- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
Még lehet azt veszem , én meg ma vártam a futárt , hogy hozza az msi r9 270X BF4-et , erre az ipon-ból hívtak ,hogy valami folytán félreértést történt mert a sima 270-et akarták küldeni és sajnos a másikból meg már kifogytak
azt se tudtam ,sírjak vagy nevessek
most meg , nem tudom mit csináljak , lesz e még egyáltalán ,meg hogyha lesz is mennyiért ..eh
-
rocket
nagyúr
" Bolti vásárlásnál meg 3 napig."
A bolti vasarlasnal nincs elallasi joga a vasarlonak.
8 nap ellallasi ido letezik csak (ha minden igaz hamarosan szinkronba hozzak az EU szabalyozassal es 15 nap lesz), ami online rendelesnel van kiszallitas es szemelyes atvetel eseteben is.
-
pdev1811
tag
Mivel ideges lettem, eléggé utána olvastam ennek a 8 napos dolognak, szóval várok 2-3 napot türelmesen és ha nem jelentkeznek akkor megy vissza a cucc.
Nekem az is jó megoldás lenne ha később ha már tényleg van itt is a promó akkor utólag kapjam meg a kódot, csak arra sztem semmi garancia nincs h be is tartanák.Igen, azon is gondokozom h tovább viszem az ügyet, mert ez a vásárlók megtévesztése.
-
Database
tag
egy pont a griffendélnek, teljesen egyet értek, csak nemtudom mire volt jó ez az egész trükk hogy rárakjuk szépen a dobozra hogy ilyen akció van és közbe meg lófasz nincs sehol...szánalmas...most az ember ráadásul hiába hívja fel a boltokat, ők sem fogják tudni, max az ipon mert ők talán kicsit okosabbak tiszta lutri az egész
-
z0l1ka
aktív tag
Igazából, még nem tudtam eldönteni melyiket válasszam
eddig nekem csak sapphire kártyáim voltak és nem volt velük semmi gond egyszer sem
most meg pluszba kapok egy Bf4-et is
De ha lesz Gigabyte
kártya bf4-es akkor lesz még nehéz döntenem XD +1 év a gigabyte gari na meg 3 venti van rajtameg tetszik is
csak félek belevágni , ahogy olvasgattam vannak problémák vele,de azok állítólag csak driver gondok..
Az alaplapom viszont Gigabytenem volt vele gond soha ,videokártyát meg még nem vettem tőlük
Na meg kérdés mikor lesz hozzá bf4?! mert állítólag nem minden gyártó vesz részt ebben az akcióban ,bár kétlem, hogy pont a Gigabyte maradni ki ebből..na hát várok egyenlőre , várok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest