- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mts
tag
Te jó ég! Jól vagy? Nem kötözködöm de te határozottan állítottál valamit amire én visszakérdeztem (szerintem nem támadólag, csak jeleztem, hogy örülnék ha kifejtenéd, hogy miért speciális igény...stb) és erre nekiállsz itt áspiskígyó módjára marni engem. Ha így nézzük te kezdtél él kötözködni xy-nal mert neki speciális igényei vannak egy tök átlag internetes oldal megnézésével. Melyik neked írt kommentemben is írtam, hogy szar lenne? Nem emlékszem.
Nyilván téged teljesen hidegen hagy mások böngészési szokása, ennek ellenére mégis elkezdtél okoskodni.
Ember, állítottál valamit-én rákérdeztem, hogy miért is- erre te puffogsz, egyből támadásnak veszed. Kettőnk közül neked kell az orvos Nem tudsz értelmes választ adni.
Mindegy igazából egyik szavaddal ütöd a másikat.
Ezt már veheted kötekedésnek is!Üdv
Majd írj ha rájöttél a válaszra.
-
-
-
Maximum1
őstag
Fél évig használtam egy 640LTE-t, siralmas, alig vártam hogy eladjam.
Szánalmas rendszer, ritka szar memóriakezeléssel, volt 8.1 és 10-is rajta.
Egy dolgozó ember vagyok aki 2 oldalt látogat a telefonon, tippmixpro és az eredmények.com-ot, na egyiket sem tudja kezelni ez a rendszer + az időképet ha beütöd akkor kifagy a fos, másik böngésző meg nem tud magyarul, kb. el is mondtam az alkalmazásboltjáról mindent.Azért kíváncsi lennék milyen munkához ajánlott egy ilyen telefon, netán közmunka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- iPhone-t használók OFF topikja
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ford topik
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest