Hirdetés
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
padre8
csendes tag
Srácok,
az egész fórumot végigolvastam és mielőtt láttam volna megrendeltem ismeretlenül az M2 note-ot. 4 napja használom és igaz hogy az elején eljátszotam vele mielőtt a barátom lett de mára már nagyon bejön és semmi gond vele. Egyébként nekem eddig minden androidos telo más volt egy picit úgyhogy ezt sem vettem zokon. Google play áruházzal, installer-el és google beállításokkal jött. Azon kívül, hogy rádobtam egy szimpla google billentyűzetet meg egy naptárt, más dolgom nem volt. Az értesítések is jönnek rendesen. Nincs jelenleg gyenge pontja. Nem melegszik jobban mint bármely előd ami nálam járt, fényképező DSLR appal sokkal jobb, gps állat, kijelző patent bár a fóliát rátenni nem sikerült tökéletesen, hangerővel és hangminőséggel semmi bajom, a kihangosított hívás sokkal jobb mint más telefonoknál, és mára már a méret is ok mert korábban csak kisebbet használtam. amúgy nekem 154USD volt DHL-el aliról.
Mofi fekete flip tok nagyon jól áll neki!
jelenleg FLYME OS 4.5.2 A fut rajta egy frissítés után.
Szerintem üzleti felhasználásra nagyon jó, játékból már kinőttem így arra nem használom

na azért 1 dolog csak hogy kérdezzek is
:Valaki tudja hogyan lehet angolul és nem csodás kínai karakterekkel csekkolni a flyme fiókot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

: