- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
Még lehet azt veszem , én meg ma vártam a futárt , hogy hozza az msi r9 270X BF4-et , erre az ipon-ból hívtak ,hogy valami folytán félreértést történt mert a sima 270-et akarták küldeni és sajnos a másikból meg már kifogytak
azt se tudtam ,sírjak vagy nevessek
most meg , nem tudom mit csináljak , lesz e még egyáltalán ,meg hogyha lesz is mennyiért ..eh
-
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Database #147 üzenetére
Én nagyon remélem benne lesz , mert fel is van tüntetve (+BF4 PCIE) bár a sapphire-is így volt hirdetve sok helyen , de én most az ipon-tól vettem ott állítólag ahol oda van írva pluszba ,hogy bf4 akkor ahhoz van...
Na de nem bízok én ebben míg nem látom ..szóval csak jövőhét kedden jön a kártya, akkor tudom megmondani, hogy lesz e meglepi vagy sem -
z0l1ka
aktív tag
Nos ,megrendeltem az MSI 270X-et BF4-el
nagyon jó árban van most az ipon-nál
bár szerintem nem sokáig ,de lecsaptam rá
hát kicsit félek
még nem volt MSI-m semmiből , csak sapphire kártyáim voltak
na hát remélem nem fogok csalódni
-
z0l1ka
aktív tag
na erre én is kíváncsi lennék
pdev1811 szerintem most tesztelgeti ., így kártya vásárlás előtt jó lenne tudni mi a helyzet ...
Azért az meg nem kicsit bosszantó , hogy kiad az emberke 50k egy kártyára és kezdje vram frissítéssel, holott azt hinné az ember, hogy ennyi pénzért már tökéletes árut kellene kapnia . , hm , érthetetlen ez az egész.. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
pdev1811 #122 üzenetére
Olvastam azt ipon-nál is jártak így, ott is megy vissza a kártya
De srácok , ez elég elkeserítő ilyet megtehetnek ?Olyan árut adnak el drágábban , amihez azt sem tudják,hogy jár e hozzá valami ??? Mert ha egy árban adják a nem Bf4-essek akkor oké , de az hogy tesznek is rá és akkor az se biztos ,hogy van hozzá , senki nem tud semmit , de közben meg a haszon rajta van .. könyörgöm,ne nézzék már ennyire hülyének az embereket
ez kész katasztrófa amit művelnek a bf4-es akcióval...és mellesleg ez nem "megtévesztésnek számít" ? ?
-
z0l1ka
aktív tag
bocs ,de leírom .., Rohadjanak meg , mint az alma ..ha ingyen jár elvileg hozzá a BF4!! Akkor mi ez az 5-6 huf árkülönbség a BF és nem BF között ?! -.-.- jó tudom van ahol csak 3000 huf van , de akkor is !!! -.-
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
pdev1811 #109 üzenetére
kitartás
hát igen
én is épp a 7770-est akarom lecserélni
muszáj is mert mert 1080p a monitorom és az nagyon kevés már neki
még van 9 hó gari rajta xD megpróbálom eladni
igazából ennyi hiányzik a cseréhez nekem is
és akkor vagy Giga vagy sapphire lesz
függ a bf4-től xD ki kell használni az alkalmat nincs mese
-
z0l1ka
aktív tag
Igazából, még nem tudtam eldönteni melyiket válasszam
eddig nekem csak sapphire kártyáim voltak és nem volt velük semmi gond egyszer sem
most meg pluszba kapok egy Bf4-et is
De ha lesz Gigabyte
kártya bf4-es akkor lesz még nehéz döntenem XD +1 év a gigabyte gari na meg 3 venti van rajtameg tetszik is
csak félek belevágni , ahogy olvasgattam vannak problémák vele,de azok állítólag csak driver gondok..
Az alaplapom viszont Gigabytenem volt vele gond soha ,videokártyát meg még nem vettem tőlük
Na meg kérdés mikor lesz hozzá bf4?! mert állítólag nem minden gyártó vesz részt ebben az akcióban ,bár kétlem, hogy pont a Gigabyte maradni ki ebből..na hát várok egyenlőre , várok -
z0l1ka
aktív tag
köszi
ez a BestByte elég csábító az ingyenes házhozszállítással
azért az iponnál 2540ft , értem én, hogy garanciafutár is benne van
de hát ..sajt
Sapphire meg az XFX-hez jár most még egyenlőre kupon, Sapphire kártyának a dobozán rajta van a BF4, szóval szerintem azokhoz biztosan jár ... -
z0l1ka
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #82 üzenetére
hát igen
anyagilag kicsavarnak mindenkit, mint a citromot
egyébként én még nem láttam más boltokba sehol ..
-
z0l1ka
aktív tag
haha , most meg a sima 270X-re (nem BF4-es) dobtak rá 2,5 ezret, csak hogy ne legyen feltűnően nagy a külömbség
Amúgy igen , tudtommal is ingyen járna hozzá , csak hát Magyarország
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest