Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krizoli

    tag

    Sziasztok!

    Szeretnék segítséget kérni WP fronton nagyjából minden tekintetben. Behalt végleg a DHD-m így készülékváltásra adtam a fejem. Nincs kedvem megint ~100k-t kiadni egy droidért (amilyenek a mostani telók 2-3 év azt csere úgy is), ezért nézelődtem WP-t (meg a stabil rendszer végett is). Ahogy láttam nagyjából vannak a lumiák és kész. Itt láttam 830-at (tetszetős, de leginkább sufni gsm-ek árulják olcsón, én meg most inkább biztosra mennék), de azt hamar elvetettem. Viszont a Telenornál a 640-est (51k) és a 735-öst (53k) is árulják még, így inkább ezek felé hajlok. Látom hogy hogy a hw azonos, leginkább csak a képernyő tér el. (Olvastam a fórumot, tudom többen is kérdeztek már hasonlóakat) Ezért is nehéz a döntés, bár eddig a 640 tetszetős, de még úgy is tervezem majd személyesen megnézni őket.

    A lényegi kérdések (és ha isszonyatosan nagy butaságot kérdezek, kérlek ne kövezzetek meg, rég vettem telefont és az se WP volt):
    - Ha szolgáltatónál veszem, akkor a garanciával semmi problémám nem lehet, jól gondolom?
    - Mennyi az esély arra hogy a július közepén vásárolt terméknél is aktiválhatók a bónuszok?
    - Nem tudom WP-nél mennyire lehet gond a headseteknél, ezért inkább megkérdem, hogy az Ozone Oxygen fülest befogadná-e a telefon?
    - A telefon hardvere vajon meddig fogja bírni? (mert láttam hogy már a 3GB RAM is terveben van, de hogy az mennyire hat ki később a jelenlegi készülékekre WP-nél azt nem tudom)
    - WP 10 bejövetelével mennyi az esély arra, hogy kicsit bővítenek az áruház tartalmain, és minőségein?
    - Mivel sokat filmezek, így nélkülözhetetlen egy olyan lejátszó, ami mindent, mindenféle kódolásban, felirattal (akár ha mellékelve van) rendesen le tud kezelni. Létezik jelenleg ilyen? (ugyan ez a kérdés zenére kiterjesztve)
    - Olvastam hogy a rezgése az gyenge. Ennek ellenére azért érzékelhető ha zsebben van?
    - Valamint régebben említettek nekem néhány feature-t ami WP10-nél lesz elérhető. Volt valami continuum amire azt mondták nekem hogy csak 5" felett lesz, és hogy 5"-ra nem, ez mennyire igaz? Ellenben hogy mi a többi ilyen azokra sajnos nem emlékszem.

    Hirtelen ennyi jut eszembe.
    A válaszokat előre is köszi, valamint bocsánat a hosszú szövegért.

Új hozzászólás Aktív témák