felvettem -usb felől, sorban egyesével felfelé a pöcköket- akkor jól rögzült. Ez a része amúgy tényleg ront egy kicsit a minőségérzeten, lehetne vastagabb is ez a darab műanyag, mert befelé tényleg lehet nyomkodni a közepét.
Igen, az ára kicsit sok, ez gáz, de amúgy nem egy rossz telefon ez. Kártyafüggetlenül 50-55k környékén szerintem szava nem lehetne rá senkinek. Jó windowsos szokás szerint "majd egyszer".
-
margithid
veterán
Akkor miért nem adnak ki ilyet még? Egy X86-os intel proci 20-30$, mellé 2 GB Ram, meg 32 GB tárhely.
Ezt ha 100k körül kiadnák lenne rá egy vevőjük szerény személyemben!
De szerintem megnyerhetnének más gyártőt is ehhez, ott van asus zenfone sorozat, olcsó és tökéletes lenne erre!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest