Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
benzol
aktív tag
Nekem akkor volt hasonló amikor angolról magyarra váltottam át. Letöltöttem egy parancsikon készítőt talán ezt
. Direkten csináltam egy parancsikont a nyelvválasztó menühöz, amiből már nem dobott ki, visszaállítottam a nyelvet és minden rendben volt utána, még akkor is ha újból variáltam vele. Cimbinek is volt ilyen, de ő nem variált semmit a nyelvvel, neki a gyári visszallításhoz gyártottunk valamiféle parancsikont, visszaállítottuk, és utána minden OKés volt és azóta is az.
-
benzol
aktív tag
Nálam volt amikor automatikusan feldobta a teló a Google féle Smartlock-ot, hogy használjam, akkor be is állítottam, de mintha semmit sem csináltam volna, (ugyanez a beállítás Samuéknál tökéletesen megy). Anno amikor próbáltam, utána olvasgattam fórumokban és akkoriban nem igazán volt rá megoldás...
-
benzol
aktív tag
válasz
MeizuXx #2324 üzenetére
Elvileg novemberen érkezik a Flyme 8 a global verziókra.
Az is lehet, hogy ez csak egy szokásos Meizus-s hitegetés. -
benzol
aktív tag
válasz
mobilizmo #2286 üzenetére
Én be sem tudtam jelentkezni másik Flyme fiókba (ill. létre sem tudtam hozni másikat) mindaddig míg a meglévő be nem jelentkeztem, és ameddig nem tudtam bejelentkezni az eredetibe addig a gyári visszaállítás is megállt ennél a lépésnél és törlés opcióra nem emlékszem csak kijelentkezésre.
De eddig nekem soha nem sikerült kétszer úgyanúgy a gyári visszaállítás...
-
benzol
aktív tag
válasz
Atomcsirke #2283 üzenetére
Először be kell jelentkezni a gyerekével és utána lehet belőle kijelentkezni. (Gondolom csináltatok egy gyári visszaállítást de előtte nem jelentkeztetek ki a Flyme-ből...
)
Hasonlóan jártunk mi is....
Nekem meg a gyereknél van a telóm és egyszer csak teljesen lefagyott majd visszaállította az alkalmazásokat gyári állapotra
más is járt már így. ?
-
benzol
aktív tag
A telót jelenleg a lányom használja 2 SIM-el, DIGI + VODA. Amíg én használtam addig rendben volt a manuális DIGI-s APN, viszont mostanság a beírt DIGI-s APN egyszer csak eltűnik... Majd újra visszaírva és lementve néhány napig vagy kb 1 hétig OK, de utána megint eltűnik. Valaki tapasztalt már ilyet?
-
benzol
aktív tag
válasz
Cinka68 #2272 üzenetére
Nálam ez csak akkor jelentkezett mikor angol nyelvről visszaállítottam magyarra. Utána kellett egy kicsit trükközni. Szerintem próbálj meg te is nyelvet váltani majd vissza.
Nekem ehhez egy "parancsikon" gyártó app kellett: pl: ez.
Ezzel közvetlen elérést gyárthatsz a beállítások nyelvválasztó menüeleméhez, ami már nem fog visszadobni a kezdőképernyőre.
Vagy factory reset.
-
benzol
aktív tag
válasz
Atomcsirke #2247 üzenetére
Tegyél rá egy új edzett üveget.
Megnézném hogy utána működik-e...
-
benzol
aktív tag
válasz
Zsoltpeter #2248 üzenetére
Factory reset. Úgy tapasztalom hogy a szoftver a hiányos global support miatt elég fáradékony...
-
benzol
aktív tag
A force close nálam is bejátszott a nyelv visszaállításánál, de van rá egy egyszerű megoldás. Egy "parancsikon" gyártó app kell hozzá pl ez.
Ezzel közvetlen elérést gyárthatsz a nyelvválasztó menübe, ami már nem fog lefagyni.
Ha nem megy szólj és holnap este leírom lépésről lépésre, mivel egy hete passzoltam a gyereknek a telefont így már nincs a kezem ügyében, és fejből nem vágom...
-
benzol
aktív tag
Gondolom ez FLYME 7.3-as update csak Kínára vonatkozik és nem a Global ROM-os telókra.
-
benzol
aktív tag
Pontosan: telefonálni tudok vele, csak nem HD módban, a net tökéletes kb. 10/3 mbit, a térerő amerre én járok Gyulán és Bcsabán teljesen rendben van.
A régiónál VoLTE-hez én is beállítottam Indiát, Kínát, Hongkong-ot (ami a Xiaomiknál egy joker régió) de semmi nem jött be.
3 SIM-et igényeltem, hogy kiváltsuk a Voda előfizetésünket, 1 hónap és lejár a hűség, utána átmegyünk a Vodánál egy alap csomagra addig, ameddig biztos nem lesz a szolgáltatás. Egy régebbi Voda függős telót még gyorsan kifüggetlenítettem náluk, hogy könnyebben elpasszoljam és ne én gányoljak bele. Tegnap még azért bepróbálkoztak +1Gb ajándék nettel, hátha meggyőznek vele, de csak nagyot mosolyogtam.
-
benzol
aktív tag
Egyenlőre a VoLTE és VoWiFi az ami hiányzik.
Valami pedig el van rejtve a menü rendszerben csak nem tudom előcsalogatni...Az is lehet hogy valami regionális tiltás lehet, mindegy ezért biztosan nem fogok a kardomba dőlni.
A másik emlegetett problémát, miszerint adathasználat közben nem hívható a készülék, az a szervíz menüben sikerült beállítani a DIGI-s topic leírása alapján.
Azt a bizonyos menüt nem biztos, hogy szervíz menünek hívják, de talán valamelyik indiai youtube-os videóban így emlegették.
Az bizonyos menü:
*#*#4636#*#* -
benzol
aktív tag
Van egy nagyon pörgős DIGI-s topic ahol rengeteg infó és tapasztalat kering. Illetve általánosságban a VoLTE/VoWifi is napi téma.
Az biztos,hogy az a kód ami a néhány Xiaomi-n bekapcsolja az a Meizun nem működik, a szervíz menüben lévő kapcsoló pedig újraindítás után visszaugrik.
Ha a beállításoknál rákeresek a VoLTE szóra akkor ad találatot, de nincs beállítási lehetőség az adott helyen. Az is lehet hogy még nincs is a környékünkön Bcs-Gyula még ilyen szolgáltatás és azért nem jelenik meg a menüben, nem tudom.
Mindegy egyenlőre ez a legkevesebb. Ami viszont zavaró hogy ha engedélyezve van a DIGI SIM-en az adatforgalom akkor hanghívást nem fogad a kártya, csak egy hívás értesítő SMS-es érkezik. Valószínűleg ez csak a teszt időszakban lesz így, viszont hívást gond nélkül kezdeményezhetek. Bár már erre is van megoldás be is állítottam de nem volt még lehetőségem kipróbálni
-
benzol
aktív tag
A DIGI rendesen működik itt Bcsabán, van korrekt 4G/LTE lefedettség, jó jelerősség, 10/2Mbit-es net.
Első bekapcsolásra egy Voda SIM mellé került a 2. slotba. Első blikkre jelezte is a 4G-t de net nem volt, utána kicseréltem a két SLOT-ban lévő SIM-et kíváncsiságból. A csere után a DIGI-s csak GSM módban volt hajlandó működni, hiába frissítgettem az APN-t vagy kapcsoltam ki/be a telót, vagy cseréltem vissza a SIM-eket. A megoldás az lett, hogy manuális kellett beállítani az APN-t a DIGI fórumról szedett információk alapján.
Azóta szépen működik. A netet a Vodával ellentétben gyönyörűen osztja, annak is tudok netet biztosítani aminek eddig nem ment (laptop, bringás GPS sebesség mérő).
A VoLTE-t ill. a VoWIFI-t még nem sikerült életre keltenem, a menüben nem jelentek meg új opciók, de valami trükkje biztosan lesz. A szervíz menüben van valami VoLTE teszt de nem mertem háborgatni.
Amint lesz új infó megírom.
-
benzol
aktív tag
Valaki próbálta már a VoLTE/4G ill a VoWiFi szolgáltatásokat? Egyáltalán támogatja a teló?
-
benzol
aktív tag
válasz
VegyészBéla #2174 üzenetére
Szerintem cserélniük kell a készüléket, ha teheted vidd be személyesen valamelyik üzletbe!
-
benzol
aktív tag
válasz
#27216896 #2170 üzenetére
A Lineage-nek elég nagy fóruma van, látogatsd meg azt és választ kapsz a kérdésedre. De ahogy néztem hivatalosan nem támogatott a típus.
Egyébként baromi jó ROM-okat lehet kifogni.
Én egy Sony XPeria SP-re szenvedtem rá. Az utolsó gyári frissítés miatt katasztrofális lassulás után rádobtam a megfelelő pack-ot. Maga a rendszer nagyon jó, viszont az elavult hardver miatt hát..... mondjuk úgy, hogy a telefon továbbra is alkalmas volt a telefonálásra és SMS küldésre.
A Meizu-ra én biztosan nem tenném rá, max. akkor ha már úgy is mindegy. A legnagyobb probléma a típusspecifikus optimalizáció hiánya pl: a kamera nem vagy valami csak alap módban működik, gyors merülés, instabil működés, stb... de biztosan találsz olyat aki már felhegesztette a telójára.
Ha esetleg próbálkoznál vele kíváncsi lennék a végeredményre!
-
benzol
aktív tag
Akad néhány szétszedős videó a youtube-on.
-
benzol
aktív tag
válasz
cinober1 #2122 üzenetére
Nekünk 2db Vodás SIM-ünk van ugyan olyan előfizetéssekkel. Az egyik a Meizu-ban csücsül, a másik egy Huawei Y6-ban. Van nekem egy kis okos bringás kütyüm, amin a legkényelmesebben wifi segítségével tudom a tevékenységeket szinkronizálni. Régebben a hasonló előfizetésemmel egy ASUS Zenfone 2-vel ez simán ment, a Meizu-val viszont nem, kíváncsiságból megnéztem feleségem Huawei-ével, és azzal is megy (ugyan olyan Vodás előfizetése van mint nekem).
Úgyhogy itt valami szolgáltató+telefon kombó lesz a ludas a net megosztásánál.
Azért este kipróbálom, hogy feleségem telója ad e netet a tabletnek, illetve a notebooknak.
-
benzol
aktív tag
Nektek a hotspot funkció nem szokott vacakolni?
A 6-os Flyme-vel tökéletesen rendben volt minden, a 7-esel viszont csak telefonoknak ad netet. Sem laptoppal sem tablettel sem egyéb wifi-s kütyüvel nem kapok netet, kapcsolódni kapcsolódik hozzá de net nincs.
-
benzol
aktív tag
válasz
Zsoltpeter #1906 üzenetére
SwiftKey Keyboard De a Gboard is tökéletes azt a gyors hangbevitel miatt szerettem, de valami miatt mégis a swift mellett ragadtam.
-
benzol
aktív tag
-
benzol
aktív tag
A legújabb firmware-el nektek rendesen megy a hotspot funkció? Mert nálam a telómhoz ugyan tudnak csatlakozni de a netem nem osztja meg, DNS hibát jelez a csatlakozó feleknél. A 6-os flyme-vel semmi gondom nem volt.
-
benzol
aktív tag
Szombaton szembesültem egy hibával, miszerint az elkészült fénykép felén elcsúsznak a színek, eddig mindösszesen 1db kép készült így. Viszont a Meizu Facebook oldalán más valaki is jelezte, hogy neki is töri a képeket, viszont nála brutális módon látszik.
Nálam szerényebben jelentkezik.
Vajon mi okozhatja ezt?
-
benzol
aktív tag
válasz
szimpláncsak #1273 üzenetére
Ez jó hír! Nekem azért volt már úgy, hogy szép egyenes vonalat húzott a normális track-elés helyett.
-
benzol
aktív tag
válasz
bazsimano #1208 üzenetére
A Gearbest-ről nekem ilyen tokom van, ami tökéletes.
Cimbinek ilyen Nilkin-t rendeltünk az ebay-ről, ami szintén rendben volt. (elég csillogós
)
Viszont ez a Gearbest-es üvegfólia kerülendő.
-
benzol
aktív tag
válasz
bounty123 #1142 üzenetére
Szerintem pedig lennie kell valaminek, mert a Meizu töltője mCharge funkcióval képes 12-9-5V is üzemelni mindegyik feszen 2A-el (ez pedig nem szabvány 5V). Valahogy el kell tudni döntenie, hogy éppen milyen feszültség/áram combót adhat a csatlakoztatott kütyünek ez pedig csak oda-vissza kommunikációval lehet szerintem, de javítsatok ki ha tévedek.
A Qualcomm QC töltői is csak a saját, kompatibilis, Snapdragonjait töltik gyorsan.. annak is valahogyan el kell tudni döntenie hogy mid dugott rá az ember.
-
benzol
aktív tag
válasz
mzsombor #1139 üzenetére
Kíváncsi voltam mennyire inteligens a kütyü, mert van egy Vodás(Alcatel) tabletem, és annak a 2A-es töltője kegyetlenül hevíti a telóinkat, viszont egy másik 2A-es töltő már normális módon(jóval lassabban) tölti őket valószínűleg csak 1A körül, és akkor nem is melegszenek annyira. Valószínűleg a 2A-es Alcatel töltő nem kommunikál az "akksival" csak tolja neki.
Eddig nem mertem rádugni a Meizu töltőjére semmilyen más telót olvasva rajta a kimeneti feszültségeket és áramerősségeket nehogy odavágjon nekik...
-
benzol
aktív tag
A Meizu töltőjével töltöttetek már másfajta telefon?
-
benzol
aktív tag
válasz
mzsombor #1133 üzenetére
Nekem még réges-régen egy 1GB-os normál méretű Kingston produkálta ezt egy Konica-Minolta digitális fényképezőgépben, de igazából csak abban a gépben jött elő a hiba, áttéve egy másikba nem találkoztam vele. Inkább eltettem tartalékba amit azóta sem használtam
.
Az a minimum hogy ráeresztesz egy teljes formázást a számítógépen, majd visszatéve a telóba én azzal is leformáznám. De szerintem jobban jársz ha egy másik kártyát teszel bele.
Van egy Check Flash nevű progi az jó eséllyel megmondja ha hibás a kártya.
-
benzol
aktív tag
Én 50.000 pénzért vetten az Emag-on(2 év garival) a telót, amikor 45.000 körül volt a legolcsóbb más 1 év garis ajánlat. Nem bántam meg, ASUS Zenfone2 Laser-ről váltottam, az első 2 hét szenvedés után, már egy percig sem sajnáltam hogy megvettem.
Az biztos hogy a Flyme6 elég nyűgös volt nálam, döcögött, fagyott stb... de már ezzel együtt is használható volt a teló, sokkal fürgébb volt mint az ASUS. A 7-es rendszerrel viszont eddig minden OK, főleg mióta átváltottam angol nyelvre...
Megosztok egy G.Drive mappát ahol van mindenféle videó, fénykép ami a telóval készült (kérlek ne azt nézzétek hol készült nem azért osztom meg).
A képeket, videókat érdemes letölteni és úgy megnézni különben csak erősen redukált eredményt láttok. A képeknél minden EXIF infonak látszani kellene.
A kamera, ami miatt nem a Xiaomi-k valamelyikét választottam nem okozott csalódás ebben az árszegmensben nagyon ott van a szeren, eddig csak egy-két zavaró tulajdonságot produkált.
Ellenfényben megvadul a fénymérés, ezért szépen elkezd villogni (backlight filckering) jól jönne ilyenkor az ISO 50 vagy egy nagyobb rekesz érték
.
A másik pedig egy tipikus kínai a feleslegesen interpolált 720p@120fps zavar.
jó lenne az az eredeti 480p is, mindenesetre a lányom imádja.
Azt tudtátok hogy a portré módban készült "bokeh" effektusos képeken a fókuszon egy kattintással lehet utólag is módosítani a galériában?!
-
benzol
aktív tag
válasz
zoli_varga #1016 üzenetére
Biztos nem Gorilla Glass, csak valami hasonló combosabb noname üveg lehet.
A Gorilla Glass hivatalos oldalán nem említik a Meizu márkát.
-
benzol
aktív tag
válasz
Turtlelboy #915 üzenetére
Mi használtuk offline Google térképpel és iGO-val is Szerbiában, Macedóniában úgy hogy az 1. lehetőség volt beállítva a GPS-nél, viszont a mobiladat ki volt lőve, de szerencsére a cellaadat lekérdezés (már ha szükség volt egyáltalán rá) nem generált plusz költséget, mellesleg jól vizsgázott a helymeghatározás, a Google térképei bizonyos helyzetekben viszont jól átvertek.
-
benzol
aktív tag
Nekem a 7-es eddig jobban bejön mint a 6-os, az biztos hogy kevesebb benne a magyar fordítás, de engem nem zavar. Cserébe jobban pörög a rendszer a fotó alkalmazás sokkal áttekinthetőbb lett és gyorsabb, az arcfelismerő remekül működik. Az egész teló pörgősebb lett, eddig nem bántam meg hogy frissítettem.. (A frissítés előtt csináltam egy gyári visszaállítást majd úgy engedtem rá a 7-es frissítést.)
-
benzol
aktív tag
Emlékem szerint én a 6-osban sem találtam meg.
És szerintem itt sincs külön beállítási lehetőség, amit találtam az a beállítások>értesítés és állapotjelző sáv > notification managment > és itt alkalmazásonként tudod álligatni, hogy kapj e figyelmeztetést (hangot+villogó fényt) vagy sem.
-
benzol
aktív tag
válasz
YellowFlash #893 üzenetére
Nekem is a Flyme7-nél angol lett.
-
benzol
aktív tag
Nekem is kellett egy-két hét mire átálltam a másik telefonról, igazából csak szoknom kellett és egyáltalán nem bántam meg hogy ezt választottam.
Az első pár napban/hétben mindig kritikusabb az ember hiszen nem minden ott van és úgy van ahogy megszokta vagy éppen szeretné, de szerintem ez más típusokkal is így van.
-
benzol
aktív tag
Nálam a GPS összességében jól használható, valamikor pikk-pakk talál jelet még beltérben is viszont van olyan amikor a szabad ég alatt is kell neki néhány perc, még akkor is amikor csillió műholdat lát. Menet közben pedig van olyan hogy ugrik egyet néhány km-re de utána pillanatok alatt észhez tér.
Amivel bajom van az az iránytű, azt rendszeresen kell kalibrálni, hogy észnél legyen.
Most tettem rá az iGO-t az offline Google térképek mellé, "tartalék"alternatív navigációnak, szépen működik együtt a telóval, gyorsan tervez, stb...
-
benzol
aktív tag
válasz
Merkur840 #652 üzenetére
És ez szépen rásimul, követi az ívet, vagy a fekete sáv azért van rajta hogy eltakarja a levegős szegélyt?
Az enyém kb most így néz ki.
-
benzol
aktív tag
A 4K-s videóval ezt én is kipróbáltam, és valóban a belső tárhelyre szépen rögzít. Jó tudni!
lemmy71 : Nekem van egy Hama kártyám illetve még néhány Gearbest-es Mixza SD-m. Majd azokkal is kipróbálom mi a helyzet a 4K-s rögzítésnél. Ugyanis ezzel meg sem döccen az SJAM M20-as illetve van egy tükrös gépem az is csipázza mindkettőt.
Ez a Gearbest-es tok részemről ajánlott kategória, viszont ez az "üvegfólia" messze kerülendő.
Tudtok ajánlani valami értelmes védelmet az üvegre, mert a lekerekítés miatt borzalmas az előbb belinkelt verzió.
-
benzol
aktív tag
válasz
feka0118 #541 üzenetére
Ha raknál rá egy Manual Camera Compatibility-t és tennél fel az eredményről egy képernyőképet azt megköszönném.
-
benzol
aktív tag
válasz
Turtlelboy #513 üzenetére
A mellékelt töltő egy mCharge rendszerű gyorstöltő, használható más normál töltő is, elvileg a qualcomm rendszerű gyorstöltők is felismerik a telót, de nyugodtan töltheted más típusú töltőkkel is amik nem valami idegen redszerű gyorstöltők.
PC-ről is simán lehet tölteni (én már évek óta így töltöm a telóimat, éjszakára a kikapcsolt géphez csatlakoztatom, sok alaplapon hátul ugyanis van legalább 2 port ami kikacsolt állapotban is ad áramot ilyen célra).
-
benzol
aktív tag
Az eddigi tapasztalatok a frissítés után
.
Nagyjából annyi hogy kapott a rendszer egy áprilisi!!!
biztonsági frissítést.
-
benzol
aktív tag
Én inkább várok.
-
benzol
aktív tag
Ami még szúrja a szemem, hogy valami ló betűkkel van egy "gombra" rányomorítva, valami meg mikroszkopikus feliratokkal van kiírva.
Az "ELTÁVOLÍTÁS" és 'KÉNYSZERÍTE" gombok méretét optimalizálhatták volna a képernyő felbontásához simán lehetne szélesebb vagy egységesen kétsoros egy-egy kapcsoló, hogy normálisan ráférjen a szöveg.
Van lehetőség az automatikus induló alkalmazásokat kezelni a telóban?
Nekem olyan gondom van még vele, hogy pl.: a Dropbox hiába van engedélyezve hogy fusson a háttérben, még sem megy. Csak akkor működik amikor megnyitom és addig amíg a feladatkezelőben ki nem lövöm, utána leáll és a háttérben sem fut tovább. Csak úgy működik a dolog ha a feladatkezelőben lelakatolom.
-
benzol
aktív tag
Én egyenlőre ilyen kis nüanszokkal találkoztam amit korábban leírtam, ezektől függetlenül tökéletesen használható a teló. Néhány külföldi fórumba beleolvasva írják hogy nem igazán veszik figyelembe az ilyen "kisstílű" hibákat a fejlesztők a Global verziónál, egyszerűen meg kell velük barátkozni, a Meizu inkább már a 7-es Flyme szekerét tolja. Ami viszont remélem nem olyan lesz mint 2 éve az ASUS-nál... ott aki lefrissítette a 6.0-os androidot a Zenfone-jára az egy hét múlva azért túrta a topikokat, hogy hogy a fenébe lehetne visszapakolni a régi ROM-ot gari vesztés nélkül...
-
benzol
aktív tag
válasz
Dovloran #441 üzenetére
Azért csak óvatosan azzal a beta-val. A Meizu nem a Global userek támogatásáról híres.
Van akinél már elpattant a cérna.
-
benzol
aktív tag
2-3 hét használat után összességében elmondható hogy nem olyan rossz kis teló, de a szoftverében azért van egy kis ez+az ami nem klappol. Pár naponta találkozom valami baromsággal, bár mondjuk nekem elég nagy az ingerküszöböm (a korábbi budget telók miatt), de azért van egy pár visszatérő idegesítő dolog.
Hátha már találkozott vele valaki:
- újraindításnál az alapértelmezett launcher visszaáll a gyárira,
- ha PC-ről töltöm a telót és közben leállítom a számítógépet és csak utána húzom le az USB-ről, akkor az USB kapcsolat beállítása beragad az értesítési sávban, nem lehet elsöpörni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest