Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gusztáv

    addikt

    válasz krizoli #2761 üzenetére

    A telefon hardvere vajon meddig fogja bírni? (mert láttam hogy már a 3GB RAM is terveben van, de hogy az mennyire hat ki később a jelenlegi készülékekre WP-nél azt nem tudom)
    A WP-nél egyszerű a matek, a kijelzőtől függ HD-ig 1GB, FHD 2 GB, QHD 3 GB. Mivel a 930-on és a 1520-on kívül minden WP-s telefonban max S400 szintű SOC van, így a Win 10 is szépen el fog ketyegni ezen a hardveren. Már most a 10149-óta a rendszer sebessége rendben van, csak van még pár renitens app, amin van mit csiszolni (pl a Store).

    WP 10 bejövetelével mennyi az esély arra, hogy kicsit bővítenek az áruház tartalmain, és minőségein?
    Szerintem jók az esélyek, ha a Win 10 gyorsan terjed desktopon (amire minden esély megvan), akkor az Universal app gyártás is fel fog pörögni, plusz iOS és Androidról is remélhetőleg sok alkalmazást fognak portolni az új fejlesztőkészletekkel.

    Valamint régebben említettek nekem néhány feature-t ami WP10-nél lesz elérhető. Volt valami continuum amire azt mondták nekem hogy csak 5" felett lesz, és hogy 5"-ra nem, ez mennyire igaz? Ellenben hogy mi a többi ilyen azokra sajnos nem emlékszem.
    Pillanatnyi állás szerint a Continuum-hoz új hardver kell, és jó eséllyel az elején csak a csúcskategória privilégiuma lesz.

    Laci

Új hozzászólás Aktív témák