- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
pdev1811 #122 üzenetére
Olvastam azt ipon-nál is jártak így, ott is megy vissza a kártya
De srácok , ez elég elkeserítő ilyet megtehetnek ?Olyan árut adnak el drágábban , amihez azt sem tudják,hogy jár e hozzá valami ??? Mert ha egy árban adják a nem Bf4-essek akkor oké , de az hogy tesznek is rá és akkor az se biztos ,hogy van hozzá , senki nem tud semmit , de közben meg a haszon rajta van .. könyörgöm,ne nézzék már ennyire hülyének az embereket
ez kész katasztrófa amit művelnek a bf4-es akcióval...és mellesleg ez nem "megtévesztésnek számít" ? ?
-
tixem
addikt
válasz
pdev1811 #128 üzenetére
Teljesen jó így, mivel te 8 napon belül jelezted az erre irányuló igényed az üzlettel szemben.
"A 8 munkanapos időtartamon belül meg is kell érkeznie a visszaküldött terméknek az eladóhoz?
Nem, mert a 8 munkanapos határidő nem jelenti azt, hogy a visszaküldött terméknek 8 munkanapon belül meg is kell érkeznie az eladóhoz, hanem elegendő, ha a 8 munkanapos időtartamon belül kifejezzük elállási szándékunkat az eladó felé."
Viszont: "továbbították a beszállítóhoz a problémát"
És akkor hova sz**jon az ember, már elnézést? Úgy bírom a boltok ilyen hülyeségeit.
Tudniillik, Te nem a beszállítóval kötöttél szerződést, hanem a viszonteladóval, neked ahhoz semmi közöd, hogy Ő hogyan zongorázza le a beszállítójával.
Neki akkor is vissza kell venni, a beszállító itt nem játszik. Kész, pont.
Mindig ezzel próbálnak takarózni, de rossz trükk, mert ez totálisan irreleváns, hogy ők hogy s mint boxolják le egymás között. Szépen visszaveszi, a továbbiakért meg hadd főjön a feje. Sáros itt a beszállító is, meg a viszonteladó is, mert a termék amit árul egész egyszerűen átverés. Én a helyedben mindentől függetlenül tennék egy bejelentést az NFH-nak, hogy ez így azért elég meredek. Dobozon rajta van, közben meg nincs benne semmi. -
tixem
addikt
válasz
pdev1811 #125 üzenetére
interneten rendelted meg? Mert ha igen akkor 8 napig a boltnak kuss a neve, azért is visszaviheted mert nem tetszik a vga színe. Bolti vásárlásnál meg 3 napig.
Internetes rendelésnél a 8 nap a boltban/futártól történő átvételtől indul, szóval még van időd. Ha szívóznak fenyegesd meg őket fogyvéddel stb, kötelesek visszavenni anélkül, hogy bármivel is megindokolnád.
Egy ilyen nyomtatvánnyal kellene majd nekik visszavenni, törvényi kötelezettségük van rá: [link]
ha valami saját maguk által kreált fecnivel szúrják ki a szemed, máris van egy aduász a kezedben. 100 ezertől kezdődik ez a fajta szabálysértési bírság a boltnak. De ezt csak akkor játszd ki ha minden kötél szakad.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
pdev1811 #109 üzenetére
kitartás
hát igen
én is épp a 7770-est akarom lecserélni
muszáj is mert mert 1080p a monitorom és az nagyon kevés már neki
még van 9 hó gari rajta xD megpróbálom eladni
igazából ennyi hiányzik a cseréhez nekem is
és akkor vagy Giga vagy sapphire lesz
függ a bf4-től xD ki kell használni az alkalmat nincs mese
-
z0l1ka
aktív tag
köszi
ez a BestByte elég csábító az ingyenes házhozszállítással
azért az iponnál 2540ft , értem én, hogy garanciafutár is benne van
de hát ..sajt
Sapphire meg az XFX-hez jár most még egyenlőre kupon, Sapphire kártyának a dobozán rajta van a BF4, szóval szerintem azokhoz biztosan jár ... -
tixem
addikt
hát ja ez így mióta "bundle"? Ne szórakozzunk mármekkora már
kb ezt ugyanígy hasonló hangnemben beírtam a bf4-es sapphire alá, most nincsenek hsz-ek és hipp hopp 51 és fél ezer lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest