- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pdev1811
tag
Na szóval visszatérve a Sapphire ügyre. Megnézték a beszállítónál az összes darabot, egyikben sincs. Elvileg megreklamálták a Sapphire magyarországi képviseleténél, ők pedig továbbították a gyártóhoz. Elvileg pótolni fogják a hiányosságot.
Először be se akartam rakni, ott rohadjon meg a dobozába, de aztán csak beszereltem. Maga a kártya elég erős. Nem olyan halk, de elviselhető. Max közeli terhelésen nem nagyon megy 65 fok fölé, 50-60%-os ventivel. 60 fok alatt is lehet tartani de ahhoz 80-90%-os venti kell és úgy már elég hangos.
Egyelőre csak Bf3-at teszteltem (Bf4-et ugye nem tudok.......) single stabilan 60 felett,70-90 fps, multi 64 fő ingadozó, néha ledroppol 40 alá de 50-70 között ingadozik nagyrészt. 80-90%-os a terhelése. i3 3,4GHz, 8gb ram, win8.Ja és igen, néha bevibrál egyet a képernyő. Játék közben nem venni észre, csak itt böngészőben. Catalyst nincs fent, csak a driver. 13.11 beta.
Még gondolkozom az elálláson, de elnézve az árakat, nem sokat nyernék rajta ha visszaküldöm az én költségemre és drágábban megvenném, aprón már lehet találni 8ezerért is Bf4 kódot.
-
pdev1811
tag
válasz
Televan74 #132 üzenetére
Igen, ez igaz. Most is simán mondhatják h benne volt a kód és nem tudom bizonyítani az ellenkezőjét.
Nem regeltem be a kártyát a sapphire-nál, de írtam nekik is h mi a probléma, hátha. A serial alapján simán tudják h mikor lett legyártva és kiszállítva tőlük a kártya. A doboz ők csinálják, nem tudom h a matricát ők rakják e rá ill. bele a kódot de sztem igen. -
pdev1811
tag
Mivel ideges lettem, eléggé utána olvastam ennek a 8 napos dolognak, szóval várok 2-3 napot türelmesen és ha nem jelentkeznek akkor megy vissza a cucc.
Nekem az is jó megoldás lenne ha később ha már tényleg van itt is a promó akkor utólag kapjam meg a kódot, csak arra sztem semmi garancia nincs h be is tartanák.Igen, azon is gondokozom h tovább viszem az ügyet, mert ez a vásárlók megtévesztése.
-
pdev1811
tag
Csak ugye most jön az, h hát igen nincs hozzá de itt a kártya, berakom és játszom mással v megveszem külön. Ki tudja mikor jár hozzá itthon, lehet soha, a bf4 meg 10k.
Ahogy látom az ipon-on már bölcsen nem Bf4 edition-nak írják, habár a termékkód nem változott. -
pdev1811
tag
válasz
CoolBoy323 #123 üzenetére
pc-planet.hu
-
pdev1811
tag
Na megjött a Sapphire 270x, a dobozán rajta van a promós matrica, benne persze semmi. Azt hiszem küldöm is vissza, ne nézzenek már hülyének...
-
-
pdev1811
tag
Itt meg lehet nézni h kódszám alapján melyik Sapphire kártyákhoz jár a Bf4:
[link] -
pdev1811
tag
csak nem?:
[link] -
pdev1811
tag
Srácok lehet már tudni vmit, h itthon mikortól indul az akció? Vagy érdemesebb inkább az adott boltot kérdezgetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest