Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
benzol
aktív tag
Én 50.000 pénzért vetten az Emag-on(2 év garival) a telót, amikor 45.000 körül volt a legolcsóbb más 1 év garis ajánlat. Nem bántam meg, ASUS Zenfone2 Laser-ről váltottam, az első 2 hét szenvedés után, már egy percig sem sajnáltam hogy megvettem.
Az biztos hogy a Flyme6 elég nyűgös volt nálam, döcögött, fagyott stb... de már ezzel együtt is használható volt a teló, sokkal fürgébb volt mint az ASUS. A 7-es rendszerrel viszont eddig minden OK, főleg mióta átváltottam angol nyelvre...
Megosztok egy G.Drive mappát ahol van mindenféle videó, fénykép ami a telóval készült (kérlek ne azt nézzétek hol készült nem azért osztom meg).
A képeket, videókat érdemes letölteni és úgy megnézni különben csak erősen redukált eredményt láttok. A képeknél minden EXIF infonak látszani kellene.
A kamera, ami miatt nem a Xiaomi-k valamelyikét választottam nem okozott csalódás ebben az árszegmensben nagyon ott van a szeren, eddig csak egy-két zavaró tulajdonságot produkált.
Ellenfényben megvadul a fénymérés, ezért szépen elkezd villogni (backlight filckering) jól jönne ilyenkor az ISO 50 vagy egy nagyobb rekesz érték
.
A másik pedig egy tipikus kínai a feleslegesen interpolált 720p@120fps zavar.
jó lenne az az eredeti 480p is, mindenesetre a lányom imádja.
Azt tudtátok hogy a portré módban készült "bokeh" effektusos képeken a fókuszon egy kattintással lehet utólag is módosítani a galériában?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Háztartási gépek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest